theoritikos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ένας φίλος μου πήγε να εγκαταστήσει τα xp από την αρχή, και εκεί που έκανε format (με το cd των xp στο drive), κόβεται το ρεύμα. Όταν πάει να συνεχίσει την εγκατάσταση αντί του βγάλει την εισαγωγική οθόνη του βγάζει ένα error πως δεν μπορεί να φορτώσει ένα αρχείο. Δεν το έχω δει από κοντά το πρόβλημα και δεν ξέρω πως ακριβώς εμφανίζεται το error, αλλά με αυτά τα στοιχεία που μου έδωσε, πως μπορεί να συνεχίσει το format και να εγκαταστήσει τα xp κανονικά? Μήπως η λύση είναι μια bootable δισκέτα και format από εκεί?
Crizzt Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Βoot απο αλλη συσκευη, δισκετα, USB, CD/DVD (οτι υποστηριζει η μητρικη και ειναι πιο ευκολο) και φορματ απο εκει θα σβησει τα παντα και ξανα εγκατασταση θα λυσει το προβλημα.
metalmike Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ναι,εκ νεου εγκατασταση για να ειναι σιγουρος πως δεν εγινε καμια λακαμια...
icyman_petros Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Ναι,εχουν δικιο ο Crizzt καιο metalmike, boot απο το cd rom και εγκατασταση απο την αρχη! να διαγραψει το παλιο διαμερισμα των windows.
emilios_x Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 και το σκεφτόμουν αυτο προχθες όταν έκανα format.... Τι θα γινόταν άραγε..... :confused: την απάντηση την πήρα...:???: :roll:
21century Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μετα καλυτερα να παρεις ενα ups, φυσικα μολις ολοκληρωσεις την εγκατασταση κανε κι ενα image του δισκου σου για παν μελλοντικο ενδεχομενο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.