fireflies Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Η Γαλλια , εθεσε βετο στην εισοδο της Αγγλιας στην ΕΕ , ΑΝ η Αγγλια εφερε το ονομα Μεγαλη Βρεττανια και αυτο λογω της επαρχιας της Βρεττανης που ειναι Γαλλικο εδαφος ... ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΠΟΤΕ Η ΑΓΓΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΘΕΣΕΙ ΕΔΑΦΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΡΕΤΤΑΝΗ .... Αν μπορεί κάποιος να μου κάνει μία χάρη: υπάρχει κάποιο λινκ (σοβαρό) που να αναφέρεται σε αυτό? Δηλ. στο βέτο, τι ακριβώς συνέβη κλπ? Και για το πότε μιλάμε? Την είσοδο του UK στην ΕΟΚ το 1973? Προφανώς δεν εννοούμε Ευρωπαική Ένωση Μάαστριχτ 1992 κλπ έτσι? Anyway, αν έχει κάποιος σχετικό λινκ γιατί από ιστορία δεν κατέχω...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Αν μπορεί κάποιος να μου κάνει μία χάρη: υπάρχει κάποιο λινκ (σοβαρό) που να αναφέρεται σε αυτό? Δηλ. στο βέτο, τι ακριβώς συνέβη κλπ?Και για το πότε μιλάμε? Την είσοδο του UK στην ΕΟΚ το 1973? Προφανώς δεν εννοούμε Ευρωπαική Ένωση Μάαστριχτ 1992 κλπ έτσι? Anyway, αν έχει κάποιος σχετικό λινκ γιατί από ιστορία δεν κατέχω... Προσυπογράφω και περιμένω αξιόπιστη πηγή.
johnfocus Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Το λες και μόνος σου :roll:Εμένα δε θα μου άρεσε να με χαρακτηρίσουν έτσι πάντως. Δεν μπορω να σε πιάσω ρε φίλε,μήπως θέλεις να σε λένε <<γραίκο>> για να είσαι και πιο γκλαμούρα???Το Ελληνάρας σε πήραξε?Γράψε λάθος στην πραγματικότητα είμαι ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝΝΝΝΝΑΑΑΑΑΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣ!!!!! από εδώ μέχρι την Αυστραλία , τιμάω και σέβομαι την ιστορία και τις θυσίες του τόπου που υπάρχει εδώ και 2500 χρόνια γι'αυτό και με πήραξαν τα βιντεάκια στο Youtube. Αν ήμουνα Γερμανός τώρα θα σου μιλούσα για Mercedes & BMW
Finn Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 υπαρχουν 7 χωρία που μιλάνε βαρδασκιανά στη Φλώρινα και δε μιλαέι κανείς.Δεν πρέπει να έχουν δικαιώματα και αυτοί;Kαι δεν υπα΄ρχει Σλαβομακεδόνας.Για μένα προκειται για τερατογένεση Τα Σλαβομακεδονικά είναι διάλεκτος της Βουλγαρικής. Μετά απο 60+ χρόνια όμως στην Γιουγκοσλαβία πήρε και πολλά στοιχεία απ τη Σέρβικη (δε γίνεται διαφορετικά να τους απομακρύνεις απ την Μεγάλη Ιδέα της Βουλγαρίας) Γεωγραφικά μπορούν να λέγονται μακεδόνες.Σλάβοι Μακεδόνες (αν όχι Βούλγαροι).Ιστορικά όμως δεν έχουν καμία σχέση με την Μακεδονία. Αν τα Σλαβομακεδονικά σου φαίνονται τερατογέννεση τότε τα Κυπριακά και τα ποντιακά τι είναι?
