Προς το περιεχόμενο

Tριανταφυλλόπουλος

stelios2809

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Α, ξέχασα, είναι παράνομο να βγάζει στην φόρα βίντεο με τις φάτσες παιδεραστών γιατί μετά δεν μπορούν να αποδώσουν στο πιάνο.

το δικαστήριο όμως τι απόφαση έβγαλε για αυτό? :-)

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ότι ο Στέφανος δεν είναι παιδεραστής, αφού ήταν αρραβωνιασμένος και είχαν τη συγκατάθεση των γονιών της ανήλικης, καταδικάσθηκε μόνο για τα ναρκωτικά.

Δημοσ.
gf030, τα έβαλε με όσους είχε συμφέρον να τα βάλει. Όχι μέ όλους, και είναι μια χαρά τσιράκι πολιτικών και συμφερόντων.

Φυσικά και έχει προσφέρει σαν δημοσιογράφος αλλά το κάνει μέσα από πολύ ομιχλώδες τοπίο.

Το να λεμε στο βροντο οτι θελουμε δε λεει...δωσε παραδειγματα.

-----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 02 : 49 : 20-----

ότι ο Στέφανος δεν είναι παιδεραστής, αφού ήταν αρραβωνιασμένος και είχαν τη συγκατάθεση των γονιών της ανήλικης, καταδικάσθηκε μόνο για τα ναρκωτικά.

Ολοι ξερουμε ΠΟΙΟΙ πηγαν να υπερασπιστουν τον πιανιστα

στα δικαστηρια.

Δημοσ.

Ο Τριανταφυλοπουλος ειναι απλα αλλο ενα μεγααααλο @ρχιδι της της δημοσιγραφειας. Ειναι 10 δημισογραφοι σε ενα και αυτο γιατι που απλα παιρνει μισθο για 10 δημοσιογραφους.

Αυτο με τον Στρατο μαλλον ειναι λιγο ακυρο. Και εγω θα εκανα οτιδηποτε για να μην χασω ενα χρονο απο την ζωη μου τζαμπα, αρα μαγκια του που δεν πηγε. Τωρα εσεις που τον κρινετε απο αυτο, μαλλον ζηλευετε που δεν το καταφερατε και εσεις.:P

Δημοσ.

Κοίτα. Όταν το παίζεις ο βασιλιάς της αποκάλυψης καταδικάζοντας όσους παρανομούν, δεν γίνεται να παίρνεις Ι5 ψυχολογικό και να έχεις άδεια οπλοφορίας. Κάνει ένα conflict εκεί. n' est pas? Επίσης το να έχει ένας δημοσιογράφος εμπάθειες προς συγκεκριμένα πρόσωπα ακόμα και όταν αυτά είναι οι Μητσοτάκηδες (λολ) είναι απαράδεκτο.

Δημοσ.
Κοίτα. Όταν το παίζεις ο βασιλιάς της αποκάλυψης καταδικάζοντας όσους παρανομούν, δεν γίνεται να παίρνεις Ι5 ψυχολογικό και να έχεις άδεια οπλοφορίας. Κάνει ένα conflict εκεί. n' est pas? Επίσης το να έχει ένας δημοσιογράφος εμπάθειες προς συγκεκριμένα πρόσωπα ακόμα και όταν αυτά είναι οι Μητσοτάκηδες (λολ) είναι απαράδεκτο.

Αυτούς δεν τους πάει με τίποτα γιατί ενώ τους εκβιάζει εδώ και πολλά χρόνια (σύμφωνα με τους ίδιους) έχει πάρει τ' @@ μου.

Πάντως ενώ παλιότερα μπορούσα να κάτσω να χαζέψω και λίγο Μάκη για να δω που είναι πάλι χωμένος, πλέον τον έχω σιχαθεί τόσο πολύ που τον αλλάζω στο δευτερόλεπτο μαζί με το κλασικό συνοδευτικό ουστ.

Δημοσ.

Ενταξει ρε μαγκες, τι να πω...αν δεν παιρνετε χαμπαρι τινων τα

παιχνιδια παιζετε λεγοντας και πιστευοντας ολα αυτα...

