dimitris__ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα στο forum. Αγόρασα πρίν 2 χρόνια περίπου τα Altec Lansing 641 περίπου 200 ευρώ από το πλαίσιο. Σήμερα δε παίζει το subwoofer, μόνο οι δορυφόροι. Σε συνομιλία που είχα με το service του πλαισίου μου είπαν ότι άπαξ και λήξει η εγγύηση, τα ηχεία δεν επισκευάζονται (κοινώς τα πετάς). Μόνο αλλαγή κάνουν όσο ισχύει η εγγύηση. Ρε παιδιά δεν μου κάνει καρδιά να τα πετάξω (ήταν τέλεια), χώρια που ξενέρωσα με το "service" του πλαισίου. Δηλαδή service = "Αντικατάσταση Όσο Είναι Σε Εγγύηση Αλλιώς Ξαναγόρασε Καινούριο". Τέτοιο service κάνει κι η γιαγιά μου θα λεγα... Τι θα κάνατε στη θέση μου; Υπάρχει κανένας που επισκευάζει τέτοια πράματα;
tolis_01 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Λογικά σε ένα απλό ηλεκτρονικάδικο να τα πας, θα στα φτιάξουνε. Δεν νομίζω να είναι και τόσο δύσκολο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Εκτός αν έχει τίποτα περίεργα ηλεκτρονικά που δεν επισκευάζονται,το μεγάφωνο ότι και νάχει πάθει,φτιάχνεται..
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Επιστροφή στην Altec, και πληρωμη από εσενα ΟΛΩΝ τον εξοδων... αμα το αντεχεις οκ, αλλιως αυτο που ειπαν οι πανω.
dimokritos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 περίπου 2 χρόνια = λιγότερο απο 2 χρόνια ή περισσότερο από 2 χρόνια? γιατί αν είναι λιγότερο έστω και μια μέρα από 2 χρόνια, ισχύει δεν ισχύει η εγγύηση είναι υποχρεωμένοι να στα επισκευάσουν/αλλάξουν.
Vatos_locos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Εκτός αν έχει τίποτα περίεργα ηλεκτρονικά που δεν επισκευάζονται,το μεγάφωνο ότι και νάχει πάθει,φτιάχνεται.. δεν έχω πετύχει ποτε μου κάτι που να μην επισκευάζεται όλα φιάχνονται εκτος αν έχουν σπάσει έχουν κάνει βουίζει από τον δεύτερο όροφο κλπ το πιο λογικό είναι να είναι το μεγάφωνο όπως λες αλλα ας μας πει το παιδί λίγο πιο αναλυτικά το πρόβλημα πριν σταματήσει να παίζει το sub άρχισες να ακούς τίποτα περίεργα βουητά από το sub αν όχι και γενικά σταμάτησε στο άκυρο τότε το πιο πιθανό είναι να τα έφτυσε το μεγαφωνάκι του οποτε όλα φιάχνονται όπως είπε και ο _BASSstarlet_
dimitris__ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Σταμάτησε να παίζει μια ωραία πρωία το sub (είναι ενεργό). Μάλλον δεν είναι μεγαφωνάκι (έχει 2 οδηγούς το sub). Οι δορυφόροι παίζουν κανονικά. Αντε βρές τώρα ηλεκτρονικό (είναι και υπό εξαφάνιση). Θα το ανοίξω μόνος μπας και φαίνεται τίποτα με το μάτι, κι αν δεν βρω κάτι, θα τα "ανακυκλώσω" μάλλον. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!
Vatos_locos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 φιλε μου dimitri επειδή έχω την υποψία ότι τα ιξιά σου χωρίς να τα έχω δει πάντα έχουν ένα και μονο ενισχυτή και είναι πάνω στο sub το πιο πιθανό ιάνει να τα έφτυσε το μεγάφωνο κοίταξε το πριν τα πετάξεις αν το ανοίξεις δεν θα δεις και τίποτα πρέπει να πολύ βίαια για να αφήσει σημάδια βλέπω μένεις γαλάτσι οποτε για ηλεκτρονικούς δεν ιάνει δύσκολο να βρείς εμενα περισσό κάποτε αν χρειαστείς ξέρω έναν καλο κοντά στον άγιο Ευστάθιο αν ξέρεις που είναι αν χρειαστείς στείλε μου pm να σου πω το μαγαζί που είναι και πας και ρωτάς να σου πει μια τιμούλα για να στα φιάξει και αν αξίζει έχει καλός ο τύπος ασχολείται με τηλεοράσεις video και ο γιος του με car audio
dimitris__ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δεν σε πρόλαβα και το έστειλα ήδη στα σκουπίδια! Προσπάθησα να το ανοίξω (μεγάλη ταλαιπωρία - 30 βίδες περίπου), αλλά μέσα είναι όλα κολλημένα και δεν μπορεί να επισκευαστεί. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.