konnos86 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Βιντεο απο την προχθεσινη εκπομπη του Μακη με τον Χατζηστεφανου να βριζει βριζει θεους και δαιμονες http://www.greektube.org/index.php?option=com_content&task=view&id=778&Itemid=2
1980 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 σημερα εφερε και τον βαγιανατο. εχετε ενα ταληρο ρεστα?
blueviper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ούτε θα πω ότι είναι αθώος.Απλά μου αρέσει που επιτέλους υπάρχουνε άτομα που χτυπάνε το καμπανάκι για να ξυπνήσει ο κόσμος από το λήθαργο του. Αλλα από ότι βλέπω και εδώ μέσα κάποιοι επίτηδες "κοιμούνται" και δεν θέλουνε να ξυπνήσουνε και όχι μονο αυτοί αλλα και πολλοί άλλοι. Ξεκινάς σε λάθος βάση, αν θεωρείς πως όποιος δεν ταυτίζεται με την πεποίθησή σου για το ποιόν του Τριανταφυλλόπουλου και την προσφορά του στη δημοσιογραφία και τον τόπο εν γένει, αποτελεί αποκύημα συνειδησιακής δυσκαμψίας. Λυπάμαι, αλλά επειδή προτιμώ να τονίζω τα αρνητικά που προκύπτουν από την δημοσιογραφία που εκφράζει και δεν ενσερνίζομαι τα αγαθά του κίνητρα και προθέσεις, δεν είμαι διατεθειμένος να αποδεχτώ και την κατηγορία του "κοιμήση" και μάλιστα του συνειδητού. Ίσως κάποιοι δεν ανέμεναν τον Τριανταφυλλόπουλο για να ξυπνήσουν από το λήθαργο. Ή ίσως πάλι θεωρούν πως κι αυτός εκφράζει μια άλλη πτυχή του "ύπνου" στον οποίο επιθυμούν να μας βυθίσουν. Δεν επιθυμώ να σε πείσω για την ευτέλεια που θεωρώ πως συνιστά η "σχολή" του. Ούτε για το κατάντημα που αποτελεί το συνεκδοτικό του εγχείρημα. Και με αυτό, φυσικά και δεν εννοώ πως οι υπόλοιποι δημοσιογραφίσκοι/εκδοτίσκοι αποτελούν λαμπρό παράδειγμα και φάροι πολιτισμικοί. Αξιώνω όμως μια διαφορετική πρόταση που δε θα ακολουθεί το τρίπτυχο "σκάνδαλο-κώλος-στρινγκ", όπως άλλωστε υπερτονίζεται μέσα από την εκπομπή του και πάλι όσο γράφω τα παρόντα. Το δε πάνελ επιλεγμένο προσεκτικά για να γίνει το απαραίτητο τζέρτζελο...ήδη ο (εξαίρετος κατ' εμέ) Χατζηστεφάνου εκλήθη και πάλι, παρά το ξέσπασμα της προηγούμενης φοράς, για το οποίο άλλωστε ο δημοσιογράφος σοκαρίστηκε, προκειμένου να συζητηθεί το υπέρτατο θέμα του δασύτριχου πρωκτού του αξιωματικού, που ελέω παθών, είναι υπόλογος απέναντι στο έθνος για τις υποθέσεις που διαχειριζόταν (και στο μεταξύ δεν είχε ακουστεί κιχ). Αφελής όντας, συνεχίζω να πιστεύω πως καλύτερα να γλυτώσουν πέντε ένοχοι, παρά να την πατήσει από την απερισκεψία, την επιπολαιότητα και την απληστία μας ένας αθώος. Και σε αυτόν τον τομέα, δε δρέπει δα και δάφνες ο Τριανταφυλλόπουλος. Ούτε θεωρώ εαυτόν υπερβολικό ή εμπαθή όταν απαιτώ να γίνεται συστηματική και σε βάθος έρευνα, με όλα τα νόμιμα μέσα, που δε θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της AGB και των πωλήσεων και δε θα εξευτελίζει το εκ προοιμίου κι αυθαίρετα δακτυλοδεικτούμενο "ένοχο" της εκάστοτε εκπομπής. Μάθαμε για τον ανίερο παιδεραστή Κορκολή και την παλιαδελφή τον Ασλάνη, μέσα από γαργαλιστικά βιντεάκια που τελικά δε συνιστούσαν ούτε αποδεικτικό υλικό, για να στοιχειοθετούν και κατηγορία. Το να αποδώσουμε την αθώωσή τους σε παραδικαστικά κυκλώματα, είναι το μόνο εύκολο. Όπως και το να υποθέσουμε πως αν ήταν ένας κοινός θνητός στη θέση τους, θα την έβγαζαν καθαρή...το μόνο βέβαιο είναι πως θα την σκαπούλαραν από τις αδηφάγες κάμερες του δημοσιογράφου, διότι δε θα έφερναν νούμερα, για να αξίζουν και κοινοποίησης.
