wizzy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 /offtopic mode on/ @pariah7: φιλαράκι, κάνε edit το post σου στα ελληνικά, γιατί αλλιώς θα στο σβήσουν. Έπηξε το forum 1 μήνα και περισσότερο πέρσυ να λένε ότι από 01/01/2008 ΟΛΑ τα μηνύματα θα γράφονται με ελληνικούς χαρακτήρε, αλλιώς θα σβήνονται. /offtopic mode off/ Ontopic: Επικοινωνήστε με τον χρήστη ]nick[. Όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει για το θέμα που συζητάτε.
tzinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 ενταξει βρε φρου φρου, δεν μπορεις να πεις οτι δεν παιζει, Trance ειναι απλα εδο και καμποσα χρονια το εχει ξεφτιλησει, τα σετς του δεν ειναι και τα καλυτερα ουτε εχουν κατι προτοτυπο, και οι τελευταιες παραγωγες του ειναι παιδικες και ντροπιαστικες (kati pirates, dance 4 life....ktlp). Αλλοστε υπαρχουν θεματα στο ιντερνετ που λενε οτι τα τραγουδια του τιεστο τα εγραφε μια ολοκληρη ομαδα παραγωγον και ο τιεστο ηταν απλα φροντμαν και εδινε μερικες ιδεες, εδω και μερικα χρονια τα εσπασε με 2 producers που λενε οτι ηταν υπευθηνοι για τις περισοτερες παλιες μελοδικες επυτηχιες του τιεστο και γι αυτο πλεον βγαζει μονο πατατες και εχει αλλαξει ο ηχος του. Pariah κατα βαθος εχεις δικιο, παλια ηταν πιο μελοδικος ηχος εχει την αισθηση του Original trance, τωρα υπαρχουν 20 παρακλαδια και στυλ. Ενταξει καλο ειναι και αυτο πρωχοραει ο κοσμος, υπαρχει tech trance, dutch, vocal, uplifting,acid, hard, psy, minimal....διαλεγεις και παιρνεις. Εγω ξερω να τα ξεχωρισο και τα βαζο και ανα κατηγοριεσ στον σκληρο μου αλλα οταν λεω ακουο trance ενοω ολα τα ειδη, απο καπια σχετικα εμπορικα και δημοφιλη μεχρι το πιο αγνωστο μινιμαλ κοματι.
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 οκ εγω νομίζω οτι το παλληκάρι δεν παίζει trance. Επίσης μου την σπάει που βγαίνουν κάτι "απόστρατοι" της Goa trance των 90's και απαξιώνουν την εξέλιξη της μουσικής αυτού του είδους. Αλλη ώρα θα ακούσω psy trance και άλλη ωρα θα ακούσω vocal-uplifting..
tzinos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 οκ εγω νομίζω οτι το παλληκάρι δεν παίζει trance. Επίσης μου την σπάει που βγαίνουν κάτι "απόστρατοι" της Goa trance των 90's και απαξιώνουν την εξέλιξη της μουσικής αυτού του είδους. Αλλη ώρα θα ακούσω psy trance και άλλη ωρα θα ακούσω vocal-uplifting.. συμφωνο η μουσικη εξελιχθηκε, καλη χρυση η goa/psy, αλλα δεν μπορο να ακουσο πανω απο μιση ωρα αυτες τις μερες. Μου φανταζει μονοτονη και φτηνιαρικη. Και προσεξε EIMAI αποστρατος τον 90ς που ακουγαν φανατικα goa! δεν λεω εχουν μια βαρβατιλα και ξυπανε και αναμνησεις, ειναι σιγουρα και classics που ακομα ακουγονται ευχαριστα, αλλα η μουσικη εξελειχθηκε. Στην σημερινη ηλεκτρονικη εποχη η μουσικη εχει περισοτερα επιπεδα, πιο πολυπλοκους ηχους ειναι πιο καλοστημενη. Και αυτο το αισθανομαι σε κατι progressive hoyse/trance κοματια πιο πολυ. Πχ αν ακουσεις κανα derek howell, kana benz & md, Eelke Kleijn, airwave, snake sendrick, andrew bennet....απλα βγαζουν αλλη ποιοτητα.
Φρού-Φρού Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 συμφωνώ! Η psy trance δεν γίνεται να ακούγεται όλες τις ώρες. Όταν πάω σε κανα πάρτυ γουστάρω βέβαια.. Πέρασα λοιπόν απο το Pulse χθές το πρωί κατα τις 8 και έφυγα όπως μπήκα.. Χάλια κόσμος, χάλια δήθενμου τάχαμου goa/psy trance που μόνο βιασμό της αίσθησης της ακοής μου μπορούσα να το πω.. Αυτό όμως είναι η δική μου γνώμη. τεσπά βγήκαμε offtopic
wizzy Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2008 wizzy είναι ρητορική η ερώτηση Αναφερόμουν στο γενικό θέμα του trance ραδιοσταθμού! Εννοείται ότι η ερώτηση για τον (φτου) Tiesto είναι ρητορική!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.