SALIN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά δεν ξέρω αν ποστάρω σωστά ή έπρεπε να το κάνω στο "software"...:roll: Έχω κάποια βιντεάκια τραβηγμένα με κάμερα, τα οποία τα έχω περάσει στο Power Point.. Στο γραφείο όμως μου ζήτησαν σε ορισμένα από αυτά να προσθέσω σχόλια υπό την μορφή υποτίτλων και μάλιστα μου είπαν ότι αυτό γίνεται μέσα από το Ppt.. Γνωρίζετε αν ισχύει? και αν ναι πως...??? Ευχαριστώ και συγνώμη αν ήμουν εντελώς "αστοχη"
Elias87GR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δεν ξερω για το PowerPoint κανει παπαδες επομενος μπορει να γυνεται αλλα standar μπορεις να κανεις την δουλεια σου με το Subtitle Workshop να προσθεσεις υποτιτλους και με το VirtualDub να τους ενσωματωσεις δεν ειναι πολυ δυσκολο τσεκαρε στο site του Kastel που εχει κανει καταπλικτικη δουλεια http://www.kastel.gr εμενα με ηελπαρε αρκετα
thetrojan01 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Επείσεις, για τη δική σου περίπτωση, υπάρχει και το Movie Maker του εχθρού του Ανοιχτού Λογισμικού, mr Bill Gates... είναι δωρεάν με τα XP. συνήθος το βρίσκεις στο φάκελο C:\Program Files\Movie Maker και απ' αυτό κάνεις άνετα τη δουλειά σου. Αν θες όμως να βάλεις υπότιτλους σε ταινίες, θα σου πρότεινα κι εγώ το Subtitle Workshop
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.