TonyMontana Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 εγώ να ρωτήσω κάτι; δηλαδή προτιμάτε να πάρει τα λεφτάκια του, που έβγαλε επειδή ΟΛΟΙ μας λίγο πολυ βλέπαμε/βλέπουμε τις εκπομπές του, και να πάει μόνιμες διακοπές στον άγιο δομίνικο με την όμορφη γυναίκα του; και ταυτόχρονα ότι άλλο συμβεί στα παρασκήνια να μην το μάθουμε ποτέ; στο σκοτάδι πάλι; όχι οτι όλα έρχονται στο φως αλλά προτιμάτε το πλήρες σκοτάδι; μάλλον... είναι πιο χαλαρά τα πράγματα εκεί... έχει μόνο fame story και ζήσανε αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. όσο για το στρατό ας μην σχολιάσω...
Powerline Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δηλαδή για εσάς με λίγα λόγια στην ελλάδα δεν υπάρχει διαφθορά, οι πολιτικοί δεν πατάνε σε πτώματα, οι πωλήτες δεν γλείφουνε πολιτικούς για προσωπικό τους συμφέρον, οι πολιτικοί είναι πολιτικοί γιατί αγαπάνε τον συνάνθρωπο τους και όχι για να την βολέψουνε, ο ελληνάρας δεν είναι στα αρχίδια του, είναι ευγενικός, σέβεται τα ζώα, τη φύση, τον ανάπηρο συνάνθρωπο του, ο φράπες είναι ωραίος , και όλα είναι meli gala.... Και ο 30φυλλόπουλος τα βγάζει όλα αυτά από την φαντασία του και κατηγορεί αθώους πολίτες που κατά ένα μαγικό τρόπο φαση "bill gates" κάνανε περιουσιες σε ένα βραδυ. Κανένας γνωστός η λεφτάς δεν λάδωσε στα δικαστήρια, από κανέναν οι τράπεζες δεν κλέψανε λεφτά και όλα είναι super.... κατά τα αλλα ο Μάκης είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας.. ok έγινε..ωραία και πες ότι είναι, εγώ δεν λέω το αντίθετο..γιατί κανεις δεν τον βάζει στο σκαμνί να τον χώσει μέσα? Αμφιβάλλει κανεις για αυτά που έλεγε για το μητσοτάκη? Αν είναι ψέματα και συκοφαντίες τότε γιατί ολόκληρος μητσοτάκης δεν τον πάει στα δικαστήρια? Και δεν με ενδιαφέρει τι λένε στα αλλα forum..δεν θα πάρω σβάρνα όλα τα forum να κάθομαι να βλέπω τι λένε για τον Μάκη... Ο καθένας πίσω από την οθόνη του μπορεί να κάνει όσο θέλει το μάγκα. Powerline πολύ καλά λες για αυτό που είπε ο JFK. Το θέμα είναι εσύ ποτε αναρωτήθηκες τι ήτανε αυτό που έκανες για να προσφέρεις στο συνάνθρωπο σου?(όχι εσύ συγκεκριμένα... γενικά μιλάω). Αναρωτήθηκες τι κάνει ο ελληνάρας για τον συνάνθρωπο του? Να σου πω εγώ τι κάνει? T I P O T A .Iσα ισα κοιτάει πως θα μπορέσει να σου κάνει την ζωή πιο δύσκολη. Είμαστε χειρότεροι και από τα ζώα. Αυτό φαίνεται από τον τρόπο που μιλάμε, από τον τρόπο που οδηγάμε, από τον τρόπο που κοιτάμε ο ένας τον άλλον.Ίσως το πιο εύκολο πράγμα σήμερα στην ελλάδα είναι να μπλέξεις σε φασαρία. Όλοι είναι γαμιάδες, κανεις δεν σηκώνει κουβέντα, όλοι κάποιοι νομίζουν ότι είναι. Ποτε ήτανε η τελευταία φορα που είδες ανάπηρο με καροτσάκι σε bar η σε καφέ? Εγώ από τότε που έχω να πάω στο εξωτερικό. Ξέρεις γιατί? Γιατί είμαστε ζώα. Γιατί πέρα από την πάρτι μας δεν υπολογίζουμε κανέναν. Αναρωτήθηκες ποτε γιατί η ελλάδα έχει τόσο πολλά αδέσποτα ζώα? Αυτό που γίνεται με τις καταλήψεις το έχεις δει πουθενά αλλου? Και σας πειράζει που βγαίνει ο άλλος και κατηγορεί όλους τους υπευθυνους για το χάος που επικρατεί. Bravo! Blueviper Εγώ δεν γύρισα να πω ότι είναι ο απομηχανής θεός η έκπτωτος άγγελος που ήρθε στην χωρα τις μπανανιάς και έβαλε τάξη. Ούτε θα πω ότι είναι αθώος.