kambia Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Σιγα σιγα ολοκληρωνω το "χτισιμο" του νεου μου Η/Υ αλλα εχω κολλησει στην αγορα τροφοδοτικου. Οταν ενα τροφοδοτικο αναγραφει στην συσκευασια του οτι ειναι ATI crossfire certified αλλα οτι ειναι και SLI ready θα υστερει σε αποδοση αν συνδεθει με διαταξη SLI? Ευχαριστω εκ των προτερων.
antonl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ό,τι σημαίνει το "ATI crossfire certified" για τις κάρτες της Amd-Ati, σημαίνει και το "SLI ready" για τις Nvidia. Λογικά θα σε καλύπτει αλλά χρήσιμο θα ήταν να λάβεις υπόψη κι άλλα χαρακτηριστικά του, όπως τον κατασκευαστή και τα Ampere που δίνει @ 12v. Ίσως πάλι να είμαι εγώ απλώς δύσπιστος με το πόσο εύκολα αποκτά ένα τροφοδοτικό τους παραπάνω χαρακτηρισμούς.
kambia Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ok ευχαριστω. Υ.Γ. Εννοειται οτι ολα τα υπολοιπα χαρακτηριστικα του τροφοδοτικου ειναι καλα μελετημενα.
madsc Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ...Ίσως πάλι να είμαι εγώ απλώς δύσπιστος με το πόσο εύκολα αποκτά ένα τροφοδοτικό τους παραπάνω χαρακτηρισμούς. Κ εγώ μαζί σου σε αυτό /sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.