Προς το περιεχόμενο

Πολιτικές παρατάξεις στα ΑΕΙ_ΤΕΙ

De@th L0rd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιδια καλο θα ηταν να ηρεμησουμε λιγο...Μιλατε για τις παραταξεις λες και ειναι τιποτα αντιχριστιανικες οργανωσεις η δεν ξερω κι εγω τι αλλο..

Ειμαι φοιτητης και μελος μιας φοιτητικης παραταξης..Εγω δε θα πω οτι η δικια μου ειναι η καλη ενω οι αντιπαλοι της ειναι οι κακοι..Τα ιδια σκατα ειναι ολες..Και σας το λεω εγω που την βιωνω απο μεσα την κατασταση

Επισης να ξερετε κατι..Δεν μπαινουν ολοι σε μια παραταξη μονο και μονο για να περασουν μερικα μαθηματα η για να βγαλουν λεφτα..Υπαρχουν και αλλοι λογοι παιδια..Υπαρχει μια ιδεολογια που μπορει να πιστευεις η μπορει να θες να βοηθησεις μια ομαδα ατομων να αλλαξουν μερικα πραγματα στο πανεπιστημιο..

Αυτο δεν ειναι κακο..Εγω αν θελετε να σας πω μπηκα μαζι με μια παρεα 3 ατομων σε μια παραταξη..Γιατι πολυ απλα θελαμε να βοηθησουμε σε κατι,να δωσουμε εναν αγωνα..

Και επισης να θυμαστε και κατι αλλο..(το οποιο βεβαια δεν αποδεχομαι αλλα ισχυει)...Απο τη στιγμη που εισαι τακτικος φοιτητης σε μια σχολη,τοτε ειτε το θς ειτε οχι θα εχεις επαφες με μια παραταξη..Συνηθως μια απο τις 2 μεγαλυτερες..Επομενως θα δειξεις μια "ταση"...

Μην ειστε απολυτοι παιδια..Οι παραταξεις κι εγω θα ηθελα να μην υπαρχουν,αλλα μην τις παιρνετε και με τοοοσο κακο ματι..

Eπαφες του τυπου ξερω μερικα ατομα κανω παρεα με μερικους, ναι ξερω. Αλλα το οτι πας στη σχολη και ειτε ετσι ειτε αλλιος γραφεσαι σε ενα κομμα δεν ειναι το ιδιο μεγαλε. Και εγω ξερω ατομα και κανω και παρεα απο ολα τα κομματα αλλα παρεα με τα ατομα κανω οχι με τις παραταξεις. ξεχωρισε ατομα οχι παραταξεις.

Το ΤΕΙ Λαμιας το κλείσαν τα καμαρια για να πανε μια ωρα νωριτερα σπιτακι τους για διακοπες την τελευταια βδομαδα.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδια καλο θα ηταν να ηρεμησουμε λιγο...Μιλατε για τις παραταξεις λες και ειναι τιποτα αντιχριστιανικες οργανωσεις η δεν ξερω κι εγω τι αλλο..

Πραγματικά αν ήταν αντιχριστιανικές οργανώσεις, θα τις υποστήριζα με τα μπούνια, αλλά δυστυχώς δεν είναι τίποτα παραπάνω από μικροκομματικοί πυρήνες πεπερασμένης νοητικής δυναμικής...

Δημοσ.
Πραγματικά αν ήταν αντιχριστιανικές οργανώσεις, θα τις υποστήριζα με τα μπούνια, αλλά δυστυχώς δεν είναι τίποτα παραπάνω από μικροκομματικοί πυρήνες πεπερασμένης νοητικής δυναμικής...

φιλε τωρα ομως προσβαλεις κι εμενα...εσυ σπουδαζεις καπου?

Δημοσ.
Απο τη στιγμη που εισαι τακτικος φοιτητης σε μια σχολη,τοτε ειτε το θς ειτε οχι θα εχεις επαφες με μια παραταξη..Συνηθως μια απο τις 2 μεγαλυτερες..Επομενως θα δειξεις μια "ταση"...