Απλά μου αρέσει που επιτέλους υπάρχουνε άτομα που χτυπάνε το καμπανάκι για να ξυπνήσει ο κόσμος από το λήθαργο του. Αλλα από ότι βλέπω και εδώ μέσα κάποιοι επίτηδες "κοιμούνται" και δεν θέλουνε να ξυπνήσουνε και όχι μονο αυτοί αλλα και πολλοί άλλοι. Λυπάμαι πραγματικά που πιστεύεις όλα αυτά για εμάς τους υπόλοιπους! Θα σου θυμίσω όμως οτι τέτοιους γενναίους μπροστάρηδες η ιστορία τους κατέταξε σε σφαγείς και παράφρονες όταν έκλεισαν τον κύκλο τους. Παραδείγματα: Αδόλφος Χίτλερ. Ήταν ηγέτης του Εθνικο-σοσιαλιστικού κόμματος και κέρδισε τις εκλογές πριν κυρήξει εαυτόν, απόλυτο σωτήρα και αρχηγό και αιματοκυλίσει την Ευρώπη. Ο Γερμανικός λαός της εποχής, στη μεγάλη πλειοψηφία του, τον υποστήριζε, γιατί τον θεωρούσε τον μόνο μη διεφθαρμένο πολιτικό, μετά απο την άσχημη οικονομικά περίοδο του μεσοπολέμου. George W. Bush (ο κανακάρης του μπαμπά) Τα σχόλια νομίζω περιττεύουν εδώ. Σαντάμ Χουσεϊν. Άσχετα με τη συμπάθεια που δείξαμε όλοι προς το Ιράκ, όταν άρχισε να δέχεται το σφυροκόπημα των Η.Π.Α. (δεν χρησιμοποιώ τη λέξη Αμερικάνοι, γιατί η Αμερική είναι Ήπειρος, όχι χώρα) ήταν υπεύθυνος για χιλιάδες θανάτους. Ο λαός του Ιράκ, είτε λόγω θρησκευτικής φατριακής ταύτισης, είτε λόγω φόβου, τον υποστήριξε σχεδόν μέχρι το τέλος. Παπαδόπουλος (οχι ο ποδοσφαιριστής, ο συνταγματάρχης) Ξέρουμε όλοι τι συνέβη όσο αυτός και μερικοί ακόμα καραβανάδες ήταν στην εξουσία. Παρ'όλα αυτά όμως, είχε τη συμπάθεια σημαντικού ποσοστού του πληθυσμού αρχικά, συμπάθεια η οποία παρέμεινε μέχρι και σήμερα σε μικρό, αλλά υπολογίσιμο μέρος του πληθυσμού. Δεν συγκρίνω το Μάκη με όλους αυτόυς, όχι ακόμα τουλάχιστον, αλλά διατηρώ επιφυλάξεις για το κατά πόσο θα φερθεί πολύ διαφορετικά, όταν θα αναρριχηθεί σε ψηλό σκαλοπάτι της εξουσίας, κρίνοντας απο τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά τώρα, όταν κάποιος τολμήσει να αφήσει την υποψία μομφής εναντίον του. Οτι θα το κάνει το θεωρώ δεδομένο, γιατί έχει "ρεύμα" ακόμα και αρνητικό, και έχει σκορπίσει το φόβο σε αρκετούς απο τους τώρα κρατούντες. EDIT: Οτι υπάρχουν πάρα πολλά και πολύ σημαντικά προβλήματα στην Ελληνική κοινωνία, είναι ένα γεγονός. Μιας όμως έχω βρεθεί και εγώ εκτός συνόρων, είτε για δουλειά, είτε για διακοπές, είτε ακόμα και σαν μέρος της υπηρεσίας μου στο στρατό (δες post μου στο ίδιο θέμα κοντά στην αρχή), οι διαφορές δεν είναι τόσο τραγικά εναντίον μας. Παντού υπάρχουν γλύφτες, λουφαδόροι, απατεώνες, βρώμικοι πολιτικοί, κοινωνική αναλγησία. Το οτι ένα άτομο με κινητικά προβλήματα, δεν μπορεί να πάει για καφέ στο κολωνάκι είναι το μικρότερο πρόβλημα, συγκριτικά με το γεγονός οτι σπάνια μπορεί να βγεί απο το σπίτι του με ασφάλεια, πράγμα που συμβαίνει σχεδόν σε κάθε μεγαλούπολη, και δεν αναφέρομαι μόνο στην όποια έλλειψη υποδομής και φροντίδας. Σκάνδαλα χρηματισμού πολιτικών, παιδεραστίας δικαστικών, ομαδικών βιασμών απο διάσημους και ισχυρούς, ακούμε κατά καιρούς στις ειδήσεις και αφορούν άλλα κράτη. Το τι κάνω εγώ για όλα αυτά; Βοηθώ όσα άτομα με κινητικά ή άλλα προβλήματα μπορώ, φροντίζω τα παιδιά γνωστών και συγγενών που μπορώ να προσέξω, να μην προσεγγίζονται απο αγνώστους, δεν ξαναψηφίζω πολιτικούς που είναι αποδεδειγμένα βρώμικοι. Αυτό που μπορώ απο την θέση μου δηλαδή. Υ.