babyboy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δεν μπορω να σε πιάσω ρε φίλε,μήπως θέλεις να σε λένε <<γραίκο>> για να είσαι και πιο γκλαμούρα???Το Ελληνάρας σε πήραξε?Γράψε λάθος στην πραγματικότητα είμαι ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝΝΝΝΝΑΑΑΑΑΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣ!!!!! από εδώ μέχρι την Αυστραλία , τιμάω και σέβομαι την ιστορία και τις θυσίες του τόπου που υπάρχει εδώ και 2500 χρόνια γι'αυτό και με πήραξαν τα βιντεάκια στο Youtube.Αν ήμουνα Γερμανός τώρα θα σου μιλούσα για Mercedes & BMW Δεν νομιζω οτι υπαρχει μεταξυ μας καποιος που δεν υποστηριζει την πατριδα του, αλλα αυτος δεν ειναι λογος να μην ειμαστε αντικειμενικοι. Η Μακεδονια οπως πολυ σωστα επισημανε ο paredwse ειναι γεωγραφικη περιοχη, η οποια εκτεινεται στην Ελλαδα οσο και στα Σκοπια, ΦΥΡΟΜ, η οπως αλλιως το λενε. Αυτη ειναι η αληθεια. Ειμαι κατα της προπαγανδας των Σκοπιων, αλλα να ειμαστε ξαναλεω αντικειμενικοι. Και το Ελληναρας εχει πολλες ερμηνειες ξερεις. Αν εισαι Ελληναρας που γουσταρει την Ελλαδα και τιμα τον τοπο και τις παραδοσεις, μαζι σου! Αν εισαι Ελληναρας που νομιζει οτι μονο εμεις υπαρχουμε στον κοσμο, και μονο εμεις ειμαστε εξυπνοι και ολοι οι αλλοι ειναι βλακες, κλπ κλπ, ευχαριστω δεν θα παρω. Αυτη η νοοτροπια της 'εξυπναδας' και της λαμογιας μας εχουν παει τοσο πισω (και δυστυχως θα συνεχισει να μας πηγαινει) Φιλικα παντα..
Parasight Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δεν μπορω να σε πιάσω ρε φίλε,μήπως θέλεις να σε λένε <<γραίκο>> για να είσαι και πιο γκλαμούρα???Το Ελληνάρας σε πήραξε?Γράψε λάθος στην πραγματικότητα είμαι ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΝΝΝΝΝΑΑΑΑΑΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣ!!!!! από εδώ μέχρι την Αυστραλία , τιμάω και σέβομαι την ιστορία και τις θυσίες του τόπου που υπάρχει εδώ και 2500 χρόνια γι'αυτό και με πήραξαν τα βιντεάκια στο Youtube.Αν ήμουνα Γερμανός τώρα θα σου μιλούσα για Mercedes & BMW Το απλό "Έλληνας" σε πειράζει δλδ; Και στο κάτω-κάτω, είχες κάτι εσύ να κάνεις στο ότι γεννήθηκες Έλληνας; Θέμα τύχης ήταν, όπως συμβαίνει και με τις εθνικότητες όλων των ανθρώπων σε όλη τη γη. Αν όλοι συνειδητοποιήσουμε τι σημαίνει πραγματικά αυτό, τότε ίσως ο κόσμος να έχει μια ελπίδα να γίνει καλύτερος. Η έπαρση και η αλαζονική υπερηφάνεια δεν έχει φέρει ποτέ ΤΙΠΟΤΑ καλό, είτε πρόκειται για εθνικότητες, είτε για θρησκείες, πολιτικές πεποιθήσεις, πόδόσφαιρο ή οτιδήποτε σκατά άλλο. Ναι στο σεβασμό και στην τιμή της κληρονομιάς μας, αλλά το ότι την έχουμε δε μας κάνει καλύτερο από κανέναν άλλο. Όλοι έχουν τη δική τους. Α και γενικά, ηρέμησε λίγο, τα εγκεφαλικά θερίζουν.
johnfocus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Το απλό "Έλληνας" σε πειράζει δλδ;Και στο κάτω-κάτω, είχες κάτι εσύ να κάνεις στο ότι γεννήθηκες Έλληνας; Θέμα τύχης ήταν, όπως συμβαίνει και με τις εθνικότητες όλων των ανθρώπων σε όλη τη γη. Αν όλοι συνειδητοποιήσουμε τι σημαίνει πραγματικά αυτό, τότε ίσως ο κόσμος να έχει μια ελπίδα να γίνει καλύτερος. Η έπαρση και η αλαζονική υπερηφάνεια δεν έχει φέρει ποτέ ΤΙΠΟΤΑ καλό, είτε πρόκειται για εθνικότητες, είτε για θρησκείες, πολιτικές πεποιθήσεις, πόδόσφαιρο ή οτιδήποτε σκατά άλλο. Ναι στο σεβασμό και στην τιμή της κληρονομιάς μας, αλλά το ότι την έχουμε δε μας κάνει καλύτερο από κανέναν άλλο. Όλοι έχουν τη δική τους. Α και γενικά, ηρέμησε λίγο, τα εγκεφαλικά θερίζουν. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου στο πρώτο θέμα στο ότι μπορεί ο καθένας να γεννηθεί οπουδήποτε και ούτε νομίζω να έχώ γράψει πουθενά ότι οι Ελληνες γ...... & δέρνουνε,είμαστε οι πρώτοι-robocop-δεν μας πιάνει κανένας,ούτε ότι είμαι άνθρωπος στυλ <<ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ>> για να σου μιλάω περί θεωριών συνομοσίας μεταξύ των λαών.Μήπως εσύ τα έχεις μπερδέψει και είσαι εξ'αρχής προκατειλημμενος και αντιδραστικός.Εγώ απλά σου είπα ,εφόσον ενδιαφερθηκες να απαντησεις , να μπεις στο Youtube και να δεις τα βιντεο(το οποίο σίγουρα δεν έχεις κάνει).Αναφέρεσαι σε γενικολογίες ξεφεύγοντας από το θέμα μου. Επίσης κάποιοι τυχαίοι,όπως εσύ αναφέρεις ,που τυχαία γεννήθηκαν σε μία σκλαβωμένη χώρα θυσιάστηκαν ώστε εσυ και εγω να μπορούμε να μιλάμε ελέυθερα.Εάν εκείνοι μιλούσαν με τον τρόπο που σκέφτεσαι ίσως στην Ακρόπολη να υπήρχε αντί για μπλε, μία κόκκινη σημαία Oσο για τα εγκεφαλικά μου,πες μας που έχεις τα ιατρείο σου και καμιά γνώμη για τον πονόδοντο.
