Προς το περιεχόμενο

Ερωτημα:υποτιτλοι Σε Avi Αρχειο

GEOXL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει Καποιο Προγραμμα Που Ενσωματωνει Υποτιτλουσ Σε Avi Χωρισ Να Χρειαστει Re-encode Και Χωρισ Να Αλαξει Το Μεγεθοσ Του.

Δημοσ.
Φίλε την δουλειά σου την κάνεις με το AviSub του Trust.Κάνε search αν και είναι sticky στο DivX και DVD authoring.

ΤΟ ΠΑΛΕΨΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΝΜ :

"seems that DivxMux cannot handle this avi...sorry"

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ 15 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ AVI ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ

Δημοσ.
ΤΟ ΠΑΛΕΨΑ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΜΝΜ :

"seems that DivxMux cannot handle this avi...sorry"

ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ 15 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ AVI ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ

Λοιπόν είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...

Πήγα να κάνω ενσωμάτωση σε άλλη ταινία στο άλλο μου partition ,με ελεύθερο χώρο παραπάνω από 700mb, να δω μήπως και έφταιγε η αρχική ταινια αλλά πήγαν όλα μια χαρά..

έτυχε να κοιτάξω το partition στο οποίο έιχα αρχικά την ταινία των 700mb και έιχε ελεύθερο χώρο μόνο 650mb..

Τώρα τα συμπεράσματα δικά σας.λογικά ο χώρος έφταιγε γιατί την πάτησα έτσι με 3 ταινίες που είχα στο Partition με λίγο χώρο..

Αφού τις μετέφερα από το περιορισμένου χώρου partition στο άλλο με άπλετο χώρο ουδέν πρόβλημα..

Δημοσ.
Τα avi σου πρεπει να είναι DivX.Αν δεν είναι καν'τα convert με Τotal video converter.

ΕΚΑΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ AVI ΜΕ GSPOT KAI ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ DIVX.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΧΩΡΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΣΚΟΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ GIGA ΥΠΟΛΟΙΠΟ.

ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ VIRTUALDUB.

Δημοσ.

Κάπου στο θέμα του Avisub αναφέρθηκε ότι το path στο οποίο είναι αποθηκευμένο το αρχείο δεν πρέπει να υπάρχουν κενά. Π.χ. δεν πρέπει να είναι έτσι C:\Documents and Settings\χχχχχχχχχχ\Τα έγγραφά μου\Τα βίντεό μου, αλλά έτσι C:\movie\movie.avi. Μήπως παίζει αυτό;

Δημοσ.

Άλλο πρόγραμμα εκτός του VirtualDub υπάρχει αλλά για να ενσωματώσει θα πρέπει να επανακωδικοποιήσει και είναι το WinAvi Video Converter.

Δες τον οδηγό "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER" από εδώ: www.kastel.gr

Δημοσ.
Άλλο πρόγραμμα εκτός του VirtualDub υπάρχει αλλά για να ενσωματώσει θα πρέπει να επανακωδικοποιήσει και είναι το WinAvi Video Converter.

Δες τον οδηγό "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΥΠΟΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΤΟ WINAVI VIDEO CONVERTER" από εδώ: www.kastel.gr

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ KASTEL OMΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.

Υ.Γ. ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ.

Δημοσ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ KASTEL OMΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ.

Υ.Γ. ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΣΟΥ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ.

Δοκίμασες αυτό που είπα παραπάνω; Λειτουργεί;

Δημοσ.
Κάπου στο θέμα του Avisub αναφέρθηκε ότι το path στο οποίο είναι αποθηκευμένο το αρχείο δεν πρέπει να υπάρχουν κενά. Π.χ. δεν πρέπει να είναι έτσι C:\Documents and Settings\χχχχχχχχχχ\Τα έγγραφά μου\Τα βίντεό μου, αλλά έτσι C:\movie\movie.avi. Μήπως παίζει αυτό;

AYTO ΙΣΩΣ... ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...