harrys23 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 όπως αναφέρω και παραπάνω θέλω να δοκιμάσω και εγώ τα περιβόητα Vista αλλά θέλω και τα xp. Ξεκινώντας να αναφέρω ότι έχω 3 σκληρούς στον μικρο sata 80αρη(σύστημα) έκανα ακόμα ένα partition στην ουσία χώρισα το δίσκο στα 2.Δεν αναφέρω τίποτα για τους άλλους σκληρούς διότι είναι γεμάτα απο MP3 Το ερώτημα ,μπορώ στο 2ο partition να περάσω τα vista?
asmilon Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Ναι, απλα επιλεγεις το συγκεκριμενο parititon κατα την διαρκεια της εγκαταστασης και θα προχωρησουν ολα κανονικα...
harrys23 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Ναι, απλα επιλεγεις το συγκεκριμενο parititon κατα την διαρκεια της εγκαταστασης και θα προχωρησουν ολα κανονικα... φιλαρακι αυτο εκανα και μου μπλεδιασε η οθονη με τα εξης ισως αλλαξατε hardware ισως software η εκινηση δεν μπορει να συνεχιστει γινεται επανακινηση του υπολογιστη . συνεχεια τα ιδια μου κανει ουτε σε safe mode δεν μπαινει. edit:ειπα να τα ξαναπερασω vista τα και τωρα μου λεει οτι δεν βρηκαν τα windows τομο καταληλο για να εγκαταστησουν τα vista. μολις αποσυνδεω τους σκληρους τους αλλους τον ενα sata και τον αλλον IDE και κραταω μονο το συστημα με τα 2 partitionτοτε μπορει να κανει την εγκατασταση αλλα μετα την πρωτη επανακινηση των vista συνδεω τους σκληρους βγαζει παλι μπλε οθονη και οτι πρεπει να κανω επανακινηση.
greekboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 pedia gia na min anigo kainourgio thema kseris kanis pos na ftiakso ena virtual machine gia na dokimaso ta vista?
asmilon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Πρεπει να εχεις το VMWare 6 το οποιο υποστηριζει τα Vista, απλα ειναι ακομα σε beta φαση.
random Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 σε vmware 5x δεν ειδα καποιο πρόβλημα. φυσικά vga 3D acceleration πάει περίπατο, οποτε δε βλεπεις Glass. το aero basic παίζει. δοκιμάστε και το http://www.virtualbox.org/
klog Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 XP Pro Sp2 + Vista Ultimate 64bit στον ίδιο δίσκο και διαφορετικό partition εδώ και δύο ημέρες δουλέυουν κανονικά. Ελπίζω να μην δω καμιά μπλέ οθόνη.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.