Vatos_locos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 AVerMedia, AVerTV Video Capture (PAL and SECAM-L) Driver Version : 1.2.1.8 Product Name : AVerTV STUDIO 303 Tuner Type : FM1216MEMK3 Sound Path : Loopback Sound Type : A2/NICAM Remote Control : Yes παιδιά θέλω βοήθεια έχω την κάρτα tv που αναφέρω πιο πάνω αλλα έχω χάσει το καλωδιακή που είναι ο δεκτης για το χειριστήριο της ήταν ένα καλώδιο με την μια άκρη του ένα καρφάκη σαν το βύσμα των ακουστικών αλλα πιο μικρό 2,5αρη και από την άλλη είχε ένα ματάκι (ένα υπέρυθρο λεντάκη) έχετε καμια ιδέα που μωρό να βρω ένα ίδιο που να δουλέψει η κάποια η κάποια συμβατή λύση για να χρησιμοποιήσω το χειριστήριο της κάρτας Tv με την ίδια την κάρτα η και με το pc ( η κάρτα από μονη της είχε την δυνατότητα να χρησιμοποιείς και το pc με το χειριστήριο της να κουνάς το ποντίκι έπαιζε με το media player κλπ ) οποτε μπαίνω στο ψάξιμο αλλα δεν ξέρω καν από που να αρχίσω να ψάχνω αν κάποιος το έχει και δεν το θέλει ας μου στείλει ένα pm, μέχρι τότε οποια ιδέα δεκτη ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.