Προς το περιεχόμενο

xeiristhrio gia paixnidia se pc???

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 360 είναι πολύ όμορφο, αλλα μέχρι εκεί. Σε τιμή δεν μπορείς να πεις ότι φεύγει, μιας και έχει περίπου όσο το Logi RumplePad. Πάλι όμως έχουμε μια διάταξη (επιμένω στα φτερά), η οποία ξενίζει, τουλάχιστον στους συνηθισμένους στο pad του PSΧ...

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το 360 είναι πολύ όμορφο, αλλα μέχρι εκεί. Σε τιμή δεν μπορείς να πεις ότι φεύγει, μιας και έχει περίπου όσο το Logi RumplePad. Πάλι όμως έχουμε μια διάταξη (επιμένω στα φτερά), η οποία ξενίζει, τουλάχιστον στους συνηθισμένους στο pad του PSΧ...

Νομίζω ότι το 360 είναι ακόμη πιο μακριά από το χειριστήριο του PS σε σχέση με το Thrustmaster...

Δημοσ.
Αυτό πρέπει να είναι από τα καλύτερα Logitech! Αν ο σταυρός είναι γερός (σε αυτό το μοντέλο μου έσπασε) είναι καλή επιλογή.

Το ένα σε λίγο κλείνει 2 χρόνια και ο σταυρος ζει αν και σε ενα thrumaster ειχε σπάσει τον κόλλησα ξανα έσπασε το κόλλησα αλλά δεν κουνιόταν καθόλου!:-D :-D

Δημοσ.

Έχω από το καλοκαίρι το Logitech CORDLESS RUMBLEPAD II http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580169 και έχω απλά να δηλώσω ότι είμαι υπερευχαριστημένος. Και το γεγόνος ότι είναι ασύρματο κ μπορώ να απομακρύνομαι χωρίς περιορισμούς είναι απίστευτο... Το προτείνω ανεπιφύλακτα αν και βγαίνει λίγο πιο πάνω από το οικονομικό όριο που θέτεις, σου προτείνω να το σκεφτείς.

Δημοσ.

egw na to skeftw, alla an ypopsiastei h kopela mou oti tha mporw na "xouftwnw" th Lara akomh kai apo to krevati, dhladh apo apostash kai anetos, tote einai pou tha me xwrisei sigoura afou prwta mou xwsei to laptop ston kw*o....:-D :-D :-D

Δημοσ.

ΠΑιδια να σας κανω και εγω μια κουφη ερωτηση?επειδη εχω 3 χειριστηρια Του ps2 και καθονται υπερχει τροπος με καποια πατεντα να τα κανω ν αδουλεψουν στο PC?

Δημοσ.
ΠΑιδια να σας κανω και εγω μια κουφη ερωτηση?επειδη εχω 3 χειριστηρια Του ps2 και καθονται υπερχει τροπος με καποια πατεντα να τα κανω ν αδουλεψουν στο PC?

to anapodo ginetai? dld xeiristhria pc na paiksoun se PS2?

kai mhpws kserei kaneis an ta twrina xeiristhria tou PS2 tha einai symvata me PS3?

Δημοσ.
kai mhpws kserei kaneis an ta twrina xeiristhria tou PS2 tha einai symvata me PS3?

Aπο οτι ξερω οχι για 2 λογους.

1)Τα χειριστηρια του ΡS2 ειναι ασυρματα.

2)Δεν εχουν dual shock(εχει παει στα δικαστηρια η sony για την πατεντα ) αλλα μπορει και να κανω λαθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...