Προς το περιεχόμενο

Αθλια τεχνικη υποστηριξη Οτενετ.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτενετ και οτε δεν ειναι το ιδιο.Ο Οτε πουλαει το connx που εχει σαν παροχεα την οτενετ.8011135555 ειναι το τηλ για οτενετ και 134 το τηλ για το connx.Και στα 2 αυτα νουμερα η ανταποκριση ειναι αμεση.1242 ειναι η τεχνικη υποστηριξη του οτε για θεματα εγκαταστασης εξοπλισμου.υπαρχει αρκετη καθυστερηση.Οσο για την εξαντληση των αποθεματων ειναι συχνο φαινομενο μιας και η ζητηση εχει αυξηθει παρα πολυ.Η αλλαζεις το modem με καποιο που υπαρχει και δεν ειναι δωρεαν η κανεις υπομονη.

Δημοσ.
, τα όποια προβλήματα υπάρχουν στη γραμμή σου, εκείνοι είναι αρμόδιοι να τα λύσουν ή αν δεν μπορούν, να συνεννοηθούν εκείνοι με τους συναδέλφους τους στο 1242.

Ναι σιγουρα.

Δηλωσα βλαβη στο Ιντερνετ την προηγουμενη τριτη(τη μερα που το πηρα) και αν δεν μου κοβε να παρω στο 121 την πεμπτη ακομη δε θα ειχα Νετ.Το προωθησαν τι να σας πω!!!!!!!!!!!

...έχω κάνει αίτηση για ConnX πριν 11 μέρες...μου ενεργοποιήσανε τη σύνδεση χτές...και δεν έχουνε να μου δώσουνε το δωρεάν μόντεμ όπως προβλέπει το συμβόλαιο λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων! Δεν τη γλιτώνουν την καταγγελία μου φαίνεται...

Α καλα κλασικη κομπινα,

Απλα δεν παιρνεις την αιτηση, δεν το ενεργοποιεις και αν τελικα ερθει περνεις το μοντεμ μαζι με την ενεργοποιηση και αν σου εχουν περασει παραπανω μηνες πας και σου τους αφιαρουν.

Ετσι(ή περιπου ετσι).

ΚΑι κατι τελευταιο.Υπαρχει αλλο support που να μην ειναι 24/7(Ασχετο αν βοηθουν ή οχι)αλλα μεχρι τις 9 το βραδυ και οχι σαββατα?Οχι κυριακες το καταλαβαινω αλλα οχι σαββατα????????

Δημοσ.
Γιατί δεν πήγες σε κάποιο OTEshop (ή Γερμανό) να πάρεις από εκεί το πακέτο και να κάνεις και την αίτηση; Έτσι γλιτώνεις την καθυστέρηση του courier!

Από ΟΤΕshop το πήρα το πακέτο και καλά μετά περίμενα τηλέφωνο (που ποτέ δεν έγινε) για να πάω να παραλάβω το modem...αναξιοπιστία full

Δημοσ.

παιδια επειδη παω καρφωτος για κατεγγελια στην ΕΕΕΤ σε καποιο σημειο του φορουμ φιλος ειχε παραθεσει το συμβολαιο γαι το connex εχει καποιος καμια καλη ιδεα που μπορω να το βρω?

Δημοσ.
παιδια επειδη παω καρφωτος για κατεγγελια στην ΕΕΕΤ σε καποιο σημειο του φορουμ φιλος ειχε παραθεσει το συμβολαιο γαι το connex εχει καποιος καμια καλη ιδεα που μπορω να το βρω?

Έψαξα στο OTEshop & στο http://www.conn-x.gr και δε βρήκα συμβόλαιο... πολύ περίεργο... όλες οι εταιρίες το έχουν στο site τους και μάλιστα σε εμφανές σημείο.

Δημοσ.

Το ξερω το ειχα ψαξει και εγω.

Σε καποιο σημειο στο φορουμ φιλος το ειχε σκαναρει και το ειχε τοποθετησει.Εψαξα αλλα δε θυμαμαι που.

Δημοσ.

ego panta epikoinono me 121 k dilono vlavi. oses fores eixa kapoio provlima, i antapokrisi itan amesi. apo helpdesk tin kaliteri eksipiretisi tin eixa apo 4net panta ameses apantiseis k me epairnan k autoi tilefono. apo altecnet i katastasi einai ligo pio xima alla tin douleia sou tin kaneis.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...