james@ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Θέλω να πάρω ένα ασύρματο router το οποίο θα απέχει από τον υπολογιστή περίπου 8-10 μέτρα (θα βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια)!Θέλω να μου πείτε αν θα έχω πρόβλημα με το σήμα(και γενικότερα με την απόδοση του).Το router που με ενδιαφέρει είναι το zyxel 660HW
madsc Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Αν μιλάμε για συμβατικό τοίχο κατοικίας μονού τούβλου < 15cm ανάμεσα στα δωμάτια, δεν θα έχεις πρόβλημα. /sc
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 logika den tha exeis giati einai mikri i apostasi ektos an pernane tipota trela mpeton i ektos an einai orofos.kata ta alla ipo normal sinthikes opos to les den tha exeis provlima.
james@ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 βασικα μονοκατοικια ειναι και φανταζομαι οτι μεσα στο σπιτι(στου απλόυς τοιχους) δεν παιζουν τα τρελλα μπετα!! Και κατι αλλο : σε συνδεση isdn το wireless router μπορει να συνδεθει σε οποιαδηποτε τηλεφωνικη μπριζα ή μόνο επάνω στο netmod πρεπει να συνδεεται??
poulinos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 oute pano sto netmod oute se opoiadipote tilefoniki priza.tha prepei to kalodio na feugei apo to splitter opos kai to kalodio pou paei sto netmod tha feugei apo to splitter.opote ekei ite ola konta ite kaneis patenta analogos ta kalodia pou pernane piso apo tous toixous kai ena kalodio apo ola to kaneis mono gia adsl.ama ginetai kai ama pernane pola kalodia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.