Προς το περιεχόμενο

Ups???

epp494

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

CPU INTEL CORE 2 DUO E6300 1.86 GHZ LGA775 - 1066 FSB - BOX

ΜΝΗΜΗ RAM KINGSTON KHX6400D2/1G HYPERX 1GB PC6400 800MHZ(+1gb αργοτερα)

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ASUS P5B RETAIL 125.88 ?

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ASUS EN7600GT/2DHT 256MB PCI-E RETAIL

FLOPPY FLOPPY DISK DRIVE 3.5' BLACK

ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ SEAGATE BARRACUDA 7200.10 ST3250820NS 250GB SATA2

DVD RECORDER LG GSA-H42L SUPER MULTI LIGHTSCRIBE DVD REWRITER BLACK BULK

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ MS DSP WIRELESS OPTICAL DESKTOP 3000

και αφου κατεληξα στο heroichi 500w windmill πειτε μου αν ξερετε και ενα φθηνο ups για να ειμαι σιγουρος!αν παρω ups χρειαζομαι και σταθεροποιητη τασης ή με καλύπτει το ups???

Δημοσ.

παρε καλυτερα ενα mustec 1000va line interactive (εχω το ιδιο 3 χρονια και με εχει σωσει)

σταθεροποιητή τάσης εχουν ΜΟΝΟ τα OnLine (συνεχεια) και τα line interactive (μετα απο αυξομειωση της τασης π.χ πανω απο 220v - κατω απο 200v)

τα stand by ειναι ΜΟΝΟ για παροχη 220v μετα απο πτωση τασης (αναλογα τα χαρακτηριστηκα του UPS)

Δημοσ.
παρε καλυτερα ενα mustec 1000va line interactive (εχω το ιδιο 3 χρονια και με εχει σωσει)

σταθεροποιητή τάσης εχουν ΜΟΝΟ τα OnLine (συνεχεια) και τα line interactive (μετα απο αυξομειωση της τασης π.χ πανω απο 220v - κατω απο 200v)

τα stand by ειναι ΜΟΝΟ για παροχη 220v μετα απο πτωση τασης (αναλογα τα χαρακτηριστηκα του UPS)

ok ευχαριστω!!!

Δημοσ.

και με ενα 650 μια χαρα την κανει την δουλεια του το παιδι.. σιγα μην μισθωσει και πυρηνικο αντιδραστηρα :P

εγω εχω σχεδον το ιδιο συστημα και ενα UPS KEBO 650VS.. εδω και 6 μηνες.. κανενα προβλημα :)

Δημοσ.

650 VA είναι για 390 W. άρα για 500 W κάτι παραπάνω χρειάζεσαι..όχι πως δεν κάνει και το άλλο , αλλά δεν νομίζω να κρατάει πάνω από 5 λεπτά αν υπάρχει διακοπή..αντιθέτως θα κρατάει κάνα 15-20 λεπτο τουλάχιστον.

Δημοσ.
650 VA είναι για 390 W. άρα για 500 W κάτι παραπάνω χρειάζεσαι..όχι πως δεν κάνει και το άλλο , αλλά δεν νομίζω να κρατάει πάνω από 5 λεπτά αν υπάρχει διακοπή..αντιθέτως θα κρατάει κάνα 15-20 λεπτο τουλάχιστον.

ενταξει σκοπος ειναι να σου κρατησει για 3-4λεπτα και να τον κλεισεις παραπανω δε νομιζω να χρειζεται.και μια ακομα ερωτηση,αν λειπεις και εχεις ανοιχτο το pc και πεσει το ρευμα,μετα απο καποια λεπτα θα κλεισει και το ups.αρα ειναι το ιδιο ειτε εχεις ειτε δεν εχεις???αν λειπεις βεβαια απτο σπιτι.

Δημοσ.

σωστό το σκεπτικό..το κυριότερο είναι να αποφύγεις το ξαφνικό σβήσιμο από την αυξομείωση της τάσης. Υπάρχει πρόγραμμα,για κάθε ups,( δεν το έχω χρησιμοποιήσει ούτε ξέρω πως λειτουργεί) που όταν πέσει το ρεύμα,κλείνει αυτόματα από μόνος του ο υπολογιστής.

Φήμες ή αλήθεια δεν γνωρίζω. λέω απλά τι έχω ακούσει..

Δημοσ.

τα ups ερχονται με software οπου αναλαμβανουν διαφορα tasks τη στιγμη που πεσει το ρευμα... το πιο κλασικο ειναι να κανουν normal shut down του υπολογιστη...

η μεγαλη μαγκια των ups ειναι που προστατευουν απο τις αυξομειωσεις τασεως..οι οποιες μπορουν να γινουν πολλες φορες την ημερα..

στο δικο μου που το δοκιμασα το UPS αντεξε 12 λεπτα πριν κλεισει...χρονος υπεραρκετος να παιξεις και μια πασιεντζα..

Δημοσ.
τα ups ερχονται με software οπου αναλαμβανουν διαφορα tasks τη στιγμη που πεσει το ρευμα... το πιο κλασικο ειναι να κανουν normal shut down του υπολογιστη...

η μεγαλη μαγκια των ups ειναι που προστατευουν απο τις αυξομειωσεις τασεως..οι οποιες μπορουν να γινουν πολλες φορες την ημερα..

στο δικο μου που το δοκιμασα το UPS αντεξε 12 λεπτα πριν κλεισει...χρονος υπεραρκετος να παιξεις και μια πασιεντζα..

μου εχουν πει να κοιταξω να εχει υποδοχες Shucko και όχι DIN.εσεις τι λετε?

Δημοσ.
μου εχουν πει να κοιταξω να εχει υποδοχες Shucko και όχι DIN.εσεις τι λετε?

δεν ξερω φιλε απο αυτα... στην τελικη ολος ο κοσμος τα απλα UPS χρησιμοποιει.. μην τρελενεσαι 8)

παρε ενα οπου να μπαινει απευθειας η μπριζα πανω του χωρις μετατροπεις κτλ κτλ

Δημοσ.

εγώ είχα πάρει ένα line interactive από πλαίσιο. Μέχρι τώρα πολύ καλό έχει βγεί. βέβαια πάνω στο ups δεν συνδέονται οι πρίζες..αλλά τα άλλα καλώδια που έχει η κεντρική μονάδα και η οθόνη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...