Προς το περιεχόμενο

600 Δωρεάν Λεπτά Ομιλίας

nadware1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E, μέσω του i-call είναι, μέσω internet δηλαδή.

Δεν ξέρω πόσο καλά πιάνει και θέλει να αγοράσεις ειδικό εξοπλισμό. (μετατροπέα ata για το τηλέφωνο κλπ)

Παλιά που το είχα δοκιμάσει απ' την Τούμπα που τα packers per sec είναι στον πάτο ήταν σα να μιλούσα με το υπερ-πέρας!...

Τυράκι είναι για να τσμπησεις και να μπεις στο τρυπάκι τους.

Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο καλά πιάνει και θέλει να αγοράσεις ειδικό εξοπλισμό. (μετατροπέα ata για το τηλέφωνο κλπ)

Παλιά που το είχα δοκιμάσει απ' την Τούμπα που τα packers per sec είναι στον πάτο ήταν σα να μιλούσα με το υπερ-πέρας!...

Αν είναι για altec i-call, τότε όντως δεν είναι καμιά ιδιαίτερη προσφορά. Δηλαδή δεν αποτελεί από μόνη της λόγο αγοράς του τεύχους, παρότι είμαι σχετικά ευχαριστημένος από κάποιες δοκιμαστικές κλήσεις που έχω κάνει με vivodi 1024.

Δημοσ.

Άλλο το i-call άλλο το altec σταθερό. Έτυχε να έχω και τα 2. Για την ποιότητα του i-call: καλύτερο από voipbuster και τα συναφή - το χρησιμοποιώ. Το altec σταθερό ήταν χάλια στην περιοχή μου και το κατάργησα.

Δημοσ.

Όποιος έχει αγοράσει ή θα αγοράσει το συγκεκριμένο RAM και δεν έχει σκοπό να

χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη προσφορά θα μπορούσε να μου στείλει τους

κωδικους με PM? Για να μην πάει και χαμένο ,μιας και χρησιμοποιώ το icall τακτικά... :-}

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

τριπάκι (trip) και όχι τρυπάκι (τρυπούλα)

:)

• Super Moderators
Δημοσ.

Η ποιότητα του ήχου είναι πολύ καλή. Δεν χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός και αρκεί ένα μικρόφωνο στο pc και ηχεία φυσικά! Δημιουργείς λογαριασμό με τα στοιχεία του κουπονιού και είσαι έτοιμος. Μετά ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξεις να εγκαταστήσεις, θα χρειαστούν κάποιες ρυθμίσεις που υπάρχουν στο site της altec. Το xlite είναι πολύ καλό (το χρησιμοποιούμε και στη δουλειά με το δικό μας δίκτυο voip και δουλέυει άψογα!) :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...