De@th L0rd Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 ------------------------------------------------------
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Εγώ πάντως guys χωρίς να έχω ασχοληθεί και πολύ με το θέμα 30φυλλόπουλος, ο τύπος μου βγάζει μια απέχθεια και γενικά μια αποστροφή. Ειδικά μετά τη χθεσινοβραδυνή εκπομπή που παρακολούθησα για 15 λεπτά (δεν άντεξα και παραπάνω), δεν νομίζω ότι έμαθα και πολλά πράγματα που να με ενδιέφεραν σαν Έλληνα. Το τι κάνει κάποιος ταξίαρχος στο κρεββάτι του και τι χρώμα βρακί φοράει, νομίζω είναι μόνο θέμα εκπομπών "Τατιάνας" και όχι κάποιου που λανσάρεται σαν "σοβαρός" δημοσιογράφος. Ειδικά μόλις είδα ότι έκανε και ψηφιακή ανάλυση φωνής από τα δύο τηλεφωνήματα για να "αποδείξει" ότι ήταν αυτός, ξέρασα. Aν κατάλαβες αυτά ακριβώς από τα χθεσινά, τότε η εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου δεν απευθύνεται σε σένα. Δεν ήταν αυτό το θέμα. Ότι ένας άνθρωπος-γκαγκά είναι μέλος της επιτροπής διερεύνυσης της πτώσεως του Σινούκ, υποδιευθυντής αεροπορίας στρατού, μέλος της επιτροπής για την αγορά των Apache, ο οποίος δηλώνει έστω και για πλάκα ότι είναι χρήστης ναρκωτικών, ο οποίος δεν ξέρει αγγλικά ενώ για κλητήρας στο δημόσιο χρειάζεται να ξέρεις, που παραδόξως είναι μέλος της επιτροπής του Σινούκ ως ελεγκτικό όργανο που ελέγχει τον εαυτόν του, και που ταξιδεύει στην Αμερική για μια τεράστια αγορά, ο οποίος κλείνει ραντεβού με άγνωστους για ψώνισμα, και άλλοι τέτοιοι συνειρμοί ήταν αυτοί που γεννήθηκαν στο δικό μου το κεφάλι. Υ.Γ Ξέχασα πως έκανε άλματα η καριέρα του μετά το 2004. Αλλά σίγουρα ξέχασα κι άλλα.
mandate Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Aν κατάλαβες αυτά ακριβώς από τα χθεσινά, τότε η εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου δεν απευθύνεται σε σένα. Δεν ήταν αυτό το θέμα. Ότι ένας άνθρωπος-γκαγκά είναι μέλος της επιτροπής διερεύνυσης της πτώσεως του Σινούκ, υποδιευθυντής αεροπορίας στρατού, μέλος της επιτροπής για την αγορά των Apache, ο οποίος δηλώνει έστω και για πλάκα ότι είναι χρήστης ναρκωτικών, ο οποίος δεν ξέρει αγγλικά ενώ για κλητήρας στο δημόσιο χρειάζεται να ξέρεις, που παραδόξως είναι μέλος της επιτροπής του Σινούκ ως ελεγκτικό όργανο που ελέγχει τον εαυτόν του, και που ταξιδεύει στην Αμερική για μια τεράστια αγορά, ο οποίος κλείνει ραντεβού με άγνωστους για ψώνισμα, και άλλοι τέτοιοι συνειρμοί ήταν αυτοί που γεννήθηκαν στο δικό μου το κεφάλι. ναι? και τότε γιατί δε θα φάει καμμιά ποινή ? ούτε το αυτί δεν θα του τραβήξουν ! memento
sam sam Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 ρε παιδια κανεις δεν παρατιρησε ενα μεγαλο και ουσιοδες κενο στην παρουσιαση του θεματος "πως τον επιασα"? εχουμε και λεμε... παρουσιαζει στην αρχη εναν αντρα ο οποιος να ρωταει τον υποτιθεμενο "πισογλεντη"! "ποιο ειναι το ονομα σου...(κατι αλλα) και το ΤΗΛΕΦΟΝΟτου................ λιγο αργοτερα στην τηλεφωνικη ομιλια του καθως και στην συζητηση στο στουντιο υποθηκε το εξης: το τηλεφωνο σας το βρηκα απο τα στοιχεια του ΠΡΟΦΗΛ σας.... αυτα τα δυο δεν δενουν...κατι δεν παει καλα....
blueviper Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Εγώ πάντως γουστάρω και τη μορφη τριανταφυλλόπουλος στο όλο μπάχαλο της κοινωνίας. Και δε με πειράζει που στα 10 θέματα που βγάζει (φρουτάκια,παραδικαστικό,παράγκα...) υπάρχουν και 1-2 μ@μ@κίες (κορκολής,ταξίαρχος...). Η τηλεόραση σήμερα είναι ο ορισμός του ξεκατινιάσματος.Άλλος ένας δε με πειράζει. Ειδικά αν αυτός έχει λειτουργήσει και μερικές φορές σωστά. (ένα απλό παράδειγμα το πόσα σπιτια σώθηκαν απο το ξεσκέπασμα της υπόθεσης με τα φρουτάκια). Κάπου υφίσταται πάντως πρόβλημα Cromb, αν καταλήγουμε πως "μερικές φορές έχει λειτουργήσει σωστά". Τι γίνεται με τις υπόλοιπες; Και τι έφταιξε ακριβώς και δεν λειτούργησε κατά τον ίδιο πειστικό, ουσιαστικό κι επωφελή τρόπο σε όλες; Έχω την αίσθηση πως οι περισσότερες υποθέσεις του που κατέληξαν στον εισαγγελέα, βρήκαν κουβά, όχι διότι το παραδικαστικό έκανε καλά τη δουλειά του, αλλά γιατί κάποιος άλλος δεν φρόντισε να την κάνει με την απαραίτητη προσοχή, σοβαρότητα και συνέπεια. Το να στήνεις μια εκπομπή, συνοδεύοντας τη με τις γνωστές μεθόδους οπτικού στόμφου, ένα πάνελ που αργά ή γρήγορα θα οδηγηθεί σε ανηλεές ξεμάλλιασμα και video προερχόμενα από παράνομα μέσα, τα οποία δεν πρόκειται καν να γίνουν αποδεκτά στα δικαστήρια, αποσκοπεί πρώτιστα στην τηλεοπτική εκμετάλλευση και την κατάκτηση του τηλεβαρόμετρου. Καλώς ή κακώς η δημοσιογραφία διέπεται από κάποιες αρχές κι ηθικούς κανόνες. Δεν είμαι τυπολάτρης και δεν αξιώνω την -σε κάθε περίπτωση- πιστή εφαρμογή τους, αλλά δε με έχει πείσει ο αγαπητός πως δεν στοχεύει κυρίως στην προσωπική του καταξίωση και την ανάγκη του να ορίσει ως απόλυτος κι άμωμος κριτής την ηθικοπλαστική πλευρά της καθημερινότητάς μας. Ούτε με ικανοποιεί η ιδέα πως αποκάλυψε τα φρουτάκια, κι αυτό ακυρώνει τις ευθύνες που τον βαραίνουν για κατάπτυστες εκπομπές τύπου "ο Ασλάνης στήνει στα 4 διάφορα ενήλικα μοντέλα του". Ο κάθε δημοσιογράφος άλλωστε δεν κρίνεται και δεν αξιολογείται μόνο από τις επιτυχίες του, αλλά κυρίως από τις αποτυχίες του και τις προθέσεις που συνόδευαν τις επιλογές του. Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει αντιληπτό πως υπάρχει μεγάλο βάρος ευθύνης πίσω από την 4η εξουσία, για να λαϊκίζουμε συνήθως και να καταφεύγουμε σε επιφανειακά ρεπορτάζ, προκειμένου να βγάλουμε -τάχα μου- είδηση. Παίζουμε με τις ζωές των ανθρώπων στην τελική κι ένα λάθος (που στην τελική είναι πολύ εύκολο να γίνει, όταν υπηρετείται η λογική των εντυπώσεων) μπορεί να αποβεί μοιραίο. Θυμάμαι την περίπτωση της Ράγιου, πριν από 10 ακριβώς χρόνια, όταν μιλώντας με βεβαιότητα για την ενοχή του -με διανοητική υστέρηση- πατέρα περί του ενδεχόμενου βιασμού της 13χρονης κόρης του (επίσης με διανοητική υστέρηση), τον οδήγησε στον εθελούσιο απαγχονισμό, για να γλυτώσει από το διασυρμό και την κοινωνική κατακραυγή που θα αντιμετώπιζε, ακόμα κι αν αποδεικνυόταν πως δεν ήταν εν τέλει ένοχος. Και πόσοι ακόμα είναι εκείνοι που διασύρθηκαν άδικα...(όχι πως είναι καθήκον, υποχρέωση κι αποστολή του δημοσιογράφου να διασύρει, ούτως ή άλλως). Ας κάνει την ενδελεχή έρευνά του ο Μάκης, ας φροντίσει να την παρουσιάσει χωρίς κραυγές και φανφάρες, κι ας την παραδώσει στους αρμόδιους για τα περαιτέρω. Όλα τα υπόλοιπα είναι συνώνυμα ενός τηλεοπτικού παιχνιδιού, το οποίο και δε με ενδιαφέρει, αν δε με απωθεί μάλιστα. Και εντάξει, άλλο παράπλευρες απώλειες πολέμου και άλλο εδώ. Γνώμη μου να ξεκινήσουμε από αλλού το ξεκαθάρισμα της κοινωνίας και μετά πάμε και στον 30τετοιο. Το κάνουμε κι αυτό, αλλά στα άλλα thread!