Eννοείται πως θα έχεις επαφές με όλους σε μια σχολή.Αλλά δεν κατάλαβα γιατί μια απ τις δυο "μεγάλες".οσους ξέρω πάνε είτε για γκόμενες είτε για τα πα΄ρτυ.Εγώ προσωπικά και Αράχωβα παώ κάθε χρόνο και Μύκονο όμως τα χω κανονίσει με την παρέα μου χωρίς να πληρώσω ούτε μια δραχμή σε καμιά παράταξη.Οσοι το κάνουν αυτό είναι κατακριτέοι.και κυρίως όλοι αυτοί προσπαθούν με το ενα η με τον άλλο τρόπο να βολευτούν.Χίλες φορές τα παιδιά των οργανώσεων που δεν τις χρηματοδοτέι κάποιο κόμμα αλλά ότι το κάνουν το κάνουν από αγνή ιδεολογία.Και μου τη σπαέι να ξέρω πως ένας πιο άχρηστος από μένα θα πιάσει μια καλύτερη θέση στο δημόσιο η θα παρει καλύτερο βαθμό μόνο και μόνο επειδή είναι μέλος των δυο μεγάλων.

Δημοσ.
Eννοείται πως θα έχεις επαφές με όλους σε μια σχολή.Αλλά δεν κατάλαβα γιατί μια απ τις δυο "μεγάλες".οσους ξέρω πάνε είτε για γκόμενες είτε για τα πα΄ρτυ.Εγώ προσωπικά και Αράχωβα παώ κάθε χρόνο και Μύκονο όμως τα χω κανονίσει με την παρέα μου χωρίς να πληρώσω ούτε μια δραχμή σε καμιά παράταξη.Οσοι το κάνουν αυτό είναι κατακριτέοι.και κυρίως όλοι αυτοί προσπαθούν με το ενα η με τον άλλο τρόπο να βολευτούν.Χίλες φορές τα παιδιά των οργανώσεων που δεν τις χρηματοδοτέι κάποιο κόμμα αλλά ότι το κάνουν το κάνουν από αγνή ιδεολογία.Και μου τη σπαέι να ξέρω πως ένας πιο άχρηστος από μένα θα πιάσει μια καλύτερη θέση στο δημόσιο η θα παρει καλύτερο βαθμό μόνο και μόνο επειδή είναι μέλος των δυο μεγάλων.

Πες μου μια οργανωση που δεν τη χρηματοδοτει καποιο κομμα και οτι κανει το κανει απο αγνη ιδεολογια :confused: γιατι δυσκολευομαι να σκεφτω..

Επισης φιλε θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι στις παραταξεις δεν υπαρχουν μονο αχρηστοι..Επομενως το γεγονος οτι καποιος απο καποια παραταξη παρει μια καλυτερη θεση στο δημοσιο δε σημαινει οτι την επιασε λογω του οτι ανηκε σε καποια παραταξη,αλλα ισως-λεω εγω τωρα...-και να την αξοιζε..Αλλα που να το σκεφτουμε αυτο...Αντε μωρε με το κομματοσκυλο τωρα...:-P

Κατακριτεοι οσοι πανε με καποια παραταξη εκδρομη? :razz: :razz: :razz:

Δημοσ.
Πες μου μια οργανωση που δεν τη χρηματοδοτει καποιο κομμα και οτι κανει το κανει απο αγνη ιδεολογια γιατι δυσκολευομαι να σκεφτω..