Γ. Ξέρω κάτι που δεν θέλω να το αναφέρω δημόσια και έχει να κάνει με τις μεθόδους που πιθανόν χρησιμοποιεί ο Μάκης για να "ξεσκαπάσει" τα θέματά του. Δεν θέλω να το αναφέρω δημόσια, γιατί υπάρχει γ περίπτωση να μην ισχύει και να έχω κάνει μεγάλη μ_____α.
blueviper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ προσωπικά (και φαντάζομαι κάποιοι ακόμα), θα το επαναλάβω: το πρόβλημα είναι ΚΑΙ με εκείνους που στην προσπάθειά τους να διώξουν το σκοτάδι, συνειδητά ή μη, προκαλούν νεφελώματα που κρύβουν το φως. Παράπλευρες απώλειες; Funny...και κάποιοι άλλοι το επικαλέστηκαν και μάλιστα εν καιρώ πολέμου, αλλά πέσαμε (και δικαίως) να τους φάμε. Από όσο γνωρίζω πάντως, έχει παραβεί ουκ ολίγους γραπτούς ή/και άγραπτους κανόνες της δημοσιογραφίας. Αν στην τελική δεν του ταιριάζει το επάγγελμα, θα μπορούσε να φορέσει τη μπέρτα που λέγαμε.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Ο μόνος πραγματικός δημοσιογράφος σ' αυτή την χώρα των Σταη-Πρετεντερο-Κακαουνακαίων γλυφτρονιών της εξουσίας. Το ότι δεν πήγε φυλακή κάποτε ο παιδεραστής, δεν σημαίνει πως εμείς δεν μάθαμε πως είναι ο κορκολύκος. Αλλά σίγουρα αυτό δεν ήταν τίποτα σε όλη την καριέρα του. Άξιος Α++
HexStatic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Powerline το έχεις χάσει τελείως μου φαίνεται... τι χίτλερ και πράσινα άλογα μου λες... Έχεις πάει σε δημοσια υπηρεσία στη ζωή σου ποτε? Έχεις πάει στην εφορία? Πληρώνεις εφορία? Δουλεύεις για να δεις πως βγαίνουνε τα λεφτά? Έχεις προσπαθήσει να μπεις στη θέση ενός αναπηρου που ούτε από το σπίτι του δεν μπορεί να βγει? Γνωρίζεις τι σύνταξη παίρνει κάποιος ο οποιος δούλευε μια ζωή και τι μπορεί να κάνει με αυτά τα χρήματα? Ξέρεις πόση ώρα θέλει στην ελλάδα ένα ασθενοφόρο να πάει σε ένα ατύχημα? Και για πιο λόγο όλα αυτά? Για να παίρνει ο μητσοτάκης τριπλές και 4πλές συντάξεις? Εδώ υστερούμε από βασικές ανάγκες σαν κράτος και οι πολιτικοί τα αρπάζουνε. Kαι τον κατηγορείς επειδή βγαίνει έξω και καταγγέλλει όλα αυτά τα αίσχη? Και κάθεσαι και τον παρομοιάζεις με τον Χίτλερ? Πας καλά αγόρι μου? Εγώ ξέρεις γιατί τον υπερασπίζομαι? Και όχι μονο αυτόν , τον καθένα που έρχεται κόντρα σε αυτό το κοπάδι που λέγεται ελλάδα. Γιατί παρόλο που είναι βολεμένος (με δικά του @@ βολεμένος..όχι με των άλλων) δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του όπως κάνουνε οι περισσότεροι αλλα βγαίνει έξω και τα λέει. Και ποιος σου είπε ότι ο μάκης η ο κάθε μάκης που καταγγέλλει αυτό το αίσχος που επικρατεί σε αυτό το κράτος έχει πολιτικές βλέπεις... Επειδή ο κάθε αποτυχημένος που στον ήλιο μοίρα δεν έχει και είναι τεμπέλης έχει πολιτικές βλέψεις, τι σημαίνει ότι τις ίδιες βλέψεις θα έχει και ο Μάκης? Εκεί έρχεται η ολοκλήρωση του έλληνα? Να γίνει πολιτικός? Έτσι σας μάθανε?. Ο άνθρωπος δημοσιογράφος είναι και πετυχημένος μάλιστα. Tι να την κάνει την πολιτική?