Cromb Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 @blueviper, Δε διαφωνώ με τίποτα από όσα γράφεις.Εννοείται οτι υφίσταται πρόβλημα.Και είναι κάτι παραπάνω από προφανές οτι η 4η εξουσία είναι χωμένη για τα καλά στα σκ@τα.Όσον αφορά το Μάκη, υπάρχουν περιπτώσεις που βγάζει στη φόρα σημαντικά θέματα και υπάρχουν και περιπτώσεις που ακολουθεί τους κανόνες τηλεθέασης που δυστυχώς λειτουργεί η σημερινή τηλεόραση. Εννοείται οτι πάνω από όλα έχει προσωπικές φιλοδοξίες, όπως εννοείται πως για να μπορεί να συνεχίσει να κάνει εκπομπές πρέπει να κάνει νούμερα, δηλαδή παρουσίαση με κραυγές και φανφάρες. Χάρη στο μάκη έκλεισαν μαγαζιά που χανόταν περιουσίες, άνοιξαν παραλίες που είχαν γίνει ιδιωτικές, βγήκαν στο φώς παράγκες,δωροδοκίες,λαδώματα κλπ. Απ την άλλη, έβγαλε στη φόρα και στριγκ, προσωπικές ζωές κλπ. Ε, σε μια τηλεόραση που όλοι ασχολούνται με τα στριγκ δε με ενοχλεί ο μακης που ασχολείται μεν με τα στριγκ αλλά καμιά φορά και με κάτι σημαντικότερο. Δε λέω οτι λειτουργεί όπως θα πρεπε και έχει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί για τη μορφή της τηλεόρασης.Απλά δε με πολυενοχλεί που υπάρχει.Η μάλλον με ενοχλεί λιγότερο από κάποιους άλλους.
tip8y Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Παρακολουθώ φανατικά τις εκπομπές του, αλλα απο όταν (ξανα)πήγε στο αλτερ πέφτει όλο και πιο χαμηλά. Καταρχην δε παλεύονται πλέον τα κυρήγματά του, στη μισή εκπομπή λέει "ο δημοσιογράφος πρέπει αυτό" και "ο δημοσιογράφος πρέπει εκείνο". Δεύτερον, έχει αρχίσει να πετάει μια καραμέλα όταν κάποιος καλεσμένος του τη λέει για κάποιο ρεπορτάζ και καταλαβαίνει οτι δεν έχει να προβάλει κάποιο επιχείρημα, "οι συνεργάτες μου κάναν το ρεπορτάζ, εγω δε συμφωνώ αλλα έχουν την ελευθερία να το κάνουν"... Ε LOL! Όσο για το θέμα με τον ταξίαρχο ρε παιδιά δουλευόμαστε τώρα? Ειλικρινά πιστεύει κάποιος οτι αν το μόνο που υπήρχε ήταν ενα "περιστασιακός χρήστης ναρκωτικών" σε site τύπου hi5 (που σημαίνει οτι εμένα με λένε aguilera - http://myspace.com/dibzee), θα έβγαινε το θέμα στον αέρα? Ελεεινός σε αυτό το θέμα ο Μάκης, κατέστρεψε και τα 2 παιδιά του gay του ταξίαρχου. Good job! Κάπως έτσι και με το τραγικό θέμα για ενα καθηγητή που είχε βάλει σε μαθητές κάτι σαν εργασία πάνω σε βιβλίο με ερωτικές σκηνές (δε θυμάμαι ακριβώς) και κινδύνεψε με απόλυση ο τυπάς. Αλλα ξέχασα, κι εκεί οι συνεργάτες του δημοκράτωρ το κάναν το ρεπορτάζ - αυτός διαφωνούσε. Αλλα σε δημοκρατία ζούμε, και άμα οι συνεργάτες του θέλουν να κάνουν ρεπορτάζ για το πόσο βρωμιάρηδες είναι οι πακιστανοί πχ, είναι ελεύθεροι να το κάνουν Ελπίζω να επανέλθει στα ίσια του γιατι όπως είπαν και οι παραπάνω δεν υπάρχει άλλος να την κάνει αυτή τη δουλειά. Αλλα άμα είναι να την κάνει έτσι, άστο καλύτερα...:neutral:
blueviper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Κάπως έτσι και με το τραγικό θέμα για ενα καθηγητή που είχε βάλει σε μαθητές κάτι σαν εργασία πάνω σε βιβλίο με ερωτικές σκηνές (δε θυμάμαι ακριβώς) και κινδύνεψε με απόλυση ο τυπάς. Θυμάμαι την αντίδραση μιας blogger επ' αυτού: "Ο Τριανταφυλλόπουλος, μετά από τόσες και τόσες «περγαμηνές» (εσείς φταιτε γιαυτό δλδ το να πιστευει πως κάνει κοινωνικό έργο), βρήκε τις προάλλες το «ανάστημα» να αναμετρηθεί με τη Λιλή Ζωγράφου, τη «Συβαρίτισσα» της ελληνικής λογοτεχνίας! Δεν πάτε καλα ρεεεεε!!Αμέτε να πάτε να θέσετε... Έστησε μια εκπομπή για να καταγγείλει τον καθηγητή της Γ΄ Γυμνασίου που συνέστησε στους μαθητές του να διαβάσουν το «απρεπές» βιβλίο της Ζωγράφου «Η αγάπη άργησε μια μέρα»...Αντί να συγχαρούν αυτόν τον άνθρωπο,του την είπαν και από πάνω,εκεί φτάσανε. Ο Τριανταφυλλόπουλος ανέλαβε να επαναφέρει στην ...ευπρέπεια τη Ζωγράφου και τον (άξιο του επαγγέλματός του) καθηγητή! Πού να 'ξερε (ο ταλαίπωρος) ότι σε κάτι τέτοιους «εισαγγελείς» ήταν που όταν τη ρωτούσαν, «τι δουλειά κάνεις μωρή;», η Ζωγράφου απαντούσε: «Επάγγελμα πόρνη»! Όμως, ευτυχώς εκτός από την AGB υπάρχει και η κοινωνία. Οι μαθητές του καθηγητή ξεσηκώθηκαν, οι συνάδελφοί του ξεσηκώθηκαν, οι άνθρωποι ,οι κανονικοί άνθρωποι , που έχουν αξιωθεί να πιάσουν στα χέρια τους κάποιο από τα βιβλία της Ζωγράφου, ξεσηκώθηκαν,το κράτος δεν πήρε καμία θέση κλασσικά. Οτι ο ξεσηκωμός δεν προβλήθηκε από το κανάλι του Τριανταφυλλόπουλου, δεν είναι είδηση. Ετσι κάνουν αυτοί οι «ευαγγελιστές της Αλήθειας». Της μιας και μοναδικής, της δικής τους ...«Αλήθειας». Για τις τακτικές τους έχει γράψει σχετικά και η Ζωγράφου (στην «Αντιγνώση»). Ο Τριανταφυλλόπουλος, στο πλαίσιο του «πνεύματος», της «ηθικής» και της «διάπλασης των παίδων», αποφάσισε να ...«αναμετρηθεί» (και) με τη Ζωγράφου. Οι παλιοί το 'λεγαν κάπως έτσι: «Η Παξινού και η Ανουσάκη ...