aldon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 γεια σας παιδια, εχω ενα toshiba satellite 3 χρόνων περιπου και κάηκε η μία η ραμ του ε λέω θα πάρω μία αλλα και ποιο μεγάλη τα specs της ram ειναι sodimm DDR 256 clock:266mhz έλα όμως που δεν μπορώ να βρω πλέον με τόσο μικρό χρονισμο.. αν πάρω μια (οποιαδήποτε) με μεγαλύτερο χρονισμό θα εχω πρόβλημα?(δεν θα προσαρμοστει στα 266 ??)) περιμένω γιατι με 256 το λαπτοπ δεν παλεύεται!:-| ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Και 333 ή 400MHz να παρεις κατα 99,9% θα προσαρμοστει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnieB Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 mpes crucial.com kai vale to montelo kai tha sou vgalei an yparxei kai se ti timh. pariggeila apo ekei kai mou irthe thn methepomeni mera to prwi.polu kalo market Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_23_92&products_id=4044 απο πατρα το ηλεκτρονικο καταστημα φανταζομαι αυτες θες η τιμη τσιμπημενη βεβαια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mourlos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 http://www.offtek.co.uk ftines ram gia ola ta montela....tskare to Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bujinkan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 γεια σας παιδια, εχω ενα toshiba satellite 3 χρόνων περιπου και κάηκε η μία η ραμ του ε λέω θα πάρω μία αλλα και ποιο μεγάλη τα specs της ram ειναι sodimm DDR 256 clock:266mhz έλα όμως που δεν μπορώ να βρω πλέον με τόσο μικρό χρονισμο.. αν πάρω μια (οποιαδήποτε) με μεγαλύτερο χρονισμό θα εχω πρόβλημα?(δεν θα προσαρμοστει στα 266 ??)) περιμένω γιατι με 256 το λαπτοπ δεν παλεύεται!:-| ) αν σε ενδιαφερει εχω 2 sodimm 512mb στα 333 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aldon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Μέλος Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 ευχαριστω παιδια! τελικα πήρα μια 1gb (TWINMOS 001-400-TWI SO-DIMM DDR CL3 1GB PC3200 (400MHZ) και δουλευει κανονικα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.