fbispdy0 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δεν βρίσκω προγραμμα της Connect Q για εκτύπωση Labels.Εχω δοκιμάσει διαφορα προγράμματα αλλα δυστυχως οτι ρυθμισεις και να εχω κανει,δεν βγαίνει κανενα αποτέλεσμα(εκτος ορίων κτλ...).Εαν καποιος γνωρίζει κάτι σχετικα η εχει προγραμμα της Connect για εκτύπωση των Labels της ας αφησει ενα μηνυμα εδω....
kanenas_allos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέτρα τις διαστάσεις και φτιάξε μόνος σου ένα πρότυπο. Μέχρι και στο Word μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου...
fbispdy0 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 φιλε μου το πρωτο πραγμα που δοκιμασα ειναι αυτο...αλλα παλι στο χαρτι φευγει out of bound....θα δοκιμασω κατι ρυθμισεις ακομα...παντως απο οτι θυμαμαι ειχε στο Πλαισιο ενα CD της Connect για εκτυπωση αλλα δεν νομιζω να το εχουν πλεον...
Powerline Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Εφώ θα σου πρότεινα να αλλάξεις μάρκα χαρτιού. Σαν τα Q-Connect, δεν έχω δει χειρότερα!
fbispdy0 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Τελικα βρηκα ενα προγραμα στο Internet το οποιο λεγεται Label Wizard 3.32...και δουλευει μια χαρα,εκτυπωνει ακριβως τις διαστασεις που βαζω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.