μάλωναν για τον ίδιο ρόλο». Η Ζωγράφου, πάλι, είχε το δικό της τρόπο να τα περιγράφει αυτά: «Μόνο η βλακεία μένει αμετακίνητη», έγραφε.(Πόσο δίκιο είχε!) Και συμπλήρωνε: «Οχι όχι, εγώ - έλεγε η Ζωγράφου - δε θέλω ν' αλλάξει ο κόσμος αυτός. Να χαλάσει θέλω, να τον χαλάσω, να τον γκρεμίσω, αυτό θέλω, να τον δω σωριασμένο, να δρασκελίσω τα χαλάσματα τρέχοντας με τα χέρια ανοιχτά στον άνεμο, στη λευτεριά, ν' αγκαλιάσω τους ανθρώπους, πόσοι ωραίοι άνθρωποι θα υπάρχουν στον κόσμο, όλοι θα 'ναι ωραίοι και αληθινοί, και θα γελούν, θα μιλούν καλοσυνάτα χωρίς να ταπεινώνουν ο ένας τον άλλον...» Αυτά που λέτε.Μετά από τα σκατά,τις δολοπλοκίες των πολιτικών κλπ πιάσανε στο στόμα τους την Λιλή Ζωγραφου..όταν ζούσε όλοι το βούλωναν.Καμιά κούβεντα δεν ειπώθηκε γιαυτό το βιβλίο.Αλλά έτσι κάνουν "οι άντρες" εκ τ ασφαλούς κατηγορούν και κριτικάρουν. Ε ρε βούρδουλαςςςς που σας χρειάζεταιιιιι!!!! Μπουρλοοοοοοοοοότοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!" Ομολογώ πως προσωπικά δεν πέτυχα την εκπομπή για να έχω άποψη, αλλά αν ισχύουν, πέφτω από τα σύννεφα...μα βρέθηκε αλήθεια τόσο εκχυδαϊστικά υποκριτικός πουριτανός που να εγκαλέσει έναν δάσκαλο που πρότεινε το συγκεκριμένο βιβλίο σε παιδιά 3ης Γυμνασίου?! Κι εκεί κάπου είναι και το πρόβλημά μου με τον Τριανταφυλλόπουλο. Από τη χείριστη μορφή δημοσιογραφίας προφυλάσσεσαι εύκολα, μια κι είναι επίσης εύκολα αντιληπτή κι αναγνωρίσιμη. Το κακό συνήθως δημιουργείται από τους κατ' επίφαση "αντικειμενικούς", "αδιάφθορους", "αδέκαστους" που τείνουν το δάκτυλο της ηθικής τους ως γενικευμένης παραδοχής συνθήκη. Κι αυτό γιατί μετά από μια "επιτυχία", μπαίνεις στο τριπ να θεωρήσεις πως κάθε επόμενο βήμα θα κουβαλάει τα ίδια αποθέματα εγκυρότητας, φτάνοντας και στην φράση "ε, για να το λέει ο x, έτσι θα είναι".
gtsamour Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Aν κατάλαβες αυτά ακριβώς από τα χθεσινά, τότε η εκπομπή του Τριανταφυλλόπουλου δεν απευθύνεται σε σένα. Δεν ήταν αυτό το θέμα. Ότι ένας άνθρωπος-γκαγκά είναι μέλος της επιτροπής διερεύνυσης της πτώσεως του Σινούκ, υποδιευθυντής αεροπορίας στρατού, μέλος της επιτροπής για την αγορά των Apache, ο οποίος δηλώνει έστω και για πλάκα ότι είναι χρήστης ναρκωτικών, ο οποίος δεν ξέρει αγγλικά ενώ για κλητήρας στο δημόσιο χρειάζεται να ξέρεις, που παραδόξως είναι μέλος της επιτροπής του Σινούκ ως ελεγκτικό όργανο που ελέγχει τον εαυτόν του, και που ταξιδεύει στην Αμερική για μια τεράστια αγορά, ο οποίος κλείνει ραντεβού με άγνωστους για ψώνισμα, και άλλοι τέτοιοι συνειρμοί ήταν αυτοί που γεννήθηκαν στο δικό μου το κεφάλι. Υ.Γ Ξέχασα πως έκανε άλματα η καριέρα του μετά το 2004. Αλλά σίγουρα ξέχασα κι άλλα. Το να τον σουτάρουν για αμέλειες και αδυναμίες να ανταπεξέλθει στη δουλειά του, δεκτό. Αλλά είναι προφανές ότι εκεί δεν μπορούσαν να τον "πιάσουν" σε κάτι και για το λόγο αυτό χρησιμοποίησαν τα άλλα μέσα. Εμένα προσωπικά δεν με απασχολεί αν ψωνίζεται οπουδήποτε και το ότι ψωνιζόταν με άντρες δεν μου κάνει καμία διαφορά από το να ψωνιζόταν με γυναίκες, το ίδιο μου κάνει και δικαίωμά του. Τώρα όσο για το θέμα ναρκωτικά (που μπορεί να είναι και αλήθεια δε λέω όχι), το ότι το έγραφε στο προφίλ του κάποιος (που απ'ότι είπε και κάποιος πιο πάνω δεν ξέρει και καλά αγγλικά) και το έκανε ο 30φυλλόπουλος σχοινί-κορδόνι, μου θυμίζει κάτι που λέγανε παλιά σαν επιχείρημα, "το είπε η τηλεόραση...." ή "το έγραψε η εφημερίδα" ΑΡΑ είναι σίγουρα αλήθεια. Παιδιά στους στρατιωτικούς (χωρίς να είμαι) γίνονται ιατρικές εξετάσεις κάθε 6 μήνες (νομίζω) ή κάθε χρόνο (δε θυμάμαι). Μπορεί να είχαν βρεί κάτι εκεί. Ή ίσως αν του έκαναν τοξικολογικές εξετάσεις τώρα... Εκτός αυτού, ο Κος 30φυλλόπουλος ξεχνά (ανεπίτρεπτο για δημοσιογράφο) ότι το να μαγνητοφωνείς τηλεφώνημα εν αγνοία του συνομιλητή, είναι ποινικό αδίκημα και δεν διακαιολογείται αφού αυτό που υποτίθεται ότι "ξεσκεπάζει" με αυτό τον τρόπο (το ψωνιστίρι), δεν είναι (γιατί μόνο αυτό απέδειξε και τίποτα άλλο). Μ@λάκας ο Ταξίαρχος που δε φρόντισε να προστατεύσει τον εαυτό του, αυτό είναι σίγουρο, ξέχασε ότι ζεί στην Ελλάδα που τα προσωπικά δεδομένα είναι μόνο για να μνημονεύονται...
Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Το ξεθάβω, γιατί δεν είχε που να πάει να κρυφτεί σήμερα στην εκπομπή του ο απαίσιος. Αφού δεν είχε τι να απαντήσει άρχισε να χαρακτηρίζει "είσαι φασίστας" κτλ... πρέπει να το δείτε όταν ανέβει στο youtube.
afentiko7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Το ξεθάβω, γιατί δεν είχε που να πάει να κρυφτεί σήμερα στην εκπομπή του ο απαίσιος. Αφού δεν είχε τι να απαντήσει άρχισε να χαρακτηρίζει "είσαι φασίστας" κτλ... πρέπει να το δείτε όταν ανέβει στο youtube. Για πες και σε μας που δεν βλέπουμε τβ τι έγινε?
