mandate Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Και σας πειράζει που ο 30φυλλόπουλος βγαίνει και τους κάνει όλους ρόμπα; ποιούς γ@μ τη ψυχή μου γ@μ? και στη τελική εμένα ποιός θα με αποζημιώσει που είδα το κ000 του κορκολή?
antreaslam Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 mandate, να σου πω κάτι? μίλησε για το ποδόσφαιρο,με κασέτες κ στοιχεία. Τα κατέθεσε στον εισαγγελέα. εγινε κάτι? όχι! από τη στιγμή που κατέθεσε κάποια στοιχεία, έχω την εντύπωση ότι απαγορεύεται να τα εκθέτει στη δημόσια-κοινή γνώμη. το ίδιο έγινε κ με τους παπάδες για παράδειγμα. Θέλεις να τον κραξουμε που δεν τολμάει να πιάσει είτε το δικό του συνάφι, είτε πχ τους δικηγόρους? μαζί σου,έχεις 1000 δίκια! αλλά , άλλο το ενα,αλλο το άλλο. ακόμα κ για μια εκπομπή να βγάλει μια κασέτα που να "δίνει" τον κόκκαλη για στήσιμο(ή τον ταρίφα), κ μετά να το βουλώσει,είτε επειδή χρηματίστηκε,είτε επειδή απειλήθηκε, πάλι, είναι μια πολύ πολύ μικρή νίκη,για τον κάθε ένα πολίτη, που δε συμμετέχει σε αυτά "παιχνίδια". (το ίδιο ισχύει κ για την άλλη περίπτωση,του άλλου λαικιστή,του ευαγγελάτου, που επίσης κατευθύνει έμμεσα κοινή γνώμη,αλλά κ καταναλωτικές συμπεριφορές). ΥΓ: blueviper,θα συμφωνήσω περί κουλογλου πάντως!
Powerline Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Πάντως ότι και να λέτε 30φυλλόπουλος rulez...Δηλαδή δεν κατάλαβα, σας αρέσει όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί και κατακρίνετε το γεγονός ότι ο 30φυλλόπουλος τα βγάζει όλα στη φορα; Μήπως είστε από αυτούς που βολεύονται;Εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει και δουλεύει σαν το σκυλί και αυτοί που μας κυβερνάνε ξεπλένουνε μαύρο χρήμα...... Ξυπνήστε! μακάρι να ήτανε όλοι σαν τον 30φυλλόπουλο.Έχουμε γεμίσει γλείφτες και κόλακες. Ο ένας γλύφει τον κώλο του αλλου μπας και δει καμια ασπρη μέρα. Και κάθεστε και τον κατηγορείτε που δεν πήγε στρατό; Καλά έκανε! Εσείς δηλαδή που πήγατε τι καταλάβατε; Πιο ήτανε το χρέος σας προς την πατρίδα; Να μάθετε να λουφάρετε; Γιατί πέρα από το να λουφάρεις και να γίνεσαι ρουφιάνος και να γλυφτείς, τι άλλο σου μαθαίνει ο στρατός; Πως εκπληρώσατε το χρέος στην πατρίδα σας; Με το να ψάχνετε μέσον για το στρατό; Και μην γυρίσει κανεις και πει ότι δεν είχε μέσον; η ότι δεν έψαξε για βύσμα... και με αυτόν που βγάζει υπηρεσίες φιλαράκια ε; Έτσι ξέρετε να εκπληρώνεται το χρέος στην πατρίδα σας; (Μιλάω για τον ελληνικό στρατό με τι μορφή που έχει πάρει σήμερα) Kαι τι σας πειράζει που πίνει καφέ στο κολωνάκι...καλά κάνει ...