Την οργάνωση που πέρσι στις φοιτητικές εκλογές πήρε την 4η θέση.Δεν μπορώ να πω όνομα γιατί θα θεωρηθεί πολιτικό σχόλιο.Δε σου λέω πως δν υπάρχει πολιτικός σχηματισμός από πίσω αλλά ο αρχηγός του πολιτικού αυτού σχηματισμού ήταν κάποιος δημοσιογράφος που απολύθηκε από εφημερίδα του συγκροτήματος Αλαφούζου επειδή έγραψε κάτι για Αμερικάνους πράκτορες.Α δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ιδεολόγοι και στις υπόλοιπες παρτάξεις.Απλά οι υπόλοιπες παρατάξεις χρηματοδοτούνται με χρήματα του Ελληνικού λαού.το κυβερνών κόμμα πήρε 25 εκ ευρώ φέτος .Από αυτά κάποια πήγαν και στη νεολαια του.Για μένα η λύση είναι ούτε ευρώ σε κανένα κόμμα μπλε ,πράσινο ,κόκκινο, πορφυρό κλπ.Αν δεν κατάλαβες pm να στο πω ονομαστικά

Επισης φιλε θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι στις παραταξεις δεν υπαρχουν μονο αχρηστοι..Επομενως το γεγονος οτι καποιος απο καποια παραταξη παρει μια καλυτερη θεση στο δημοσιο δε σημαινει οτι την επιασε λογω του οτι ανηκε σε καποια παραταξη,αλλα ισως-λεω εγω τωρα...-και να την αξοιζε..Αλλα που να το σκεφτουμε αυτο...Αντε μωρε με το κομματοσκυλο τωρα.

Καταρχήν για το γίνεται στο δημόσιο θα μπορούσες να απευθυνθείς σε αλλά μέλη του φόρουμ ακόμα και συμπαθούντες δυο μεγάλων κομμάτων να σου πουν τι γίνεται.Γιατί εγώ μπορεί να μαι εγκάθετος.:razz: δυο παραδείγματα θα σου φέρω που γίνονταν επί προήγουμενης κυβέρνησης

Στο τέλεξ στη δουλειά του πατέρα μου είχαν έρθει 5 άτομα να το κουβαλήσουν (γιατί είναι και βαρύ βρε παιδάκι μου) ενώ σε συγκεκριμένη υπηρεσία είχαν βάλει μέχρι και ψυγειάκι για να κάθεται ο υπάλληλος.Πέραν τούτου ας μιλήσουμε για τους βυσματίες στο στρατό που είανι μάγειροι και κάνουν θητεία 9 μήνες 15 χμ από το σπίτι τους γιατί ο πατέρας τους ήταν στέλεχος κάποιου κόμματος.

Και άστα αυτά.Το γεγονός ότι 3 οικογένειες κυβερνούν την Ελλάδα μετεμφυλιακά δε σου προξενεί εντύπωση;Μόνο αυτές αξίζουν δλδ;Ονομα Κεφαλογιάννη βουλευτή υπάρχει από το 1843.Ελεος πια ας μπει κάποιος άλλος

Νομίζεις δλδ ότι δεν υπαρχουν άτομα που κάνουν τους παρατρεχάμενους κάποιου βουλευτή για να βολέψουν τον κανακάρη τους;Στην Αθήνα ίσως όχι αλλά στην επαρχία αστο καλύτερα.

Κατακριτεοι οσοι πανε με καποια παραταξη εκδρομη?

Πρώτον δε νομίζω όλοι οι συμφοιτητές σου να ανήκουν σε κάποια παράταξη.Εκτός και αν είσαι στη Θεολογική:smile: Θα υπάρχουν και άτομα απολιτικ νομίζω όπως και άτομα που ανήκουν σε άλλη παράταξη.εύτερον δε νομίζω ότι αν δεν πας με κάποια παράταξη εκδρομή σου απαγορεύει να δεις τα άτομα που προσκεινται σε αυτή.Τρίτον γιατί να δώσεις χρήματα και σε παράταξη και στον ξενοδόχο ενώ μπορείς να δώσεις μόνο στον έναν.

Δημοσ.

ακόμα ένας που έπεσε στην παγίδα να προσπαθεί να συζητήσει με συγκεκριμένους παρτενέρ...

Δημοσ.

Βλέπω το θέμα πήρε μπρός έστω και αργά.Αυτό που ήθελα να δώ το είδα ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...