Aleksiss Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 ούτε 10 λεπτά δεν άντεξα...Καλύτερα εγκατάσταση ξανά για 1000 φορά diablo 2 παρά αυτό το πράγμα. Ο χαρακτήρας έχει λίγο χαζόφατσα ή εμένα μου φαίνεται;
gusteg Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 τελικα μου αρεσει το παιχνιδακι. τρωει αρκετα κολληματα στα frames και οι αντιπαλοι μερικες φορες δεν καθονται και τις τρωνε χωρις να κανουν τπτ. αλλα σε γενικες γραμμες ειναι εθιστικο. πιστευω οτι αξιζει να ασχοληθεις μαζι του ειδικα τωρα που δεν υπαρχει καποιο αλλο αναλογο
Galis Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2008 +1 Ακριβως αυτο.Αυτη την περιοδο ειναι ο,τι πρεπει για καψιμο αφου δεν υπαρχει καποιο αλλο
@byZo Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Εντάξη το έτρεξα... ευχαριστώ. Εγώ πάντως έφαγα μεγάλο κόλημα με το παιχνίδι. Τα μάτια μου πονέσαν.
NickTheGreekxxx Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 αξίζει τελικά να το κατεβάσουμε η όχι ?
Azerothe Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2008 το παιχνιδι ειναι πολυ καλο,εχτες το τερματισα και μπορω να πω οτι ηταν πολυ εθιστικο και απο τα καλυτερα hak en slash που εχω παιξει....αξιζει για καθε λεπτο που θα του αφιερωσετε...το μονο αρνητικο οτι ειναι πολυ βαρυ,παντως δοκιμαστε το και δεν θα χασετε!!
@byZo Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Μην μου πεις οτι δυσκολεύτηκες να το παίξεις με το μηχάνημα της υπογραφής σου!!!! Εγώ το έτρεξα μια χαρά (...δηλ 20-30 fps στα 1280 Χ 1024, πραγμα που δεν είναι κακό για το είδος του παιχνιδιού). Πράγματι το παιχνίδι είναι πολύ καλό και το τελείωσα προχθές. Συνήθως δεν τελειώνω παιχνίδια αφού τα βαριέμαι εύκολα. Αυτό με κράτησε μέχρι το τέλος.
Azerothe Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 οχι re man δεν μπορω να πω οτι δυσκολευτικα να παιξει το παιχνιδι αλλα σε αναλυση 1680*1050 και ολλα φουλ μην νομιζεις οτι μου εδωσε και τα τρελα fps....μεσο ορο γυρω στα 35-40....
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Έλεος όμως.Σιγά ρε παιδιά τον γολιάθ που με όλα φουλ το έπαιζες με 35-40 fps.Πωωωω τι είπες τώρα.Ρε δεν τον κόβω που θα κάτσω να ασχοληθώ με το ανάπηρο?Titans και πάλι Titans μέχρι να έρθει ο βασιλιάς.Και DOTA.35-40 fps στο θηρίο του Αzerothe?Δεν πάμε καλά.Είδα και τα βιντεάκια.Μ-α-υ-ρ-α χ-α-λ-ι-α.Θα ζορίζουν τον επεξεργαστή τα πηδηματάκια και την κάρτα ήχου τα ηλίθια ''χα χου χα''
@byZo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Φαντάζομαι τι θα γίνει όταν θα βγεί το Diablo III... Δεν μπορώ να καταλάβω πως τέτοια παιχνίδια βγάζουν ίδια frames με παιχνίδια όπως το Crysis!!! Δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό.
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Κοίτα το συγκεκριμένο μάλλον το έβγαλε μια μικρή εταιρεία.Και έχει πέσει τρελό un-optimization.Τι να λέμε τώρα , μάλλον θεωρούν πως όσο πιο βαρύ ένα game τόσο περισσότερο hype παίρνει. Τα action-RPG πρέπει να είναι και η πιο εύκολη κατηγορία να σχεδιάσεις ένα game.Από γραφικά βάλτα μέτρια και δώσε σφαγή και 1 ρημάδι απλό gameplay.Μόνο εκεί έχεις να προσέξεις κάτι. Περιμένω το Mythos.Κάνω τον σταυρό μου να είναι ωραίο.
Azerothe Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 οντως ρε παιδια και εμενα μου φανηκε πολυ περιεργο που μου εδωσε τοσσα λιγα fps, να φανταστειτε τωρα παιζω assasins greed σε περιβαλλον vista,ολλα μα ολλα φουλ και αναλυση 1920*1200 και μου δινει γυρω στα 160 fps οποτε και εγω απορω πως το legend μου εδωσε τοσσα μα τοσσα λιγα fps απο την στιγμη και ολλας που δεν προσφερε και τα απιστευτα γραφικα....παντως σαν παιχνιδακι μπορω να πω πως αν και δεν ηταν η επανασταση στα rpg ηταν αρκετα ευχαριστο....
antonl Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 [...]να φανταστειτε τωρα παιζω assasins greed σε περιβαλλον vista,ολλα μα ολλα φουλ και αναλυση 1920*1200 και μου δινει γυρω στα 160 fps [...] Μήπως υπερβάλεις "λίγο"; 160 >> 55 (με 4GB RAM και τον Intel Core 2 Extreme QX9770 @ 3.20GHz και χωρίς AA μάλιστα, σε αντίθεση με σενα που τα χεις "όλα μα όλα σε full")
Azerothe Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 οχι ρε man σου λεω την αληθεια εκτος και αν δεν θυμαμαι καλα....ειμαι σιγουρος οτι μου βγαζει πανω απο 120 fps τουλαχιστον εκτος και αν το fraps με το οποιο και κανω τις μετρησεις μου λεει οτι να ναι....
micos000 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Εγώ αυτό που βλέπω είναι όλοι να βιάζονται να βγάλουν τα rpg που ετοίμαζαν πριν βγει το diablo III και φάνε άγρια ήττα. Γι' αυτό και τα frame drops και η χαμηλή ai. Ότι προλάβουν να αρπάξουν (βλέπε Loki) το οποίο μιά από τα ίδια. Απότομα σκαμπανεβάσματα, χάλια ai και γραφικά λίγο πάνω από το μέτριο. Το μόνο που ευχαριστήθηκα τελευταία ήταν το Titan Quest και πριν από αυτό το Sacred.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.