μαγκια του.. εσείς αν μπορούσατε δηλαδή να πίνετε καφέ στο κολωνάκι δεν θα το κάνατε; Ο άνθρωπος δουλεύει και τα βγάζει. Αν μπορείτε σηκώστε και εσείς εκπομπή στον αέρα με τέτοια θέματα και βγάλτε και εσείς τόσα χρήματα...δεν σας είπε κανεις όχι. Ας πάρουμε τις παραγράφους σου μία προς μία. Ο Μάκης ΔΕΝ τα βγάζει όλα στη φόρα. Απλά, πατώντας σε κάποιο θέμα που κάνει μεγάλο θόρυβο, εξοντώνει συστηματικά αυτόν ποτ έχει βάλει στο μάτι, άσχετα με το αν ο οποιοσδήποτε είναι όντως ένοχος ή οχι. Το οτι υπάρχει τέτοια μεγάλη αντιπάθεια απέναντί του, απο τόσα διαφορετικά άτομα, σε τόσα διαφορετικά forum, κάτι σημαίνει. Εκτός και αν πιστεύεις αλήθεια οτι είμαστε όλοι βολεμένοι! Μιλάμε για χιλιάδες άτομα πάντως... Όσο για τους πολιτικούς, πληρώνουμε τις επιλογές μας. Αν δεν τους θέλουμε, απλά δεν τους ψηφίζουμε. Θα μπορούσα, όπως και σχεδόν όλοι στο insomnia, να σου αναφέρω χιλιάδες επιχειρήματα για το αντίθετο, αλλά δεν θα μπω καν στον κόπο. Θα πρέπει να δεχτείς απλά οτι δεν μου αρέσει να γλείφω τα σ...α αγνώστων. Αν πάλι θεωρείς την ευγένεια, κολακεία, εγώ τι να πω! Σου απάντησαν και άλλοι πάνω σε αυτό, οπότε απλά θα προσθέσω κάτι, που είχε πει ο JFK. Μην ρωτάς τι κάνει η πατρίδα για σένα, αναρωτήσου τι κάνεις εσύ για την πατρίδα. Χωρίς να είμαι εθνικιστής, θεωρώ οτι το να τραβήξω λίγο ζόρι για τον τόπο μου, είναι θεμιτό και αναγκαίο. Εδώ δεν σχολιάζω, γιατί είναι φυσική συνέχεια της προηγούμενης. Για να'χουμε και καλό ρώτημα, ΕΣΥ πότε πήγες φαντάρος; η μάλλον, πήγες φαντάρος; Το να πάω να πιω καφέ στο κολωνάκι ή οχι, είναι θέμα επιλογής. Η τιμή του καφέ, δεν διαφέρει τόσο πολυ απο καφετέρια σε καφετέρια, που να κάνει την περιοχή απαγορευτική για όσους δεν έχουν Jeep. Και απο ότι ξέρω, δεν έχουν βάλει ακόμα face control στις καφετέριες. Δεν θα ασχοληθώ καν να σχολιάσω αυτό για τις εκπομπες.
ALFR3D Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ασχετο αλλα θελω να το πω,ο τυπος εν ετη 2002 ελεγε οτι βγαζει γυρο στα 23-25 εκατ δρχ και του μενουν λεει 3-4,το μηνα ολα αυτα,και μετα λετε για κωλονακι,παντος κανεις δεν λεει ποσα περνει, ποιος εχει τα κοτσια να το πει,πιστευω οτι καπιοι απο εδω μεσα τον ζηλευουν η/και τον φοβουνται,και μην ακουτε τι λενε οι γονεις σας και πχ δεν τον χωνευει ο πατερας μου τον θαβω και γω,επισης ο κακος μακης εχει παει και στο ΜΙΤ τον αλβανο τον τσεναι,οποτε δεν ειναι και το τερας που λετε....
Powerline Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Είμαστε οι περισσότεροι αρκετά μεγάλοι ώστε να μην υιοθετούμε τη γνώμη των γονέων μας. Όσο για το γεγονός οτι έστειλε τον Τσενάϊ στο ΜΙΤ, θα το εκτιμούσα πολύ περρισότερο αν το έκανε χωρίς να το κάνει και βούκινο. Έτσι όπως το έκανε, δεν έκανε καλή πράξη, καλή διαφήμιση έκανε.