blueviper Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Προφανώς έχουμε διαφορετική αίσθηση περί επιτυχίας...κι όχι, δε με εκφράζει η επιτυχία του Χατζηνικολάου, του Τράγκα, του Κακαουνάκη και του -με εξαιρέσεις- τηλεοπτικού δημοσιογραφικού συρφετού των εντυπώσεων.
Powerline Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Powerline το έχεις χάσει τελείως μου φαίνεται... τι χίτλερ και πράσινα άλογα μου λες... Έχεις πάει σε δημοσια υπηρεσία στη ζωή σου ποτε? Έχεις πάει στην εφορία? Πληρώνεις εφορία? Δουλεύεις για να δεις πως βγαίνουνε τα λεφτά? Έχεις προσπαθήσει να μπεις στη θέση ενός αναπηρου που ούτε από το σπίτι του δεν μπορεί να βγει? Γνωρίζεις τι σύνταξη παίρνει κάποιος ο οποιος δούλευε μια ζωή και τι μπορεί να κάνει με αυτά τα χρήματα? Ξέρεις πόση ώρα θέλει στην ελλάδα ένα ασθενοφόρο να πάει σε ένα ατύχημα? Και για πιο λόγο όλα αυτά? Για να παίρνει ο μητσοτάκης τριπλές και 4πλές συντάξεις? Εδώ υστερούμε από βασικές ανάγκες σαν κράτος και οι πολιτικοί τα αρπάζουνε. Kαι τον κατηγορείς επειδή βγαίνει έξω και καταγγέλλει όλα αυτά τα αίσχη? Και κάθεσαι και τον παρομοιάζεις με τον Χίτλερ? Πας καλά αγόρι μου? Εγώ ξέρεις γιατί τον υπερασπίζομαι? Και όχι μονο αυτόν , τον καθένα που έρχεται κόντρα σε αυτό το κοπάδι που λέγεται ελλάδα. Γιατί παρόλο που είναι βολεμένος (με δικά του @@ βολεμένος..όχι με των άλλων) δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του όπως κάνουνε οι περισσότεροι αλλα βγαίνει έξω και τα λέει. Και ποιος σου είπε ότι ο μάκης η ο κάθε μάκης που καταγγέλλει αυτό το αίσχος που επικρατεί σε αυτό το κράτος έχει πολιτικές βλέπεις... Επειδή ο κάθε αποτυχημένος που στον ήλιο μοίρα δεν έχει και είναι τεμπέλης έχει πολιτικές βλέπεις, τι σημαίνει ότι τις ίδιες βλέπεις θα έχει και ο Μάκης? Εκεί έρχεται η ολοκλήρωση του έλληνα? Να γίνει πολιτικός? Έτσι σας μάθανε?. Ο άνθρωπος δημοσιογράφος είναι και πετυχημένος μάλιστα. Tι να την κάνει την πολιτική? Θα μπορούσα να σου πω τι την κάνει την πολιτική ο κάθε Μάκης, αλλά δεν θα καταλάβεις, γιατί δεν θέλεις να καταλάβεις. Είπα οτι δεν τον συγκρίνω με όσους ανέφερα. Όμως, όλοι τους, και ο Μάκης, δεν δέχτηκαν ποτέ τον αντίλογο, είχαν ιδιέταιρα εκδικητική συμπεριφορά σε όποιον τους πήγαινε κόντρα και είχαν μία μερίδα, μικρή ή μεγαλύτερη να τους υποστηρίζει, υποστήριξη την οποία κέρδισαν με