fullon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ή αλλιώς ο Μάκης, ή ο Δημοσιογραφος με Δ κεφαλαίο, ή αυτός με τις μπούκλες, αποτελεί τον χαμένο κρίκο της εξέλιξης ανάμεσα στον άνθρωπο και την Γεωργία Βασιλειάδου (σ.σ. συγγνώμη Γεωργία). Ξέρει τα πάντα κι άμα ανοίξει το στόμα θα καούμε όλοι. Φήμες ότι στις διακοπές του προκάλεσε τις τραγικές πυρκαγιές στο Μπρίσμπεην της Αυστραλίας όταν άνοιξε το στόμα να παραγγείλει κροκόδειλο τηγανητό ερευνώνται ακόμη. Ο Μάκης αποτελεί Μέγα ερευνητή και λαμπρό επιστήμονα που εφαρμόζει το αξίωμα "Ότι μαλακία και να κάνεις σε μια βδομάδα θα το χουν ξεχάσει". Βιογραφικά Στοιχεία O Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, όπως απέδειξε έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη είναι γιος του Ταρζάν και της Τζέην, που οι γονείς του (ξ)έχασαν κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτός τους στην Ελλάδα. Κατ' άλλους, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είναι γιός της Σινέντ Οκόνορ Παρ' ότι ήταν πολύ μακριά από τα πάτριά του εδάφη, ο μικρός Μάκης, οδηγημένος από τα ένστικτά του, μεγάλωσε στην μοναδική ζούγκλα της Ελλάδας, στην περιοχή της Ομονοίας. Θετός του πατέρας έγινε ο Δημήτρης Κοντομηνάς και θετή του μητέρα μια μαϊμού που το έσκασε από πετ σοπ της Οδού Αθηνάς. Δεν πήγε σχολείο, καθώς τα πρωινά ασχολιόταν με "συγκομιδή" μπανανών από μανάβικα της Βαρβάκειου Αγοράς. Παρ' όλα αυτά έκανε πραγματικότητα το όνειρό του και έγινε Δημοσιογράφος, παρουσιαστής των δημοφιλών εκπομπών του Κίτρινος Τύπος (ο τύπος "χρωματίστηκε" κίτρινος χάρη στις μπανάνες) και Ζούγκλα (αυτονόητο), μέσα από τις οποίες ξεσκέπασε τεράστια σκάνδαλα που συγκλόνισαν τους Έλληνες πολίτες, όπως για παράδειγμα το τροχαίο που προκάλεσε ο Στέφανος Κορκολής, οι περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις του Γιώργου Τσαλίκη καθώς και οι σχέσεις της γυναίκας του Σεραφείμ Φυντανίδη με εργολάβους δημοσίων έργων, ενώ ο ίδιος είναι μεγαλοεκδότης με εκπομπή στην τηλεόραση. Οι φίλοι τον φωνάζουν και "Τριανταρχιδόπουλο", μετα τις μεγάλες του αποκαλύψεις. Τα Ντοκουμέντα Ο Μάκης τα ξέρει όλα, μη κοιτάτε που δεν τα λέει. Έχει ντοκούμεντα για το ποιος σκότωσε τον Τζον Κέννεντι μέχρι το ποιος παγίδεψε τον Ρότζερ Ράμπιτ. Επίσης ο Μάκης έχει την ευχέρεια αν ο οποιοσδήποτε σε αυτήν την χώρα ξεστρατίσει από τις αρχές της νομιμοφροσύνης, ευγένειας, πίστης στον ιερό θεσμό του γάμου και του ολυμπιακού ιδεώδους να τον ξεφτιλίσει σε όλη την πλάση. Πιθανές εξηγήσεις του φαινομένου αυτού είναι δύο: είτε δεν έχει κάνει ποτέ κάτι ανέντιμο στην πρότερη ζωή του, ή δεν έχει τσίπα επάνω του. Συνήθως τα ντοκουμέντα του τα χέζει (κοινώς: τα βγάζει από τον κώλο του) σε μορφή καταγεγραμμένων τηλεφωνικών συνομιλιών. Κάθε συνομιλία σε παραπέμπει στην επόμενη, η οποία θα παιχτεί μετά τις διαφημίσεις και αυτή στην επόμενη, και ούτω καθεξής. Λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι η εκπομπή διαρκεί πάνω από 17 ώρες, κανένας δε βλέπει την μεγάλη αποκάλυψη αλλά όλοι την φαντάζονται από μόνοι τους και υιοθετούν τα συμπεράσματα του Μάκη. Την μέθοδο αυτήν έχει πατεντάρει ως "Η δημοσιογραφία της αλητείας". Ο Εαυτός του Αναφέρεται στον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο, καθώς πρόκειται για θεσμό. Π.χ. "Ο Δημοσιογράφος λέει", "Ο Δημοσιογράφος θα αποκαλύψει απόψε", "Τι τραβάει και η Κιμ, η έρμη γυναίκα του Δημοσιογράφου" κ.ο.κ. Επίσης, δεν έχει υπηρετήσει στον στρατό, προφασιζόμενος ψυχική ασθένεια ώστε να τον βγάλουν Ι-5, για βαριά ψυχικά νοσήματα και τάσεις αυτοκτονίας. Αυτό βέβαια δεν τον έχει εμποδίσει να πάρει δίπλωμα οδήγησης, αδεια ραδιοερασιτέχνη (προυποθέτει αρτια πολιτική συμπεριφορά) καθώς και τρεις φορές άδεια οπλοφορίας από το κράτος. Κανένας λογικός ρε φίλε δεν πάει φαντάρος, άντε για να υπηρετεί τον Κόκκαλη τον και τον Βαρδινογιάννη. Κατορθώματα Ο Μάκης είναι ο πρώτος που χωρίς κανένα λόγο έβγαλε βιντεάκι με προσωπικές στιγμές σελέμπριτι στον αέρα δημιουργώντας την ελληνική βιομηχανία παραγωγής βιντεακίων σε σχολεία, σπίτια, μαγαζιά, γήπεδα και ινστιτούτα. Επίσης είναι ο μόνος άνθρωπος που τόλμησε να διαμαρτυρηθεί στα παράθυρα για αυτούς που δεν πήγαν στρατό χωρίς να έχει πάει ο ίδιος. Αυτή η πράξη του ονομάστηκε από τους ειδήμονες της παπαριάς ως "Μια γροθιά στο Κατεστημένο". Πιο πρόσφατο κατόρθωμα του ήταν όταν μπόρεσε να πουλήσει την εφημερίδα του στον εαυτό του για δεκαοχτώ εκατομμύρια ευρώ για να μπορέσει επιτέλους να ξεφύγει από τα όρια της φτώχειας και να αγοράσει στην Κιμ ένα παπί Χόντα στρογγυλοφάναρο (μεταχειρισμένο). Φτωχός και ταπεινός, ο Μάκης, δεν ξεχνάει τη γειτονιά που μεγάλωσε, και φιλοδοξεί να κάνει περιουσία για να βοηθήσει οικονομικά όλες τις μαϊμούδες των πετ σοπς της οδού Αθηνάς, καθώς επίσης και για να μετατρέψει την πλατεία Ομονοίας σε απέραντες φυτείες μπανανών. Αλλά, περιμένετε! Γίνεται και καλύτερο. Όταν ο παραθυράκιας, πρώτος διαδάξας της κρυφής κάμερας και Ξεβρακωτής της χώρας τα χάλασε με τον κολλητό του το Θέμο για το διαβόητο δβδ, έβαλε την κουκουλίτσα του και πήγε στον εισαγγελέα, το σαγόνι όλης της χώρας έπεσε στο πάτωμα. Μα είναι δυνατόν να χωρίζει αυτό το αχώριστο δίδυμο - και για 5 ψωροεκατομμύρια (ευρώπουλα);, αναρωτήθηκαν όλα τα πρωϊνάδικα, οι μεσημεριατζούδες και οι ξανθιές. Και τώρα, τι θα γίνουμε χωρίς κουμπάρους; που λέει και ο ποιητής! Μην ανησυχείτε, όμως! Ο