Σκύμνος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Έχετε μήπως σκεφθεί ότι ο κ. Μάκης μπορεί να συνεργάζεται με την εκάστοτε ηγεσία, προκειμένου να "βγάζει" θέματα όταν παρίσταται ανάγκη; Προσωπικά μου είναι εξαιρετικά αντιπαθής (όπως άλλωστε και μεγάλη μερίδα των δημοσιογράφων-δεινοσαύρων) και δεν τον παρακολουθώ. Μου έχει κάνει εντύπωση όμως το timing...
blueviper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ALFR3D...μη συμπεραίνουμε ό,τι θέλουμε. Οι μομφές που δέχτηκε ήταν πολύ συγκεκριμένες, για να αποδίδεται σε όλους που διαφωνούν με τις τακτικές και την αισθητική του η κατηγορία της ισοπέδωσης. Δε νομίζω πως κανείς τον παρουσίασε ως τέρας, αλλά σίγουρα δεν είναι κι ο άγγελος του καλού που ήρθε να μας γλυτώσει από όλα τα καρκινώματα. Έχω ξεχάσει πόσες φορές οι αποδείξεις του ήταν έωλες κι η έρευνά του ελλειπής, αν όχι παραπλανημένη. Ειδικά στο θέμα της στράτευσης, θα έπρεπε, για λόγους ηθικής τάξης, να κάνει μόκο ή έστω να δηλώσει πως όντας κι ο ίδιος υπόλογος, δε θα στιγμάτιζε κανέναν άλλο. Κι εκεί όμως τιμητής. Ως γνωστόν, κόρακας, κοράκου μάτι δε βγάζει...
ALFR3D Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 οντος με το θεμα της στρατευσης του ποτε δεν το θιγει,προσωπικα εχω συχαθει τους δημοσιογραφους που ειναι στα pay roll,και βγαζουν ματι οτι ειναι πουλημενοι, και οταν βλεπω καποιον να προσπαθει να ξεσκεπασει καποια πραγματα να ανοιγει τα ματια του λαου,εδω εβγαλε οτι πρωην προθυπουργος τα επερνε και δεν κουνηθηκε φυλλο,τωρα λεει και για την θυγατερα του,δλδ τι αλλο να κανει,ποιος αλλος θα τα εβγαζε αυτα?δεν λεω θα σωσει την ελλαδα,αλλα κανει πραματα που οι αλλοι δημοσιογραφοι ουτε να τα σχολιασουν δεν εχουν τα κοτσια και την τολμη,μοκο ολοι,οκ το τερας ηταν τοο μουτσ,αλλα εδω και οι παπαδες ειναι καθαρματα ενας μακης θα πηγενε με τον σταυρο στο χερι?αυτη ειναι η κοινωνια μας..
MesmerizingGirl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Paredwse ο Κορκολής Αθωώθηκε αλλα σε τί περίοδο;Οταν το παραδικαστικό ήτανε στα high του;Αθωώθηκε απο ένα δικαστικό κύκλωμα όπου οι αποφάσεις παίρνονται κάτω από το τραπέζι; Αν δεν ήτανε ο κορκολής και ήτανε κάποιος "κοινός θνητός" θα τον βγάζανε αθώο; Εγω ακομα προσπαθω να καταλάβω τι ακριβώς αδικημα διέπραξε.Τον κατηγορησαν ότι πήγαινε με ανήλικες.Όμως δεν ασχοληθηκε κανεις με το γεγονος οτι ηταν κοπελες 15 και 16 ετων που προφανως δεν τις πιεσε για να κανουν ερωτα.Μαλιστα η μια απο αυτες ηταν αρραβωνιασμενη μαζι του και οι γονεις της γνωριζαν για αυτη τη σχεση και ηταν συμφωνοι.Τι εγκλημα εκανε λοιπον? Εμενα προσωπικα αυτο μου φανηκε πολυ στημενο.Καποιος ηθελε απλα να "φαει" τον Κορκολη και εβαλε τον Μ.Τ. να κανει αυτο το σαλο.
