Προς το περιεχόμενο

Vista & ADSL

manos_2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια Σασ! Πριν Λιγεσ Μερεσ Εγκατεστησα Τα Vista Ultimate (ελληνικα) Και Αντιμετωπιζω Το Εξησ Προβλημα. Οταν Συνδεω Το Modem( D-link 320t) Με Την Θυρα Ethernet Ενω Το Λειτουργικο Βλεπει Την Συνδεση Στην Ουσια Δεν Ειμαι Συνδεδεμενοσ Γιατι Δεν Εχω Ιντερνετ. Μολισ Αλλαζω Ομωσ Σε Χρ Ολα Δουλευουν Ρολοι! Αν Καποιοσ Ξερει Κατι Ασ Μου Δωσει Λιγο Τα Φωτα Του!!

Δημοσ.

πέρασες drivers της motherboard για την κάρτα δυκτίου σου? μήπως πείραξες τις default ρυθμίσεις των windows? στα δικά μου κατευθείαν βρήκε το δύκτιο και είχα πρόσβαση στο net.

Δημοσ.

Το ίδιο έπαθα κι εγώ. Είδα Internet μόνο όταν μπήκα στις ιδιότητες της σύνδεσης και ρύθμισα χειροκίνητα διευθύνσεις IP και διακομιστές DNS.

Δημοσ.

την έχει αναγνωρίσει την κάρτα εχω πρόβλημα με τους διακομιστες DNS απ'ότι βλέπω τώρα

accipio μήπως θα μπορούσες να μου δώσεις λίγες περισσότερες λεπτομέρειες;

Δημοσ.

aaa eixa akrivos to idio provlima kai to elisa merikws,..

Exw to 300t d link ala apo oti epsaksa giati exoun kai aloi to idio provlima den fteei to modem oute h ethernet fteei to neo systima twn vista me ta diktua, dokimase otan exeis anixto to msn na prospathiseis na kajneis login ,meta sto troubleshout prepei na sou vgazei ola sosta ektos tou dns kai tou ie offline kane reset to modem merikes fores, se kathe reset prospatha na kaneis log sto msn prin mpeis kai setareis to modem, ama sou diksei oti pernei ip la den pernei default gateway tote mporeis na kaneis setup to modem asfalos kai tha doulepseis (toulaxiston emena etsi doulevei). an exei kapios mia poio idikh lish me telnet h kati tetio na mas pei giati mou exei vgalei tin pistH mia vdomada tora.

esi dokimase na apenergopihsis to nat firewall den kserw na ginete sto 320 ala sto poustiko to 300t den yparxei epilogh gia ayto akoma kai me to teleyteo firmware.

Το ίδιο έπαθα κι εγώ. Είδα Internet μόνο όταν μπήκα στις ιδιότητες της σύνδεσης και ρύθμισα χειροκίνητα διευθύνσεις IP και διακομιστές DNS.

dokimasa kai ayto ala tipota

Δημοσ.

οκ παιδιά ευχαριστώ θα δοκιμασω αύριο γιατί γραφω το πρωί διαγώνισμα και καταλαβαίνεται βάσανα!! θα ψάξω όμως περισσότερο το πρόβλημα κ θα κάνω post αύριο!

Δημοσ.

έχω δοκιμάσει πολλά από εχθές αλλά γιόκ! ωραίο λειτουργικό ΧΡ και πάλι ΧΡ! μηπως εχει βγει καμία ενημέρωση απο την microsoft για αυτό το πρόβλημα;;

• Moderators
Δημοσ.

Κι εγω μια από τα ιδια...

Vista 64bit EN, αναγνωριζουν μια χαρα την onboard ethernet, λεει οτι εχει συνδεθει, αλλά με Limited connectivity... ετσι... την ιδια μερα XP και παλι. ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...