Μάκης θα τα καταφέρει, διότι ένας είναι ο Μάκης! Φίλοι * Κολλητός του φίλος και συνεκδότης ήταν ο γλωσσολόγος Θέμος Αναστασιάδης που έκανε εκτός των άλλων και μαθήματα ορθοφωνίας στον Μάκη, ενώ πλέον μετακόμισε από την Ζούγκλα της Ομόνοιας σε ένα παγκάκι έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Μετά την ιστορία με το γνωστό στο Πανελλήνιο DVD (που κανείς δεν έχει δει, ειδικά η Όλγα Τρέμη!) και την "υποψία" ότι ο Θέμος τα πήρε χοντρά χωρίς να δώσει μίζα στο Κολλητήρι του, ο ΜΑ και ο ΘΕ χώρισαν τις μπανιέρες τους και γίνανε θέμα, κατά την προφητική διαφήμιση του Πρώτου Θέματος. * Επιστήθιος φίλος του Νίκου Καρβέλα. Εχθροί * ο Λάκης Λαζόπουλος * ο Μόγλης * η Αλήθεια Καταγωγή του «Μάκης Τριανταφυλλόπουλος» Οι αρχαίες γραφές λένε για τον «Μάκης Τριανταφυλλόπουλος» ότι οι γραφές γράφθηκαν από τον ίδιο και είναι μακό-πνευστες έτσι είναι αξιοσημείωτο να πούμε πως έχουνε μπει 2,5 φορές στα ρεκόρ του Γκίνες ως "οι γραφές που δεν χρειάστηκαν συγγραφέα για να γραφθούν και τυπογράφο για να ανατυπωθούν" και ακόμα πήραν χρυσή σφαίρα γιατί τους τελείωσαν υπόλοιπες. Ρίχνοντας κορόνα-γράμματα μπορούμε να πούμε με ασφάλεια πως πρόκειται για καρπό του θεού Διόνυσου με την Sorceress από τον He-Man. Ανατομία του «Μάκης Τριανταφυλλόπουλος» Κεφάλι - Ανθός Στο κεφάλι του «Μάκης Τριανταφυλλόπουλος» μπορούμε να διακρίνουμε με χαρακτηριστική ευκολία το σκόπιμα παραπλανητικό στρόβιλοποίκιλτο πλέγμα-μαλλί που καλύπτει την θερμοπυρηνική ετοιμοπόλεμη πολεμική μηχανή του πολέμου κατά του κακού του καλού και του άσχημου. Τέλος μέσα εκεί καταγράφεται συστηματικά η οποιαδήποτε συνομιλία μέσω τηλεφώνου, κινητού – σταθερού – κατεβασμένου ή όχι - χαλασμένου ή εν λειτουργία – τσέπης - τοίχου – χαρισμένου – κλεμμένου και τέλος εκτυπωμένου. Επίσης καταγράφονται χώροι καταστημάτων, η κυκλοφορία του δρόμου, βίντεο μαζικών ονομαστικών εορτών, βαφτίσεις και γάμοι. Τέλος καταγράφονται μέσω προηγμένης τεχνητής νοημοσύνης οι τραπεζικές συναλλαγές, ανταλλαγές από διπλά ή τριπλά χαρτάκια, σκέψεις που κάνουμε κατά την διάρκεια της ουρικής διαδικασίας, και άλλα. Τέλος μπορεί και αυτοκαταγράφεται μόνος του καθαρά για λόγους αντικειμενικότητας. Τέλος οπότε μπορούμε να μιλάμε πλέον για ένα σύγχρονο τρόπο καμουφλάζ που συνδυάζει μαμελούκικι φινέτσα με το καθαρά στοιχεία low-fi electro μουσικής όπως οι Justice. Το κύριο όργανο πλοήγησης του κορμιού του «Μάκης Τριανταφυλλόπουλος» είναι τα δύο πραγματικά ολοστρόγγυλα μάτια του που μπορούν και βλέπουν μέσα από τοίχους και πατώματα ακόμα και κατά την διάρκεια της Τσικνοπέμπτης. Αυτά λειτουργούν ως και το κύριο εκφραστικό μέσο του «Μάκης Τριανταφυλλόπουλος» γιατί το υπόλοιπο κεφάλι καλύπτεται από πυκνό τρίχωμα κατά την περίοδο όλου του έτους προς αποφυγή χειμέριας νάρκης, χειροβομβίδας ή άλλων πυρομαχικών και επικίνδυνων για την υγεία πραγμάτων που κάνουν δυνατούς θορύβους όταν εκρήγνυνται και τρομάζει ο κόσμος. Με αυτό το βλέμμα που πηγάζει από τα μάτια του, ο «Μάκης Τριανταφυλλόπουλος» μπορεί και ψαρώνει τον εκάστοτε επιτιθέμενο εχθρό αποτρέποντας έτσι με χαρακτηριστική ευκολία της κακοτοπιές και την γουρσουζιά. Αδιάλειπτη πηγή ενέργειας για τον «Μάκης Τριανταφυλλόπουλος» είναι η χλωροφύλλη που προκύπτει από την φωτοσύνθεση που εξελίσσεται στο φωτοβολταϊκό οικολογικό εξέχον από το σώμα του ΜΟΥΣΙ. Εκεί η χλωροφύλλη και τα ακτιζόλ μετατρέπονται σε κινητήριο δύναμη.
fullon Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Εν αρχή ήν ο Μάκης Ο Μάκης δεν σφίγγεται στο χέσιμο. Κάνει ρεπορτάζ μέχρι να βγουν όλα στη φόρα Ο Μάκης ξέρει αυτόν τον "κάποιο" που αναφέρουν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές όταν δεν γνωρίζεις το μάθημα.(Αν σε ρωτήσει κάποιος...) Ο Μάκης μπορεί να βλέπει την μύτη του. Και στο σκοτάδι. Ο Μάκης ξέρει γιατί έκανε αλλαγές ο Αλέφαντος. Ο Μάκης έχει σε DVD την Τσέκου να βιντεοσκοπεί το Ζαχόπουλο. Ο Μάκης γνωρίζει για την διπλή ταυτότητα του Κλαρκ Κεντ. Ας δούμε το βιντεο... Όταν γαμάς (και όχι μόνο) σε βλέπει ο Μάκης Είδες τον Μάκη; Σε είδε πρώτος! Τα DVD βγήκαν επειδή οι βιντεοκασέτες δεν χωρούσαν στις τσέπες του Μάκη. Ο Μάκης όταν βλέπει τσόντες, δεν τραβάει μ....α. Τραβάει βίντεο. Όταν ο Μάκης αγόρασε το σπίτι στην Εκάλη ξέπλυνε τις αμαρτίες των κατοίκων της Ο Μάκης είναι ο μεγάλος αδερφός του Μεγάλου Αδερφού. Ο Μάκης έχει την κασέτα με το Προπατορικό Αμάρτημα. Γι' αυτό ο Θεός αναγκάστηκε να μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία με το Χριστό. Ο Μάκης γνωρίζει τον άγνωστο στρατιώτη. Ο Μάκης νικάει τον EXODIA. Ο Μάκης έχει σε DVD τον Ντεϊβ Μαστέιν να ακούει φανατίκα Metallica. Ο Μάκης ξέρει το τελευταίο δεκαδικό του π. Tο έχει σε βιντεο... Ο Μακης ξερει τι εκανες περσι το καλοκαιρι Ο Σωκράτης ήπιε κώνιο γιατί θα τον έβγαζε ο Μάκης Ο Μάκης έχει σε DVD το Big Bang. Μαζί με τα extras. ΚΑΙ director's cut! Ο Μάκης έστησε αυτή την σελίδα για να φακελώσει oσους τον ειρωνεύονται Ο Μάκης ξέρει πως θα τελειωσει το lost Ο Μάκης δεν αφήνει κανέναν καλεσμένο να μιλήσει γιατι ήδη ξέρει τι θέλουν να πουν. Ο Μάκης μπορεί να διαβάζει αρχεία video σε οποιοδήποτε format χωρίς να έχει τα codec, με το μάτι Αν ο Σάρουμαν είχε τον Μάκη για βοηθό, θα είχε βρει τον Φρόντο σε μία ώρα. Ο Μακης τραβηξε το βιντεο απο τη γέννησή του, μονος του. Όταν ο Μάκης λούστηκε με Herbal Essences, το σαμπουάν είχε οργασμό. Όταν ο Μάκης παίζει Call of Duty οι σφαίρες