HexStatic Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δηλαδή για εσάς με λίγα λόγια στην ελλάδα δεν υπάρχει διαφθορά, οι πολιτικοί δεν πατάνε σε πτώματα, οι πωλήτες δεν γλείφουνε πολιτικούς για προσωπικό τους συμφέρον, οι πολιτικοί είναι πολιτικοί γιατί αγαπάνε τον συνάνθρωπο τους και όχι για να την βολέψουνε, ο ελληνάρας δεν είναι στα αρχίδια του, είναι ευγενικός, σέβεται τα ζώα, τη φύση, τον ανάπηρο συνάνθρωπο του, ο φράπες είναι ωραίος , και όλα είναι meli gala.... Και ο 30φυλλόπουλος τα βγάζει όλα αυτά από την φαντασία του και κατηγορεί αθώους πολίτες που κατά ένα μαγικό τρόπο φαση "bill gates" κάνανε περιουσιες σε ένα βραδυ. Κανένας γνωστός η λεφτάς δεν λάδωσε στα δικαστήρια, από κανέναν οι τράπεζες δεν κλέψανε λεφτά και όλα είναι super.... κατά τα αλλα ο Μάκης είναι ο μεγαλύτερος απατεώνας.. ok έγινε..ωραία και πες ότι είναι, εγώ δεν λέω το αντίθετο..γιατί κανεις δεν τον βάζει στο σκαμνί να τον χώσει μέσα? Αμφιβάλλει κανεις για αυτά που έλεγε για το μητσοτάκη? Αν είναι ψέματα και συκοφαντίες τότε γιατί ολόκληρος μητσοτάκης δεν τον πάει στα δικαστήρια? Και δεν με ενδιαφέρει τι λένε στα αλλα forum..δεν θα πάρω σβάρνα όλα τα forum να κάθομαι να βλέπω τι λένε για τον Μάκη... Ο καθένας πίσω από την οθόνη του μπορεί να κάνει όσο θέλει το μάγκα. Powerline πολύ καλά λες για αυτό που είπε ο JFK. Το θέμα είναι εσύ ποτε αναρωτήθηκες τι ήτανε αυτό που έκανες για να προσφέρεις στο συνάνθρωπο σου?(όχι εσύ συγκεκριμένα... γενικά μιλάω). Αναρωτήθηκες τι κάνει ο ελληνάρας για τον συνάνθρωπο του? Να σου πω εγώ τι κάνει? T I P O T A .Iσα ισα κοιτάει πως θα μπορέσει να σου κάνει την ζωή πιο δύσκολη. Είμαστε χειρότεροι και από τα ζώα. Αυτό φαίνεται από τον τρόπο που μιλάμε, από τον τρόπο που οδηγάμε, από τον τρόπο που κοιτάμε ο ένας τον άλλον.Ίσως το πιο εύκολο πράγμα σήμερα στην ελλάδα είναι να μπλέξεις σε φασαρία. Όλοι είναι γαμιάδες, κανεις δεν σηκώνει κουβέντα, όλοι κάποιοι νομίζουν ότι είναι. Ποτε ήτανε η τελευταία φορα που είδες ανάπηρο με καροτσάκι σε bar η σε καφέ? Εγώ από τότε που έχω να πάω στο εξωτερικό. Ξέρεις γιατί? Γιατί είμαστε ζώα. Γιατί πέρα από την πάρτι μας δεν υπολογίζουμε κανέναν. Αναρωτήθηκες ποτε γιατί η ελλάδα έχει τόσο πολλά αδέσποτα ζώα? Αυτό που γίνεται με τις καταλήψεις το έχεις δει πουθενά αλλου? Και σας πειράζει που βγαίνει ο άλλος και κατηγορεί όλους τους υπευθυνους για το χάος που επικρατεί. Bravo! Blueviper Εγώ δεν γύρισα να πω ότι είναι ο απομηχανής θεός η έκπτωτος άγγελος που ήρθε στην χωρα τις μπανανιάς και έβαλε τάξη. Ούτε θα πω ότι είναι αθώος.Απλά μου αρέσει που επιτέλους υπάρχουνε άτομα που χτυπάνε το καμπανάκι για να ξυπνήσει ο κόσμος από το λήθαργο του. Αλλα από ότι βλέπω και εδώ μέσα κάποιοι επίτηδες "κοιμούνται" και δεν θέλουνε να ξυπνήσουνε και όχι μονο αυτοί αλλα και πολλοί άλλοι.
