SofoS@ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Dε μου παιζει supersport fm και redfm(αυτους εχω προσεξει μεχρι τωρα).οταν λεω πως δεν μου παιζει εννοω πως ενω μου δειχνει πως κανει buffering,ηχος δεν ακουγεται.το θεμα ειναι ομως οτι αλλους σταθμους μου τους παιζει παρολο που δεν εχουν κατι διαφορετικο.χρησιμοποιω mozilla,με windows xp.δοκιμασα να ανοιξω το supersortfm και απο wmp αλλα ενω μου εδειχνε πως εκανε buffering δεν ακουγοταν ηχος,ενω οταν πηγα να παιξω rockfm απο wmp τοτε επαιζε...
21century Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μαλλον ευθυνεται η εταιρεια παροχης η το γεγονος οτι δεν υπαρχει σημα απο τον σταθμο, επισης ελεγξε κι αλλους σταθμους αν παιζουν οπως τον http://www.a100fm.gr που εχει διαφορετικους players...
SofoS@ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 η εταιρια παροχης δεν φτεει,γιατι οταν συνεδεσα ενα λαπτοπ στην ιδια γραμμη ιντερνετ,αυτο επαιζε rockfm. και απο εκει παλι με mozilla και windows xp ημουν.μηπως ειναι τιποτα codecs?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.