ένα μείγμα εντυπωσιασμου και φόβου. Πάμε τώρα στις ερωτήσεις σου. Δουλεύω απο τα δεκαεφτά, έχω πάει και έχω κάτσει σαν το μαλάκα ακούνητος και αμίλητος χιλιάδες φορές σε εφορίες, αστυνομικά τμήματα και άλλες δημόσιες υπηρεσές, σχεδόν σαν όλους τους ανώνυμους Έλληνες. Σχεδόν γιατί μάλλον εγώ είμαι ο μόνος μαλάκας που δεν περιμένει να ανοίξουν τα πάντα μαγικά γύρω του και να εξυπηρετηθεί ο ίδιος. Έχω σηκώσει πολλές φορές τον ανήμπορο τους τελευταίους μήνες της ζωής του πεθερό μου, για να πάει στην τουαλέτα, να κάνει την μηδαμινή απόσταση απο το κρεβάτι του δημόσιου νοσοκομείου που ήταν μέχρι την καρέκλα για να φάει, τον τάϊσα, τον έκανα μπάνιο, τον πήγα μέχρι το σπίτι του, όταν του έδωσαν εξιτήριο μερικές εβδομάδες πρίν πεθάνει. Ο καλύτερός μου φίλος, που πήγαμε μαζί σχολείο, μαζί δηλώσαμε στο Πολυτεχνείο, μαζί περάσαμε περιοδεύον και για κακή του τύχη, μαζί μας κάλεσαν στο στρατό. Στην πρώτη έξοδο μετά την ορκομωσία, τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο και είναι έκτοτε σε αναπηρικό καροτσάκι με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Μην μου λες λοιπόν αν έχω έρθει στη θέση ενός αναπήρου. Μήν βάλεις πουθενά σαν επιχείρημα την οικονομική κατάσταση του μέσου Έλληνα. Θα σου γυρίζει μπούμερανγκ. Ο μέσος Έλληνας μισθωτός και συνταξιούχος, στους πρώτους περιλαμβάνομαι κι εγώ, προς μεγάλη σου έκπληξη προφανώς, δηλώνει οτι έχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Συν Αθηνα και χειρα κινει, λέω εγώ. Δεν μπορώ να έχω την απαίτηση να έχω οτι γυαλίζει στο μάτι μου, συν ένα αυτοκίνητο, το lifestyle των περιοδικών και μισθό της Ελληνικής πραγματικότητας! Λίγη κοινή λογική δεν βλάπτει. Ούτε τα καταναλωτικά δάνεια είναι λύση, όταν ο οικιακός προϋπολογισμός βρίσκεται ήδη σε τεντωμένο σχοινί. Η λογική μου, αν σε ενδιαφέρει να την μάθεις, είναι απλή. Κάνω αυτό που μπορώ, μέχρι του σημείου που μπορώ και τίποτε άλλο, όσον αφορά τα οικονομικά μου ανοίγματα. Αν εσύ (οχι προσωπικά εσύ) και ο κάθε μεγάλος Νεοέλληνας σταματήσετε να θέλετε το αυτοκίνητο για να πάτε στην τουαλέτα, το ασθενοφόρο θα φτάνει στην ώρα του. Στο κέντρο της Αθήνας μένω και βλέπω τι συμβαίνει κάθε τρείς ώρες περίπου που περνά κάποιο ασθενοφόρο. Και κάτι τελευταίο. Το "αγόρι μου" και το ύφος του "γαμιά" που τόσο αντιπαθείς, καλό είναι να μην το διατηρήσεις άλλο.
