Προς το περιεχόμενο

Πιο Laptop απο τα τρια?

Trixwto-arkoudi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια....

εχω ενα λαπτοπ με...

Acer p4 2.8ghz, 256 ram, 40gb sklhro, wifi, 15.4 widescreen

και εχω προτασεις για ανταλλαγες με

α) Philips x50 με Pentium M στα 1.7 Ghz, 60 gb σκληρο, 512 ραμ, wifi και αυτο που με τρελλενει θεικα ειναι η 12.1 ιντσες οθονη

β)Sony Vaio με dual core sta 1.66 Ghz, 60 gb σκληρο, 512 ραμ, wifi με οθονη 15.4 ιντσες widescreen

εσεις θα διαλεγατε να κρατησετε το πρωτο?

θα δινατε μια διαφορα για το philips και θα ειχατε την τελεια φορητοτητα?

θα δινατε διαφορά και θα περνατε το VAIO λογο dual core?

κατι εχω στο μυαλο μου (εχω κλεισει) απλα θελω να δω οτι αποφασισα σωστα και αν δεν αποφασισα σωστα τι εκανα λαθος.

θα εκτιμισω πολυ τις αποψεις σας και σας ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θέμα είναι για τί το χρειάζεσαι; Αν σε ενδιαφέρει η φορητότητα τότε είναι φυσιολογικό να πάς στο 12άρι... Αν από την άλλη πλευρά σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις τότε πηγαίνεις στο Dual Core...

εχω ακουσει πως τα φιλιπς δεν εχουν επισημο σερβις στην ελλαδα,το σερβις τους το χει ο κωτσοβολος που ειναι και ο αποκλειστικος διανομεας-πωλητης

δεν ξερω αν ειναι αληθεια,αλλα αν ειναι δεν ειναι πολυ καλο-οσον αφορα το σερβις

καλυτερα ψαξε το λιγο ακομα,επισης σκεψου οπως ειπε και οφιλος,τι πραγματικα θες

κρατα τον δικο σου και οταν αποφασισεις τι πραγματικα θες αγορασε εναν καινουριο! να ξερεις τι εχεις. δεν μπορει καποιος να σου προτεινει κατι.αναλογα για τον λογο που τον χρειαζεσαι επιλεγεις.Να παρω smart η primera? αυτοκινητα ειναι και τα 2.

Σωστο, η φορητοτητα ειναι μια σοβαρη υποθεση και αν σε ενδιαφερει προτιμησε το 2ο μοντελο οποτε θα εχεις και καλη αυτονομια αλλα πρωτα κανε μια ερευνα αγορας...

παιδια φυσικα η φορητοτητα ειναι κατι πολυ σημαντικο...

ειμαι ενας απλος χρηστης και δεν τρεχω κατι τρελλο στα μηχανηματα μου...

αξιζει να θυσιασω επιδοσεις για την φορητοτητα?

κατα νου να εχετε οτι ειμαι μεσος χρηστης... τι λετε?

Μα για την φορητότητα δεν θυσιάζεις μόνο τις επιδόσεις αλλά και την άνεση-ευκολία εργασίας... Διαφορετικό είναι να δουλεύεις σε 12άρα οθόνη και διαφορετικό σε 15,4!!!! Το 12άρι θα σε βολεύει μόνο αν έχεις την ανάγκη να το κουβαλάς κάθε μέρα μαζί σου, διαφορετικά αν είναι να το μετακινείς μία στο τόσο πήγαινε για το dual core, 15,4.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...