Προς το περιεχόμενο

Περίεργος ενοχλητικός θόρυβος

2nisis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας περίεργος ενοχλητικότατος θόρυβος έρχεται απο ένα pc (παλιός υπολογιστής, τον πήρα μεταχειρισμένο τωρα). Κάνει έναν πολύ ψιλό διαπεραστικό ήχο σαν ποντικοδιώχτης.:-x

Αυτο είναι το ενοχλητικό της υπόθεσης, το περίεργο είναι οτι δεν το κάνει πάντα. Απ' ότι παρατήρησα (και μη με πείτε βλάκα) το κάνει όταν πιάνω ένα παράθυρο με το ποντίκι και το κουνάω στο desktop. (το κάνει και άλλες στιγμές, απλως το παραπάνω μου έκανε εντύπωση).

Δεν είναι θέμα ανεμιστήρων, και το μυαλό μου πάει στο τροφοδωτικό. (no-name τροφοδωτικό)

Μου έχει σπάσει τα νεύρα...

Τι νομίζετε ρε παιδιά??

Δημοσ.

Και μένα μου έτυχε παρόμοιο πρόβλημα. Σαν λύση, απομάκρυνα καλώδια μεταξύ τους και εξαφανίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα είχα πάρει το front panel της Akasa "5.25 ALL IN ONE" του οποίου τα καλώδια συνδεόντουσαν εξωτερικά με την κάρτα ήχου. από την στιγμή που το έβαλα άρχισα να ακούω διάφορους ήχους. Μετά από αναζήτηση στο internet κτλ αποφάσισα να το αφαιρέσω, με αποτέλεσμα να ισυχάσω.

Δεν κατάφερα να βρω τρόπο μόνωσης των καλωδίων ώστε να μην έχω παρεμβολές. Αν έχει κανείς καμιά πρόταση θα είναι καλοδεχούμενη.

Δημοσ.
Και μένα μου έτυχε παρόμοιο πρόβλημα. Σαν λύση, απομάκρυνα καλώδια μεταξύ τους και εξαφανίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα είχα πάρει το front panel της Akasa "5.25 ALL IN ONE" του οποίου τα καλώδια συνδεόντουσαν εξωτερικά με την κάρτα ήχου. από την στιγμή που το έβαλα άρχισα να ακούω διάφορους ήχους. Μετά από αναζήτηση στο internet κτλ αποφάσισα να το αφαιρέσω, με αποτέλεσμα να ισυχάσω.

Δεν κατάφερα να βρω τρόπο μόνωσης των καλωδίων ώστε να μην έχω παρεμβολές. Αν έχει κανείς καμιά πρόταση θα είναι καλοδεχούμενη.

sti dikia sou periptosi.. an enois paremvoli sto ixiaki tou PC ap ta kalodia..

vezeis daktilidia ferriti (ferrite) o opios eine gia auti tin douleia ,(rota katastima ilektronikon eksartimaton i kapion ilektroniko tis geitonias sou).

sti periptosi tou paidiou pano.. pithanon an katalava kala.. proerxete apo to palio trofodotiko travontas parapano reuma amesa ap tin CPU .. i kinisi tou mouse ayti pou lei.. eine arketi na katanalosei eos kai 50% apo mia palia CPU Athlon .

sinithos thorivo paromio apo PSU kanoun ta pinia - metasximatistes me perieliksi xalkou, kai an eine kakis piotitas kai mikro to trofodotiko to kanei auto.

Δημοσ.

Ευχαριστώ ANEMOS-V. Τον υπολογιστή τώρα τον έστειλα στους γονείς μου για να ασχολούνται λίγο. Αν δεν αντεχουν τον θόρυβο ας αλλάξουν τροφοδωτικό. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...