του σκοτώνουν παίχτες και σε άλλους servers. O Νοστράδαμος δεν εβλεπε οραματα. Εβλεπε τα dvd του Μακη. Η Στάση του Νίκα προκλήθηκε μετά από ρεπορτάζ του Μάκη για στημένες κούρσες Ο Μάκης ξέρει τη μυστική συνταγή του Drambuie.. Ο Μάκης ξέρει τη μυστική συνταγή και της Coca-Cola Ο Μάκης ξέρει τι είπε ο παράγοντας εδεσσαϊκού Αυτός που δεν ξέρει και νομίζει ότι ξέρει είναι ανόητος. Αυτός που ξέρει και γνωρίζει ότι ξέρει είναι ο Μάκης H Kιμ έχει μεγάλο πρόβλημα. Δεν μπορεί να προσποιηθεί ότι έχει οργασμό. Ο Μάκης το ξέρει. Makis knows Victoria's secret. Ο Μάκης έχει σε video την κατασκευή της πρώτης βιντεοκάμερας. Ο Μάκης έχει καταγράψει βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Μάκης να καταγράφει σε βίντεο στο οποίο... Ο Μάκης δέν έκανε πρόταση γάμου στην Κιμ. Της έδειξε το DVD του γάμου τους. Ο Μάκης κατήγγειλε την καταπάτηση αιγιαλού από τον Μωυσή στην Ερυθρά Θάλασσα Ο Μάκης δε χρησιμοποιεί το Google Earth. Το Google Earth χρησιμοποιεί το Μάκη. Ο Μάκης θα κρίνει το Χριστό στη Δευτέρα Παρουσία Ο Μάκης τραβάει τα βίντεο του Μπιν Λάντεν Ο Μάκης έχει κάνει λάθος μόνο μία φορά! Όταν νόμιζε πως έκανε λάθος... Ο Μάκης ξέρει πότε θα πάρει πρωτάθλημα η ΑΕΚ. O Mάκης βρήκε ότι η χελώνα ήταν ντοπαρισμένη.Ο λαγός δικαιώθηκε. When I say jump you say how high. Όταν ο Μάκης λέει πήδα, πηδάς από τον 4ο. Ο Μάκης δένει τα κορδόνια του με Γόρδιο Δεσμό. Ο Μάκης ήξερε σε ποια θέση παίζει ο Τζιοβάνι Ο Μάκης ξέρει πόσα απίδια βάνει ο σάκος Ο Μάκης είναι ο εκλεκτός του Matrix Ο Μάκης έβγαζε video το μάτι του Μεγάλου Αδερφού Ο Μάκης έχει αποκαλυπτικό video με τον Tupac, τον Elvis Presley, τον Jimmi Hendrix και τον Kurt Cobain στο νέο τους εξωχικό στης Μπαχάμες. Δυστυχώς δεν το προβάλλει στην εκπομπή του λόγω ακατάλληλου περιεχομένου για άτομα κάτω των 18 μεταξύ των τεσσάρων αυτών Ο Μάκης έχει σε DVD τη δημιουργία των Πρωτοπλάστων από τον Θεό. Λόγω επικίνδυνου -για την Εύα- περιεχομένου, το DVD είναι κρυμμένο κάτω απ'το ράσο του Πάπα, μαζί με τα 19 Απόκρυφα Ευαγγέλια των 7 Μαθητών, το Ημερολόγιο της Μαγδαληνής, την Ατζέντα του Πιλάτου καθώς και τις Λίστες για τα ψώνια της γυναίκας του Άσωτου Υιού. Φήμες που θέλουν τον Μάκη να έχει ηχογραφημένο τον τηλεφωνικό καβγά μεταξύ Αδάμ και Εύας (όταν ο καθένας ήταν στη δουλειά του) για το ποιος θα πλύνει πρώτος τα πιάτα, κρίνονται λίαν ερευνήσιμες και πολύ κοντά στην πραγματικότητα.. Ο Μάκης έχει κινηματογραφήσει με το κινητό του το τέλος του κόσμου. Δεν το προβάλλει για να μας κρατά σε αγωνία και να μη σκορπίσει τον πανικό. Ο ίδιος, όμως, το βλέπει κάθε πρωί όταν ξυπνά, γι'αυτό και κάθε μέρα της ζωής του είναι και μια προσπάθεια συμφιλίωσης με όλους τους ανθρώπους και ειρήνευσης του κόσμου. Ο Μάκης έκλεψε τον παπαγάλο του Λουμίδη για να τον έχει στη Ζούγκλα και θα λέει "Bravo: ΑΥΤΟΣ είναι χαφιές!" Ο Μάκης πήρε την παρθενιά της Jenna Jameson... Είναι αδύνατο να κάνεις στο Μάκη Πάρτυ Έκπληξη Μονο ο Μάκης εχει δει την Νινετα στους 2 ξένους.. Πάνω στα δυο βλέφαρα του Μάκη είναι γραμμένες οι λέξεις REC & PLAY αντίστοιχα Όταν η κόρη του Μάκη χάσει την παρθενιά της,ο Μάκης θα τη βρεί και θα την ξαναβάλει πίσω στη θέση της. Ο Μάκης ξέρει τι χρώμα την έβαψες Ο Μάκης ξέρει πόσο κόστιζαν όλα πριν τις εκπτώσεις Ο Μάκης ξέρει τι σκατά έχει μέσα το στρώμα του κρεβατιού σου Ο Μάκης εξηγεί πάντα μετά στο Χαρδαβέλα τα ανεξήγητα της εκπομπής του Ο Μάκης είναι η ομάδα Έψιλον Ο Μάκης βρήκε ακόμη έναν Μοϊκανό. Ο Μάκης ξέρει τη διαφορά που έχει το ιερό από το όσιο Ο Μάκης έχει σε DVD τον Άι Βασίλη να πίνει PEPSI... Ο Μάκης ξέρει γιατί ο Μίκυ δεν παντρεύεται τη Μίνυ Ο Μάκης ξέρει πότε ακριβώς είναι οι προάλλες Ο Μάκης ξέρει την συνταγή για να κάνει την ΙΟΝ πιο σοκολάτα γάλακτος Ο Μάκης έχει σε DVD το νηστικό αρκούδι να χορεύει Ο Μάκης οδηγάει ένα πειραγμένο Delorian Ο Μάκης έχει το βίντεο που σπάει ο διάολος το ποδάρι του. Ο Μάκης ξέρει τι ζώο είναι ο Γκούφυ. Όταν η μάνα του είπε στον Μάκη ότι τον έφερε ο πελαργός εκείνος σκέφτηκε "την καημένη! να της πω την αλήθεια;" Ο Μακης μπορει να κρυφτει πισω απο το δακτυλο του Σάλος ξέσπασε μετά το video ντοκουμέντο που δείχνει τα 3 γουρουνάκια να λαδώνουν υπάλληλο της πολεοδομίας! Ο λύκος εξομολογείται στο Μάκη οτι αισθάνεται δικαιωμένος Ο Μάκης μπορεί να πάει στην πόλη χωρίς να ρωτήσει... Ο Μάκης ξέρει τι εννοεί ο Τσαλίκης με το se se se! ο Μάκης έχει δει την Παπαρήγα με φανέλα της Lazio Ο Μάκης μπορεί να δώσει αρνητικές τιμές στην e^x ο Μάκης έχει βίντεο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη να πετάει στραγάλια στην μαθητική παρέλαση Ένα το χελιδόνι κι η Άνοιξη ακριβή....ο Μάκης κατήγγειλε την άνοιξη για αισχροκέρδια Ο Μάκης έχει σε DVD το μάρτη να λείπει από την Σαρακοστή!!!! Ο Μάκης ρουφιάνεψε στον Πάρη το τρωτό σημείο του Αχιλλέα. Ο μακης ξερει γιατι η γρια η κοτα εχει το ζουμι... Μονο ο μακης καταλαβε τι εγινε στο mulholland drive Δείτε απόψε στη ζούγκλα : video σοκ του Λιακόπουλου να τα παίρνει απο γνωστό Νεφελίμ Ο μακης παντα κερδιζει στη Monopoly !