Tigra Club Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Παιδία καλησπέρα.Έχω ένα DVD απο με πολλές εκδηλώσεις αλλα θέλω να κρατήσω μόνο ενα videάκι απο όλο το DVD(7,6 GB).Όταν το ανοίγω με Media Player είναι χωρισμένο ανα εκδήλωση.Καμιά ιδέα τι να κάνω?
ktsolkas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 anoikse to me to dvdshrink kai efoson einai xorismenos se kafalaia simfona me tis ekdiloseis,kane reathor kai dialekse mono afta pou 8eleis.
Tigra Club Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Το αρχείο είναι μονοκόμματο όταν το ανοίγω με το DVD Shrink.Δεν χωρίζεται σε εκδηλώσεις.Τι να κάνω?
Donald Duck Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Mia psilobakaliki lisi einai na kaneis olo to DVD avi kai me ena programmataki avi cutter na kratiseis to kommati pou thes
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Όπως σου είπε ο φίλος ktsolkas το ανοίγεις με το dvdshrink και επιλέγεις reauthor. Θα δείς οτι θα σου βγάλει επιλογή για το που θέλεις να αρχίζει και το που να τελειώνει το "νεο" video. Δεν έχεις παρά να επιλέξεις τις σκηνές που θέλεις.
Tigra Club Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Μάγκες σας ευχαριστώ πολύ.Όπως μου τα είπατε έγινε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.