MesmerizingGirl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Hexstatic, προφανως και στην Ελλαδα συμβαινουν ολα αυτα που λες κι αλλα τοσα ακομα. Διαφθορα,διαπλοκη, μίζες, κομπινες και ολα τα αλλα που δημιουργουν το μπάχαλο. Το θέμα είναι ότι ο αγαπητος Μακης βγαζει καθε φορα στον αερα αυτα που συμφερουν τις εκαστοτε πολιτικες συνθηκες. Καταλαβαινεις νομιζω τι εννοω...
HexStatic Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 MesmerizingGirl Δεν ξέρω ποσο καιρό τον παρακολουθείς αλλα το άτομο είναι all weather και all terain. Τα έλεγε και επί ΠΑΣΟΚ τα λέει και επί ΝΔ και θα συνεχίσει να τα λέει ασχέτως το πιο είναι το κυβερνών κόμμα. Απλά έτσι πληροφοριακά να ξέρεις ότι και το πασοκ αλλα και η ΝΔ του είχε ορίσει ιδιωτικούς σωματοφύλακες για να μην τον φάει κανεις. Αυτό δεν σου λέει τίποτα? Μπάτσους, όχι security.
MesmerizingGirl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ναι, συμφωνω.Δε λεω οτι ειναι βαμμενος μπλε η πρασινος. Απλα καποιες φορές φαινεται σαν να βγαζει θέματα που εξυπηρετουν πολιτικους σκοπους,ειτε της μιας ειτε της αλλης παράταξης.
HexStatic Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 E αφού πλέον υπάρχει απάθεια στο να κανεις κομπίνα..συνήθως τις κομπίνες τις κάνουμε στα κρυφά.Πλέον στην ελλάδα έχει δει τόσες κομπίνες το μάτι μας που έχουμε γίνει αναίσθητοι.Τόσο πολυ που πλέον αυτοί που τις κάνουνε δεν μπαίνουνε καν στην διαδικασία να τις κάνουνε κρυφά. Και τι νομίζεις ότι αν βγει το πασοκ στις εκλογές ο Μάκης θα πάψει να κάνει εκπομπές? Αφού όλοι τα ίδια σκατά είναι. Ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Από τέτοια θέματα η ελλάδα άλλο τίποτα.
MesmerizingGirl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 E αφού πλέον υπάρχει απάθεια στο να κανεις κομπίνα..συνήθως τις κομπίνες τις κάνουμε στα κρυφά.Πλέον στην ελλάδα έχει δει τόσες κομπίνες το μάτι μας που έχουμε γίνει αναίσθητοι.Τόσο πολυ που πλέον αυτοί που τις κάνουνε δεν μπαίνουνε καν στην διαδικασία να τις κάνουνε κρυφά. Και τι νομίζεις ότι αν βγει το πασοκ στις εκλογές ο Μάκης θα πάψει να κάνει εκπομπές? Αφού όλοι τα ίδια σκατά είναι. Ο ένας χειρότερος από τον άλλον. Από τέτοια θέματα η ελλάδα άλλο τίποτα. Οχι,και τοτε θα κανει εκπομπές, απλά μάλλον τότε θα βγαζει στη φορα τα απλυτα της ΝΔ αφου θα τα κανει πλακακια και με τη νεα κυβερνηση. Ασχετο-εγω εχω καλο pc, λες να εχω και μεγαλο πουλι και να μην το εχω καταλαβει?lol
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.