Βγαζει αυθαιρετα τα κτηρια των αντιπαλων.... Ο μακης ξερει οσα λεν οι αντρες μεταξυ τους... Ο Μάκης έπεισε τον Ζαχόπουλο οτι μπορεί να κάνει bungee jumping χωρίς σχοινί Ο μακης ξερει το μικρο ονομα του mr.Bean Ο μακης εβγαλε τη φραση <<βλεποντας και κανοντας>> Ο μακης ξερει τι τρεχει στα γυφτικα Ο Μάκης ξέρει τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμμύδια Ο Μάκης ξέρει και τους 29 κατασκευαστές πλυντηρίων.. Ο Μάκης ξερει πόσους σπόρους έχει το πολύσπορο Ο Μάκης έχει το DVD που ο Γεωργίου βουρτσίζει τα δόντια του. Ο Μάκης έχει DVD με την Λουκά και τον Πανούση σε τρυφερές στιγμές. Η Σαλώμη ζήτησε το κεφάλι του Ιωάννη σε δίσκο γιατί το είχε ήδη σε κασσέτα και cd από τον Μάκη. Ο Μάκης ξέρει τι πίνεις, εσύ και δεν μας δίνεις. ο Μάκης ξέρει την ιδεολογική διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ Ο Μακης ξερει τι καπνο φουμαρεις, ακομα και αν δεν εισαι καπνιστης.. Ο Μάκης ξέρει γιατι όλα τα κινητά τηλέφωνα ξεκινούν απο 69 Το αγαπημένο τραγούδι του Μάκη:"The ΡΟΥΦ is on fire" Ο Μάκης έχει dvd την Λιάνα Κανέλλη να παρακολουθεί τον «καφέ με την Ελένη», παρέα με την Παπαρήγα καθώς τυλίγουν ντολμαδάκια. Μόνο ο Μάκης ξέρει πόσα βγάζει ο Μπομπ ο Μάστορας O Μάκης μπορεί να βρεί την IP σου, ακόμα και αν δεν έχεις PC O Mάκης ξέρει πότε θα γινει όμορφη η Μαρία η Άσχημη. Ο Μάκης εχει σε DVD τη φοράδα που χέστηκε στ΄ αλώνι. Ο δρομος ειχε τη δικη του ιστορια...καποιος την εγραψε στον τοιχο με μπογια...Μονο ο Μακης ξερει ποιος...! Όταν η Κιμ ήταν έγκυος ο Μάκης ενημέρωσε τον γιατρό για το φύλο του παιδιού. Ο μακης ειναι ο πρωτος ανθρωπος που πατησε στο φεγγαρι.....τραβουσε βιντεο τους αστροναυτες οταν κατεβαιναν απ το διαστημοπλοιο...... Ο μακης ξερει που βρισκεται η τρυπα του οζοντος και δεν περναει ποτε απο κατω Ο Μάκης ξέρει τον 30ο κατασκευαστή πλυντηρίων που δεν συνιστα skip Ο Μακης εχει dvd με τον Νταλαρα να παιζει support σε συναυλια του Πανουση. ο Μάκης έχει σε DVD το βουνό να πηγαίνει στον Μωάμεθ Ο Μάκης δεν ξυρίζεται γιατί πουλάει μούσι. Ο Μάκης ξέρει γιατί λέμε το @ παπάκι! Ο Μάκης ξέρει τον άνθρωπο που πεθαίνει κάθε 10 δευτερόλεπτα από το κάπνισμα. Ο Μάκης έβαλε κάμερες στα κινητά Ο Μάκης έχει σε DVD την Ανάσταση του Χριστού.. Ο Μάκης ξέρει το επόμενο fact που θα γράψω.. Με έχει σε DVD να το κάνω! O Μάκης κατέγραψε με το κινητό του τον Χάρο να βγαίνει παγανιά. Ο Μάκης κάρφωσε τον Εωσφόρο στο Θεό κι αυτός για αντάλλαγμα του χάρισε την πρώτη ψηφιακή μηχανή, πριν καν δημιουργηθεί ο άνθρωπος.. Ο Μάκης ξέρει πότε η Καθαρή Δευτέρα θα πέσει Πέμπτη. Άν πάρεις το Μάκη τηλέφωνο με απόκρυψη, σε 5 λεπτά θα σε πάρει εκείνος. Ο Μάκης έχει σε βίντεο τον Μαραντόνα να βάζει το γνωστό γκολ 'χέρι του Θεού' χωρίς να χρησιμοποιεί το χέρι του. Ο Μάκης βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να σκοράρει από τη μέση του γηπέδου κάνοντας κεφαλιά-ψαράκι με τα πόδια, μετά από ψηλοκρεμαστή σέντρα του Μάκη. Ο άτυχος τερματοφύλακας Μάκης δεν πρόλαβε να αφήσει την κάμερα και να αποκρούσει. Ο Μακης ειδε τον Χριστο φανταρο. Ο Μακης εδειξε στο καλο το παληκαρι το μονοπατι. Ο Μακης ξερει που φυτρωνουν αλλου πορτοκαλιες που κανουν ποροτκαλια. Ο Μακης εχει σε dvd το κατακλυσμο και το Νωε να ασελγει στα ζωα της Κιβωτου. Ο Θεος σταματησε την 7η μερα οχι για να ξεκουραστει αλλα επειδη τελειωσε το φιλμ του Μακη.( η η μπαταρια του) Ο Μάκης ξερει τι θα πει ο ποιητης. Ο Μάκης ξερει την μανα των παιδιων του Ζεβεδαιου. Ο Μακης μπορει να αποδειξει οτι τα παιδια του Ζεβεδαιου ειχαν αλλο πατερα. Ο Μάκης ξερει το σημειο G καθε γυναικας. Το σημείο G κάθε γυναίκας ξέρει τον Μάκη...... O Mάκης ξερει πότε ακριβως θα χτυπησει ο ταχυδρομος.Και τις 2 φορες... Ο Μάκης βιντεοσκοπεί πιο γρήγορα και απο τη σκιά του... Ο Μάκης αποκάλυψε τον κομιστή των δέκα εντολών. Ο Μάκης ξέρει πότε θα πεθάνει ο Μητσοτάκης. Όταν δεν πάει ο Μάκης στο βουνό πάει το βουνό στον Μάκη. Όταν, όμως, δεν πάει ούτε ο Μάκης στο βουνό αλλά ούτε το βουνό στον Μάκη, ο Μάκης τραβάει το βουνό με την κάμερά του. Ο Μακης ξερει... Ο Μάκης στα μαλλιά του έχει κοριούς που του λένε πότε πιάνει ψείρες. Οι σκηνές που κόπηκαν απο το [δωδ] δείχνουν τον Μάκη να εξομολογείται οτι είναι πατέρας του Τσακ Νόρις. Η κότα έκανε τ' αυγό η το αυγό την κότα; Ο Μάκης ξέρει αλλά κάνει την πάπια. Ο Μακης μπορει να αποδειξει οτι στο τελος δε θα μεινει μονο ενας. Ο Μάκης ένα ξέρει, ότι ξέρει τα πάντα. Ο Μάκης κερδίζει στην αγάπη ακόμα και όταν κερδίζει στα χαρτιά. Ο Μάκης κερδίζει πάντα στην αγάπη, γιατί κερδίζει πάντα στα χαρτιά. Ο Μακης ηταν ο μονος που ηξερε οτι ο superman ειναι ο Clark Kent. Ο Μακης πινει Mythos γιατι ετσι του αρεσει. Ο Μακης ξερει απο που κλανει το μπαρμπουνι. Ο Μακης ειναι ο μοναδικος που ξερει ποσα χρωσταει ο ΠΑΟΚ. Ο Μακης ειναι ο μονος που μπορει να αποδειξει οτι ο Τσακ Νορρις δακρυσε Ο Μάκης έχει μετήσει 3 φορές μέχρι το άπειρο και αντίστροφα Ο Μάκης έχει σε dvd τον Μάκη να τρώει μόνο ένα...(Lays) Ο Μάκης ήξερε τι θα πεί καφές,πολύ πριν πιεί Bravo Ο Θεός σηκώθηκε στο λεωφορείο για να κάτσει ο Μάκης Ο Μάκης ψαρεύει χταπόδια με δεκαέξι πόδια Ο Κόπερφιλντ εξαφανίστηκε,ο ΜΑΚΗΣ τον είδε Ο Μάκης πήγε εκκλησία.