21century Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια, εχω σε ενα φορητο xp pro mui με περασμενα ελληνικα απο τα δισκακια του φορητου. Θελω να κανω ενα πληρες backup το οποιο υπαρχει ενσωματωμενο στο λειτουργικο και ο οδηγος ειναι ευκολος στη χρηση. Που προτεινεται να το αποθηκευσω αρχικα? ΕΠισης επειδη εχω και το acronis true image ent.edition σκεφτομαι μηπως ειναι καλυτερα να το κανω με αυτο το προγραμμα που ειναι κορυφη. Πειτε μου γνωμες...
PepeLePew Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Κάνε με το acronis. Φιάξε ένα image και βάλτο σε ένα external disk αν έχεις ή άμα χωράει σε dvd. Μην κάτσεις να ασχοληθείς με το backup των Windows. Δεν υπάρχει λόγος. Βέβαια πρώτα θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι τα Windows σου είναι καθαρά για να είναι σωστό το backup
de173 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Κάνοντας backup από το πρόγραμμα που σου δίνει η εταιρία του φορητού, δεν είναι και σίγουρο ότι θα σου αποθηκεύσει και όλα τα αρχεία σου. Συνήθως αποθηκεύεται το λειτουργικό με τις ρυθμίσεις που έχει την στιγμή του backup. Καλύτερο πιστεύω θα ήταν να χρησιμοποιήσεις το acronis για να έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Όσο για το μέσο αποθήκευσης, πάρε 2-3 dvd και αποθήκευσέ τα μέσα εκεί.
21century Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Σας ευχαριστω πολυ και η εγκατασταση μετα απο πετυχημενο φορματ ειναι τελεια κοντα στα 5,5 γιγκα οποτε αξιζει τον κοπο πιστευω και δεν θα χρειαστουν ουτε 2 δισκακια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.