Socom Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά έχω ένα τρομερά σπαστικό πρόβλημα με την 9η αποστολή του Chaos Theory. Έχοντας φάει μία ώρα + για να φτάσω στο τέλος της αποστολής, αυτός ο καραγκιόζης ο Shetland που κυνηγάς κολλάει σε μία πόρτα και δεν μπορεί να την ανοίξει. Αν τον πυροβολήσεις απλά ματώνει χωρίς να πεθαίνει, ενώ αν κάνεις grab character εξαφανίζεται και μένεις κλειδωμένος στο δωμάτιο. Μπορείς να δεις με την οπτική ίνα, αλλά όχι να ανοίξεις. Έχω παίξει την αποστολή 3 φορές - σε μία προηγούμη αποστολή έπεφτε συνέχεια μόνος του από ενα σχοινί στο κενό και δούλεψε μόνο όταν έκανα restart mission - από την αρχή αλλά πάντα κολλάει το @$#^#^^&^. Σημείωση: το παιχνίδι είναι καραoriginal. Ούτε No-cd crack δεν έχω βάλει. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω για να ξεκολλήσει το αναθεματισμένο? Μου την έχει βαρέσει πολύ άσχημα και έχω κατεβάσει άπειρα καντήλια... Υ.Γ. Γνωρίζω ότι υπάρχει αντίστοιχο topic αλλά επειδή πάει καιρός απο τότε που το είδε κάποιος φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να έχω απαντήσεις. Γι αυτό παρακαλώ μη με κράξετε. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.