Ο παπάς του φίλησε το χέρι. Το ίδιο έκανε και ο Δον Κορλεόνε. Ο Μάκης ξέρει πόσες σφαίρες έχει ο Κλίντ Ίστγουντ στο μάγκνουμ του Ο Μάκης αποκάλυψε στο Χριστό ότι θα τον προδώσει ο Ιούδας Ο Μάκης ξέρει πότε θα γίνει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος! Ο Μάκης έχει dvd με το Μωάμεθ να κάνει το Σταυρό του Ο Μάκης ξέρει πότε θα πάρει ελληνική ομάδα το CHAMPIONS' LEAGUE. Ο Μάκης έχει ανακαλύψει τη χαμένη Ατλαντίδα και θα το αποκαλύψει ΠΡΟΣΕΧΩΣ!! Ο Μάκης έχει ανακαλύψει την 4η διάσταση. Ο Μάκης έχει dvd με την Άννα Φρανκ. Η χελώνα ΠΟΤΕ δεν νίκησε το λαγό. Ο Μάκης έχει ντοκουμέντα. Ο Μάκης ξέρει πόσα βλέπει η πεθερά. Να ζει κανείς ή να μη ζει? Μόνο ο Μάκης γνωρίζει!! Ο Μάκης έχει αντίγραφο με τη φορολογική δήλωση της Μιχαλούς!! Ο Βούδδας ΠΟΤΕ δεν νήστεψε! Ο Μάκης τον είδε σε γυράδικο και έχει αποκλειστικό dvd!! Αν ο Μαραντόνα είχε το χέρι του Θεού ο Μάκης είναι το μάτι του Ο Μάκης αποκρυπτογράφησε τη Γραμμική Α' και μετέφρασε τον κώδικα του Χαμουραμπί σε 5 γλώσσες(συμπεριλαμβανομένης της σουαχίλι) Ο Μάκης ξέρει από που καταγόταν ο Όμηρος Ο Μάκης ξέρει με τι σαπούνι έπλυνε τα χέρια του ο Πόντιος Πιλάτος Όταν ο Μάκης ήταν μικρός τα άλλα παιδάκια δεν τον άφηναν να τα φυλάει στο κρυφτό!! Ο Μάκης γνωρίζει τι συμβολίζει το STONEHEDGE αλλα δεν το αποκαλύπτει για να διατηρήσει το μύθο. Ουδέν κρυπτόν υπό τον Μάκη Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ θα γινει δικιά μας αφού το αποκαλύψει ο Μάκης! Ο Μάκης έχει σε dvd straight-edgάδες να διδασκουν στους αρσηβαρίστες μας πώς να ντοπάρονται!!! Ο Μάκης ξέρει ποιο ποτάμι γυρνάει πίσω. O Μακης ξερει αυτο που <<ενας Θεος ξερει>>. Ο Μακης ξερει και τα σαραντα παλικαρια απο τη Λειβαδια. Ο Μάκης ΞΕΡΕΙ το secret combination.... O Mακης ξερει τι ακριβως γινοταν στο Hotel California... Ο Μάκης ξέρει τι θέση θα πάρει η Καλομοίρα στη Γιουροβύζιον. Ξέρει και τη θέση της Κύπρου, αλλά ok, αυτό το ξέρει κι ο Τοτός. O Μακης ξερει αν και ποτε θα γυρισει ο Φραν στη Ρουλα Για να βγει αδεια ανεγερσης οικιας,η πολεοδομια πρεπει να παρει εγκριση απο τον Μακη.. Ο Μακης ξερει ποια ειναι του δρομου η ιστορια και ποιος την εγραψε στο τοιχο με μπογια. Ο Μακης ξερει ποιος ειναι ο άγνωστος x Ο Μάκης ξέρει ποιος έγραψε τα δημοτικά τραγούδια... Ο Μάκης έχει σε βίντεο τα 3 γκολ του Ολυμπιακού με την Καλαμαριά! Ο Μάκης μπορεί να γράψει με το Arcobat Reader. Ο Μάκης ξέρει τι θέλει να πει ο ποιητής! Όταν ο Κολόμβος έφτασε στην Αμερική, ο Μάκης τον φιλοξένησε σπίτι του. Ο Μάκης ξέρει τους γονείς του Χιουι,του Λιουι και του Ντιουι. Ο Μάκης κατάλαβε τί είπε ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαικού. Ο Μάκης έχει βιντεοσκοπήσει πραγματικό πέναλτυ του Ολυμπιακού... Το κουδούνι σας γράφει το όνομά σας. Το κουδούνι του Μάκη γράφει ●REC Ο Μακης ξερει ποτε λειπει η γατα και ποτε χορευουν τα ποντικια. Ο Μακης καθε χρονο παει διακοπες στη χαμενη ατλαντιδα.Προσθατα αγορασε και εξοχικο εκει! Ο Μακης συνιστα σκιπ,αυτος ξερει! Ο Μακης ξερει που ειναι του διαολου η μανα Ο Μακης εχει σε βιντεο το αστρικο του σωμα! Μακις νοουζ χαου μενη ροουντσ μαστ ε μαν γουοκ νταουν!! Ο Μάκης ξέρει που πάνε τα τέσσερα. Η κάμερα του Μάκη κατέγραψε straight-edgάδες εν ώρα γυμναστικής να καπνίζουν χορταρακι αλφα αλφα και να πίνουν ιουισκι σε συνδυασμο με κρεατινη παπιας και βιταμινες a,b,c,d και λοιπα γραμματα της λατινικης αλφαβητου!!! Ο Μάκης ξέρει το φυσικο μεταλλικο νερο απο τι μεταλλο φτιάχνεται. Ο Μάκης ξέρει τον τραπεζιτη του DEAL. Ο Μάκης πινει μπαφους και παιζει fifa. 'Οταν εμεις πηγαίναμε ο Μακης ειχε παει δυο φορές,είχε γυρίσει και ειχε κανει διάλειμμα για τσιγάρο και καφέ. 3 άτομα ξέρουν το μυστικό των καβουροπάτυ: Ο κύριος καβούρης, ο bob και ο μακης Ο Μακής ξέρει ποιος ειναι ο άλλος στην τουαλετα. Ο Μακής εχει σε DVD την ερωτικη πραξη που συνελιφθει... καθως και στοιχεια(τρυπιο προφυλακτικο κ.τ.λ) Ο Μακής ξέρει πως πινει τον καφε του (γλυκό/μετριο/σκέτο) ο Σαββας. Ο Μακης ξέρει ποιος σκοτωσε τον Σεργιανοπουλο. Και πως. Και τι ωρα. Ας δουμε το video... Ο Μάκης είπε στην εκπομπή του το Πάσχα"Γεια σας κυριες και κύριοι-Χριστός Ανέστη-Παίξε το video Ο Μακής εχει αποδεικτικά στοιχεία για να αθωώσει τον Θέμο, αλλα ειναι φίλος του. Οπως και ο δικαστής... Νομίζεις; ΤΟ ΞΕΡΕΙ O Mάκης ξέρει τον έλληνα κρίσο με 9 γραμματα...ιδιοκτητη νησιου! Aν εγώ είμαι εσύ και εσύ είσαι εγω...τότε ποίος είναι χαζός; Ο Μάκης ξέρει. Ο Μακης ξέρει γιατί τα πόδια μυρίζουν και οι μύτες τρέχουν. Μόνο οι τρεις αλήτες απο τις Συκιες κοπανάν τον Μακή. Για πλάκα. Για διασκέδαση. Μόνο οι τρεις αλήτες απο τις Συκιες σκιζουν τη γυναικα του Μακη.ετσι γιατι μπορουν. Μόνο οι τρεισ αλήτεσ απο τις Συκιες βεβηλώνουν την σελίδα του Μακη και δν φοβούνται. Ετσι νταίλα. Ο Μάκης έχει σε DVD τον Αδάμ και την Έυα.... Ο Μάκης ξέρει τι έγινε με το πρωπατορικό αμάρτημα..... Ο Μάκης έδωσε τις 10 εντολές στον Μωησή (σε 2 πλάκες). Είχε και μια τρίτη με άλλες 5 αλλά την βούτηξε ο θέμος. Ο Μάκης εχει το Backup απο την <<σκυλλα>> που ψαχνει ο μαικλ στο Prison BREAK O Μάκης ξέρει ποτε κάνει τα τσισα του ο Τζακ Μπαουερ μεσα στο 24ωρο του 24 εχει σε Video τις επιμαχες σκηνες Οταν ο Μονκ δε μπορεί να λύσει το έγκλημα ζητάει απο τον Μάκη να δεί σκηνές από το Video με την Δολοφονία Ο Μακης γύρισε το ZEITGEIST.Δε μπορουν να του κανουν τιποτα γιατι φοβουνται ο Μακης εχει σε video τα παντα O Μάκης ξερει τι θέλουν οι γυναικες, και μάλιστα πριν καν αποφασισουν Ο Μάκης πήρε συνέντευξη από τη σφαίρα που εξοστρακίστηκε Ο Μάκης ξέρει τι θα κανει το αίσθημα του Τερζη, που κανει ότι νομίζει, πριν το νομίσει. O Μάκης ξέρει πόσοι κούκοι φέρνουν την ανοιξη -----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 12 : 49 : 26----- χαχαχαχ φοβερο...που το βρηκες???εσυ το εγραψες?? οχι φιλε , απο το frikipaideia ειναι.. βεβαια ΑΝ ησουν ο Μακης, θα το ηξερες ηδη
axibde Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Καλα μας δουλευεις??? Να μας πεθανεις θελεις? Ελεος!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.