HexStatic Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Καλά τα υπόλοιπα τα προσπερνάω γιατί είναι ιστορίες για αρκούδες και δράκους. Δουλεύω απο τα δεκαεφτά, έχω πάει και έχω κάτσει σαν το μαλάκα ακούνητος και αμίλητος χιλιάδες φορές σε εφορίες, αστυνομικά τμήματα και άλλες δημόσιες υπηρεσές, σχεδόν σαν όλους τους ανώνυμους Έλληνες. Σχεδόν γιατί μάλλον εγώ είμαι ο μόνος μαλάκας που δεν περιμένει να ανοίξουν τα πάντα μαγικά γύρω του και να εξυπηρετηθεί ο ίδιος. Έχω σηκώσει πολλές φορές τον ανήμπορο τους τελευταίους μήνες της ζωής του πεθερό μου, για να πάει στην τουαλέτα, να κάνει την μηδαμινή απόσταση απο το κρεβάτι του δημόσιου νοσοκομείου που ήταν μέχρι την καρέκλα για να φάει, τον τάϊσα, τον έκανα μπάνιο, τον πήγα μέχρι το σπίτι του, όταν του έδωσαν εξιτήριο μερικές εβδομάδες πρίν πεθάνει. Ο καλύτερός μου φίλος, που πήγαμε μαζί σχολείο, μαζί δηλώσαμε στο Πολυτεχνείο, μαζί περάσαμε περιοδεύον και για κακή του τύχη, μαζί μας κάλεσαν στο στρατό. Στην πρώτη έξοδο μετά την ορκομωσία, τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο και είναι έκτοτε σε αναπηρικό καροτσάκι με μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Μην μου λες λοιπόν αν έχω έρθει στη θέση ενός αναπήρου. Μήν βάλεις πουθενά σαν επιχείρημα την οικονομική κατάσταση του μέσου Έλληνα. Θα σου γυρίζει μπούμερανγκ. Ο μέσος Έλληνας μισθωτός και συνταξιούχος, στους πρώτους περιλαμβάνομαι κι εγώ, προς μεγάλη σου έκπληξη προφανώς, δηλώνει οτι έχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Συν Αθηνα και χειρα κινει, λέω εγώ. Δεν μπορώ να έχω την απαίτηση να έχω οτι γυαλίζει στο μάτι μου, συν ένα αυτοκίνητο, το lifestyle των περιοδικών και μισθό της Ελληνικής πραγματικότητας! Λίγη κοινή λογική δεν βλάπτει. Ούτε τα καταναλωτικά δάνεια είναι λύση, όταν ο οικιακός προϋπολογισμός βρίσκεται ήδη σε τεντωμένο σχοινί. Η λογική μου, αν σε ενδιαφέρει να την μάθεις, είναι απλή. Κάνω αυτό που μπορώ, μέχρι του σημείου που μπορώ και τίποτε άλλο, όσον αφορά τα οικονομικά μου ανοίγματα. Αν εσύ (οχι προσωπικά εσύ) και ο κάθε μεγάλος Νεοέλληνας σταματήσετε να θέλετε το αυτοκίνητο για να πάτε στην τουαλέτα, το ασθενοφόρο θα φτάνει στην ώρα του. Στο κέντρο της Αθήνας μένω και βλέπω τι συμβαίνει κάθε τρείς ώρες περίπου που περνά κάποιο ασθενοφόρο. Ωραία και έχοντας πάθει όλα τα παραπάνω γουστάρεις που είσαι έλληνας και γουστάρεις που είσαι κακομοίρης. Bravo σου ρε μεγάλε αλλα εγώ δεν γουστάρω μια αυτή την κατάσταση.Και γουστάρω αυτούς που την κατακρίνουνε και ξεμπροστιάζουνε όλους αυτούς που είναι υπεύθυνοι για αυτή την κατάσταση. Ένας από αυτούς είναι και ο Μάκης. Πέρα από τον Μάκη έχει πόλους άλλους που επίσης γουστάρω γιατί έχουνε αυτή την λογική που εσένα μπορεί να σου κάνει χούντα και δικτατορία αλλα εμενα μου μοιάζει περισσότερο σαν σεβασμός στους άλλους και δημοκρατία. Μπορεί εσένα να σου φαίνεται φυσιολογικό το ασθενοφόρο να κάνει 1 ώρα να φτάσει στο ατύχημα αλλα εμενα όχι.Μπορεί να σου φαίνεται φυσιολογικό ο ανάπηρος φίλος σου να μην μπορεί να βγει έξω από το σπίτι του και να μην μπορεί να πάει στο άλλο τετράγωνο γιατί ένα βόδι έχει παρκάρει πάνω στη διάβαση αλλα εμενα όχι.Kι ομως το να ζήσει ανθρώπινα κάποιος ο οποιος είχε την ατυχία να έχει κάποιο στερητικό πρόβλημα εσένα μπορεί να σου φαίνεται πολυτέλεια αλλα για εμενα αυτό αποτελεί δικαίωμα.