Galis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Εχω 2 kingston pc3200 και 2 hynix pc3200 και ανα 2 δουλευουν καλα, αλλα ανα 4 το pc βγαζει μπλε οθονες.Υπαρχει περιπτωση να τις κανω να δουλεψουν και οι 4?(ολες 512 ειναι και cl3)
dimokritos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 δες στο manual της μητρικής σου αν υποστηρίζει standard συνδιασμούς single και double sided στα dimmakia σου.
StavrosD Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δοκίμασε να ρίξεις λίγο την ταχύτητα λειτουργίας. Τι chipset έχεις; Μερικές μητρικές έχουν πρόβλημα με 4 dimm.
Galis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Εχω gigabyte GA-K8NXP-sli.Δεν αναφερει κατι για double ή single sided μνημες.Λεει οτι ''it is preffered"" οτι θα χρησιμοποιησω μνημες του ιδιου κατασκευαστη αλλα απο οτι καταλαβα....Aυτη τη στιγμη δουλευω με μια kingston και μια hynix ετσι για σπασιμο και ολα καλα,μαλιστα δουλευουν ddr.Μονο 4 μαζι κανει νερα
GREGKERKYRA Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Εχω gigabyte GA-K8NXP-sli.Δεν αναφερει κατι για double ή single sided μνημες.Λεει οτι ''it is preffered"" οτι θα χρησιμοποιησω μνημες του ιδιου κατασκευαστη αλλα απο οτι καταλαβα....Aυτη τη στιγμη δουλευω με μια kingston και μια hynix ετσι για σπασιμο και ολα καλα,μαλιστα δουλευουν ddr.Μονο 4 μαζι κανει νερα Τι επεξεργαστή έχεις?
GREGKERKYRA Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 gia tous monophrhnous kserw oti mporoun na epikoinwnisoun me mexri 4 giga ram, dn kserw ti mporei na ftaiei, rikse mia matia mhn ftaiei o epeksergsths(isws kati na leei gia thn sumbasimothta)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.