leokoudo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ένας φίλος μου πήρε ένα ολοκαίνουριο pc και έχει τα Vista. Έχει 2 σκληρούς δίσκους, τον WD Raptor 150gb (στον οποίο φυσικά έχει εγκαταστήσει τα vista) και άλλον ένα WD 320gb. Όταν λοιπόν μεταφέρει αρχεία στον 320άρι μετά από κάποιο σημείο του βγάζει το εξής error: Error 0x8007045D: the request could not be performed because of an I/O device error Έψαξα λίγο στο internet και απ'ότι είδα υπάρχει αυτό το πρόβλημα στα vista όταν υπάρχει και δεύτερος σκληρός δίσκος. Λύση όμως δεν βρήκα. Μήπως ξέρει κανείς πως θα το φτιάξει. thanx προκαταβολικά
gagarin Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ένας φίλος μου πήρε ένα ολοκαίνουριο pc και έχει τα Vista. Έχει 2 σκληρούς δίσκους, τον WD Raptor 150gb (στον οποίο φυσικά έχει εγκαταστήσει τα vista) και άλλον ένα WD 320gb. Όταν λοιπόν μεταφέρει αρχεία στον 320άρι μετά από κάποιο σημείο του βγάζει το εξής error: Error 0x8007045D: the request could not be performed because of an I/O device error Έψαξα λίγο στο internet και απ'ότι είδα υπάρχει αυτό το πρόβλημα στα vista όταν υπάρχει και δεύτερος σκληρός δίσκος. Λύση όμως δεν βρήκα. Μήπως ξέρει κανείς πως θα το φτιάξει. thanx προκαταβολικά To μονο που μπορω να πω ΑΛΛΑΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ μιας και δεν θα βρεις κ τοσο ευκολα να παρεις απαντησεις αφου ακομα οι πιο πολλοι εχουν XP κ οσοι εχουν VISTA δεν τα ξερουν κ τοσο καλα... Φιλικα δοκιμασε μετα απο 2-3 μηνες που θα εχει βγαλει κ κανα SP ο BILL...
WizeMan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Εγώ έχω έναν WD 40gig και 2 S-ATA 120gig και σε μεταφορές μεταξύ τους δεν έχω κανένα πρόβλημα πάντως σε Windows Vista
greekzero Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 5 δίσκους έχω επάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα μάλλον ο δίσκος σου έχει πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.