MesmerizingGirl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Λιγη ηρεμια ρε παιδια... Οπως θα ελεγαν και οι αρχαιοι Ελληνες(μιας και μιλαμε για Ελληνες), "παν μετρον αριστον"... Μην καταντησουμε και Λιακοπουλοι, αλλα οχι και καμια εκτιμηση για την πατριδα βρε Parasight. Ακομα και θεμα τυχης να το βλεπεις που γεννηθηκες Ελληνας ή Κινεζος ή Αφγανός, σημασία εχει να τιμάς την πατρίδα σου. Και μπορεί να έχουμε καταντησει την Έλλαδα όπως την εχουμε καταντησει και να μην ειναι υποδειγμα χωρας πλεον, αλλά ας δειχνουμε εστω και ενα μικρο δειγμα πατριωτισμου γιατι οι Τουρκοι καραδωκουν...
babyboy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Αλλο ο πατριωτισμος και αλλο ο εθνικισμος ομως. Δεν ειναι ολα δικα μας, ουτε πρεπει να τα βλεπουμε μονοπλευρα τα πραγματα, ε? Και το αν τιμα ο καθενας την πατριδα του ειναι προσωπικο και υποκειμενικο θεμα, δεν μπορεις να ξερεις εσυ τι κανω εγω η ο καθενας... Αλλα μην την παμε αλλου την κουβεντα
nmtray2 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Παρεδωσε και φιρεφλιες, συγνωμη αλλα τωρα το ειδα οτι δε σας ειχα απαντησει. Μαλλον θα ελειπα μωρε σε κανα ταξιδακι... Παντως, αν βαλεις Βρεττανη+γαλλια+βετο+ηνωμενο+βασιλειο στον κ.Γουγλη, βγαζει τα εξης: http://www.google.gr/search?hl=el&q=%CE%92%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%AC%CE%BD%CE%B7+%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AF%CE%B1+%CE%B2%CE%AD%CF%84%CE%BF+%CE%97%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF+%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BF&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7&meta=lr%3Dlang_en%7Clang_el
Toufas Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μαλλον λαθος στα χουνε πει. http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_the_European_Union#1973 The first application occurred in August 1961 under the Conservative government of Harold Macmillan, who was more favourable to Britain joining the EEC than his predecessors. Negotiations started in November 1961 and a provisional agreement was reached in July 1962. However, Britain's membership was vetoed by French president Charles De Gaulle in January 1963 (all EEC founding members had this right). Officially, De Gaulle said that Britain was not sufficiently European-minded yet to break away from the Commonwealth and accept a common agricultural policy. But other reasons include Britain's close relationship with the US in terms of defence (see Nassau agreement) and De Gaulle's fear that Britain's membership would be followed by many other countries joining the EEC, thus making the community lose its cohesion. De Gaulle refused an "Atlantic" Europe. As a result, the whole negotiations with the four countries broke off.
Spartacos Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 οποιος λεει οτι ολα ειναι θεμα γεωγραφιας θυμιζει λιγο το συμπαθες πτηνο
Lucifer Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Γειά σου ρε Σπάρτακε με τα επιχειρήματά σου. Σφυρί η άποψή σου. Σε αυτό το σημείο να επισημάνω πόσο θεός ήταν ο Charles που έλεγε ό,τι έλεγε για τους τσαγιερούς και της ημι-προφητείες του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.