Προς το περιεχόμενο

νέα οθόνη ? μέχρι 200 ?

Vatos_locos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν θέλω να πάρω μια Tft για το pc μου Specs στην υπογραφή μου budged 200 κατοστάρικα δεν έχω παραπάνω και επειδή στις tft πάνω δεν ξέρω μια θέλω βοήθεια οποτε περιμένω προτάσεις αν έχετε κάτι στο μυαλό σας

θα προτιμούσα κάτι σε wide γιατί τις τετράγωνες τις βαρίκα αλλα επειδή δεν ξέρω πολλά περιμένω βοήθεια εκτος αν η wide δεν αξίζει για παιχνίδια από μέγεθος πάλι δεν ξέρω τίποτα μέχρι τώρα ιμια σε ένα 15 crt δεκαετίας

Δημοσ.

Επειδή ψάχνω το ίδιο διάστημα tft με το ίδιο budget ~200, κατα την γνώμη μου μια απο τις καλύτερες λύσεις που έχω βρει είναι η LG L194WT-SF ( http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.168513) , με zero pixel εγγύηση 3 χρόνια, φοβερό contrast 2000:1, 5ms response time και καλές γωνίες θέασης.

Προσωπικά μάλλον θα πάω γι αυτή, επειδή το ονομαστικό contrast φένεται πολύ promising αν και δεν την έχω δει σε λειτουργία απο κοντά. Αν κανείς έχει ειδικότερη άποψη επι της συγκεκριμένης οθόνης θα με ενδιέφερε να την ακούσω.

-Γιώργος

Δημοσ.

όντως φιλε μου πολύ ωραία οθόνη και αυτό με την εγγύηση είναι το μονο που δεν είχα δει βασικά έφαγα όλο το e-shop και μονο αυτήν είδα να έχει zero pixel και μένα με ενδιαφέρει αρκετά το θέμα με την εγγύηση τόσα γίνονται πια

Αλλα Χαρακτηριστικά: Intelligent Auto (Auto Resolution), F Engine, Tilt adjustment. Προδιαγραφές: TCO03, UL(cUL), TUV-GS, SEMKO, FCC-B, CE, EPA, VESA.

εκεί τα ξανά δεν ξέρω μια τι παίζει με τις οθόνες και ειδικά τις tft lcd περιμένουμε κιαλες προτάσεις να δούμε τι θα κάνουμε thanks :D

Δημοσ.

πράγματι αυτή η lg είναι πάρα πολυ καλή περίπτωση. και με την εγγύησή της σίγουρα δεν σε απασχολούν τα pixels για 3 χρόνια.

Δημοσ.

δηλαδή με τα πολλά λέμε ότι αυτή η οθόνη είναι κελεπούρι έτσι ? ιάνει ότι θέλω να το ψάξω και δεν έχω και φράγκα για πέταμα 18 χρόνον είμαι και έχω γαμηθεί στην δουλειά να τα μαζέψω μην τα δώσω τσάμπα για αυτό φοβάμαι και κάτι τέτοιες αγορές με τριψήφια νούμερα :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...