Καποτε θα μεγαλωσετε...και οταν φυγει απο πανω σας το πολυ

αναρχιλικι και επαναστατιλικι να 'ουμ'...ισως δειτε πιο καθαρα

τα πραγματα:-)

Δημοσ.
Ενταξει ρε μαγκες, τι να πω...αν δεν παιρνετε χαμπαρι τινων τα

παιχνιδια παιζετε λεγοντας και πιστευοντας ολα αυτα...

Καποτε θα μεγαλωσετε...και οταν φυγει απο πανω σας το πολυ

αναρχιλικι και επαναστατιλικι να 'ουμ'...ισως δειτε πιο καθαρα

τα πραγματα:-)

Οκ μεγάλε, νταξ :-)

Εσύ δηλαδή νομίζεις ότι ο Μάκης δεν εξυπηρετεί συμφέροντα και ότι τα λεφτά που βγάζει είναι καθαρά.

Οοοοοοοοkay

Δημοσ.

εχετε παρατηρησει οτι οι περισοτερες εκπομπες του γινοντουσαν για τα φακελακια στους γιατρους?

ο ιδιος ειχε παει στην ιταλια να γινει γιατρος και δεν τα καταφερε!!!

ακομα τον συνεργατη του γτ τον καρφωσε?γτ απλα δεν πηρε μεριδιο απο την βρωμοδουλεια!!!

Δημοσ.

Όσοι είναι άντρες άνω των 30 ετών γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως είναι το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου να πηδήξεις κοριτσάκι 14 ετών με την συγκατάθεσή του. Σιγά το δύσκολο, δεν είναι ανάγκη να είσαι καμιά διασημότητα. Είναι σαν να κλέβεις καραμέλες από 6χρονο.

Το δύσκολο για όλους εμάς θα ήταν

- Να βρούμε ψευδομάρτυρες

- Να λαδώσουμε τους γονείς της ανήλικης

- Να βγάλουμε τρελή όλη την Ελλάδα που είδε το βίντεο

- Να αθωωθούμε πανηγυρικά και να ζητάμε και τα ρέστα για την καριέρα μας.

Πάντως το παραδικαστικό κύκλωμα ήταν θέμα σε άλλες -πολλές- εκπομπές του Μάκη.

Ο Δουρής αυτοκτόνησε και ο Κορκολύκος μου παίζει πιάνο. Κάπως έτσι λειτουργεί ο κόσμος.

Δημοσ.

Έλα βρε Αιγέα τώρα κι εσύ που μου συγκρίνεις τον Δουρή με τον Κορκολή! Ο Κορκολής δεν έκανε σε καμία τίποτα με το ζόρι, τα ήθελε ο κώλος τους. Κι επειδή ήταν 15 δηλαδή τι σημαίνει ότι τις αποπλανούσε? Έχεις ακούσει ποτέ 15χρονες να δεις τι λένε μεταξύ τους? Που ζεις? Μήπως σε κανά μικρό και γαλήνιο χωριουδάκι? :-)

Δημοσ.
Έλα βρε Αιγέα τώρα κι εσύ που μου συγκρίνεις τον Δουρή με τον Κορκολή! Ο Κορκολής δεν έκανε σε καμία τίποτα με το ζόρι, τα ήθελε ο κώλος τους. Κι επειδή ήταν 15 δηλαδή τι σημαίνει ότι τις αποπλανούσε? Έχεις ακούσει ποτέ 15χρονες να δεις τι λένε μεταξύ τους? Που ζεις? Μήπως σε κανά μικρό και γαλήνιο χωριουδάκι? :-)

Αυτό που προσπαθώ να πω είναι πως λίγο ρόλο παίζει η συναίνεση ή όχι του θύματος σε τέτοιου είδους κακουργήματα.Το έγκλημα παραμένει έγκλημα. Είτε τα βίαζε ο Δουρής είτε του καθόντουσαν, είναι ακριβώς το ίδιο.

Ξέρω τι λένε οι 15χρονες και πως αντιδρούν οι 15χρονες. Εγώ όμως είμαι ενήλικος κι αυτό δεν αλλάζει. Πρέπει να σκέφτομαι σαν ενήλικος. Στην θέση του Κορκολύκου μάλιστα θα το σκεφτόμουν 20 φορές περισσότερο.

Δημοσ.

Δεν είναι το ίδιο είναι να κάνεις σεξ με μία 15χρονη με την συναίνεσή της, με το να βιάζεις το 6χρονο παιδί σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...