Καλώς η κακώς έχω μεγαλώσει αλλιώς και έχω μάθει αλλιώς. Εσένα μπορεί να σου φαίνεται normal οι δημόσιες υπηρεσίες να είναι σαν παζάρια και σαν την λαϊκή αγορά αλλα sorry , έχω μάθει να περιμένω στην ουρα ήσυχος χωρίς να δέχομαι ο κάθε μαλάκας να μου κλέβει την σειρά επειδή "βιάζεται". Kαι πιο lifestyle και πράσινα άλογα? σου μίλησα εγώ για lifestyle? Το "λυφεστυλε" είναι που σας έφαγε και ξεχάσατε όλα τα υπόλοιπα. Όσο για το στρατό μάλλον θα έχει αλλάξει παρα πολυ από τότε που πηγες εσύ. Και κάτι τελευταίο. Το "αγόρι μου" και το ύφος του "γαμιά" που τόσο αντιπαθείς, καλό είναι να μην το διατηρήσεις άλλο. Eίναι αυτό που έλεγα πριν.Σιγά ρε μεγάλε...μα ποιος νομίζεις ότι είσαι? Όπως θέλω θα μιλάω..δεν νομίζω να σε έθιξα λέγοντας σου την αλήθεια ωμή.. άκου ρε.. μήπως να πλένω και τα χερια μου πριν απαντάω στα posts σου?To ύφος του γαμιά μάλλον δεν το έχω εγώ.. κάποιος άλλος το έχει... P.S.A και κάτι άλλο...το ασθενοφόρο δεν άρχει επειδή εγώ πάω με το αμάξι μου στην τουαλέτα..αργεί επειδή ο μαλάκας που έφτιαξε τον δρόμο δεν έβαλε service lane.Και παρόλο που δεν έβαλε service lane ο υπουργός την έβαλε την υπογραφή για το έργο...και το έργο έγινε, και αυτοί τα αρπάξανε και εμείς καλά και αυτοί καλύτερα.
gtsamour Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Εγώ πάντως guys χωρίς να έχω ασχοληθεί και πολύ με το θέμα 30φυλλόπουλος, ο τύπος μου βγάζει μια απέχθεια και γενικά μια αποστροφή. Ειδικά μετά τη χθεσινοβραδυνή εκπομπή που παρακολούθησα για 15 λεπτά (δεν άντεξα και παραπάνω), δεν νομίζω ότι έμαθα και πολλά πράγματα που να με ενδιέφεραν σαν Έλληνα. Το τι κάνει κάποιος ταξίαρχος στο κρεββάτι του και τι χρώμα βρακί φοράει, νομίζω είναι μόνο θέμα εκπομπών "Τατιάνας" και όχι κάποιου που λανσάρεται σαν "σοβαρός" δημοσιογράφος. Ειδικά μόλις είδα ότι έκανε και ψηφιακή ανάλυση φωνής από τα δύο τηλεφωνήματα για να "αποδείξει" ότι ήταν αυτός, ξέρασα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Πάλι θέμα με στρατιωτικό έκανε ο φυγόστρατος; Εύγε.
mandate Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 έλεος τα μάτια μου μετά το κ000 του κορκολή τώρα βλέπουμε το κ000 του @#$
Cromb Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ προσωπικά (και φαντάζομαι κάποιοι ακόμα), θα το επαναλάβω: το πρόβλημα είναι ΚΑΙ με εκείνους που στην προσπάθειά τους να διώξουν το σκοτάδι, συνειδητά ή μη, προκαλούν νεφελώματα που κρύβουν το φως. Παράπλευρες απώλειες; Funny...και κάποιοι άλλοι το επικαλέστηκαν και μάλιστα εν καιρώ πολέμου, αλλά πέσαμε (και δικαίως) να τους φάμε. Από όσο γνωρίζω πάντως, έχει παραβεί ουκ ολίγους γραπτούς ή/και άγραπτους κανόνες της δημοσιογραφίας. Αν στην τελική δεν του ταιριάζει το επάγγελμα, θα μπορούσε να φορέσει τη μπέρτα που λέγαμε. Εγώ πάντως γουστάρω και τη μορφη τριανταφυλλόπουλος στο όλο μπάχαλο της κοινωνίας. Και δε με πειράζει που στα 10 θέματα που βγάζει (φρουτάκια,παραδικαστικό,παράγκα...) υπάρχουν και 1-2 μ@μ@κίες (κορκολής,ταξίαρχος...). Η τηλεόραση σήμερα είναι ο ορισμός του ξεκατινιάσματος.Άλλος ένας δε με πειράζει. Ειδικά αν αυτός έχει λειτουργήσει και μερικές φορές σωστά. (ένα απλό παράδειγμα το πόσα σπιτια σώθηκαν απο το ξεσκέπασμα της υπόθεσης με τα φρουτάκια). Και εντάξει, άλλο παράπλευρες απώλειες πολέμου και άλλο εδώ. Γνώμη μου να ξεκινήσουμε από αλλού το ξεκαθάρισμα της κοινωνίας και μετά πάμε και στον 30τετοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.