s_grammo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Έχω μία ερώτηση σχετικά με το Turbo Torrent... Σήμερα πήρα το USR 9108A router ενώ πρώτα είχα το speedtouch 585v6. Στο speedtouch το turbo torrent δούλευε κανονικά χωρίς να ανοίξω κάποια θύρα... Τώρα όμως δε δουλεύει, οπότε λογικά θα πρέπει να ανοίξω θύρες... Είναι όμως πιο πολύπλοκο από το speedtouch και παρ'όλο που πήγα στο portforward.com, δεν έβγαλα άκρη! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Το range του turbo torrent είναι από 6881-6999. Ευχαριστώ!
dimokritos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 δεν το ξέρω το πρόγραμμα αλλά μήπως θα μπορούσες να βάλεις μια σταθερή θύρα και όχι εύρος? ίσος να είναι πιο εύκολο μετά να το ρυθμίσεις. από εκεί και μετά στην καρτέλα security -> virtual severs θα καταχορίσεις την θύρα που σε ενδιαφέρει.
oikonomp83 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δε νομίζω ότι είναι κάτι δύσκολο (έχω Κομήτη και τον ρύθμισα αμέσως), αλλά ο τρόπος είναι ένας : 1)Ανοίγεις στον browser την http://192.168.1.1 2)Αφού μπεις πας στο security και πατάς virtual servers 3)Πατάς Add και βάζεις στη σελίδα που θα σου ανοίξει Custom server και το όνομα που θες εσύ για τον torrent client σου 4)Στο Server IP address βάζεις τη static ip σου (π.χ. 192.168.1.2) 5)Στο External Port Start βάζεις το Port που θες εσύ, συνήθως μεγάλο (>15000) και επαναλαμβάνεις το βήμα και για τα τέσσερα κουτάκια της ίδιας σειράς 6)Επιλέγεις TCP στο Protocol και απλά πατάς Apply Λογικά θα 'σαι κομπλέ έτσι, αν πάλι διάβασες στο portforward ότι θέλει και UDP απλά επαναλαμβάνεις τα βήματα 3-6 επιλέγοντας φυσικά UPD στο 6ο βήμα.
s_grammo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Το βρήκα, ευχαριστώ... Πήγαινα στο port triggering! Τώρα μαθαίνω το menu :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.