MesmerizingGirl Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 !!!L O L!!!Που τη βρήκες αυτή τη συνέντευξη; Αστειευόταν φυσικά. (?) Την ειχα δει τοτε που ειχε προβληθει,πριν 2 χρονια περιπου ισως και λιγοτερο. Αν δεν κανω λάθος ήταν συνεντευξη στον Αναστασιαδη. Μπορει να φαινεται σαν αστειο αλλά αυτό ειναι και το λογικό να εχει συμβεί. Σιγά μη δεν τα παίρνει. Κορόιδο είναι?
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Αυτό να μου πεις. Μάλλον στον αέρα βγαίνουν τα "καλύτερα". Σαν δημοπρασία ένα πράγμα.
HexStatic Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Πάντως ότι και να λέτε 30φυλλόπουλος rulez...Δηλαδή δεν κατάλαβα, σας αρέσει όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί και κατακρίνετε το γεγονός ότι ο 30φυλλόπουλος τα βγάζει όλα στη φορα; Μήπως είστε από αυτούς που βολεύονται;Εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει και δουλεύει σαν το σκυλί και αυτοί που μας κυβερνάνε ξεπλένουνε μαύρο χρήμα...... Ξυπνήστε! μακάρι να ήτανε όλοι σαν τον 30φυλλόπουλο.Έχουμε γεμίσει γλείφτες και κόλακες. Ο ένας γλύφει τον κώλο του αλλου μπας και δει καμια ασπρη μέρα. Και κάθεστε και τον κατηγορείτε που δεν πήγε στρατό; Καλά έκανε! Εσείς δηλαδή που πήγατε τι καταλάβατε; Πιο ήτανε το χρέος σας προς την πατρίδα; Να μάθετε να λουφάρετε; Γιατί πέρα από το να λουφάρεις και να γίνεσαι ρουφιάνος και να γλυφτείς, τι άλλο σου μαθαίνει ο στρατός; Πως εκπληρώσατε το χρέος στην πατρίδα σας; Με το να ψάχνετε μέσον για το στρατό; Και μην γυρίσει κανεις και πει ότι δεν είχε μέσον; η ότι δεν έψαξε για βύσμα... και με αυτόν που βγάζει υπηρεσίες φιλαράκια ε; Έτσι ξέρετε να εκπληρώνεται το χρέος στην πατρίδα σας; (Μιλάω για τον ελληνικό στρατό με τι μορφή που έχει πάρει σήμερα) Kαι τι σας πειράζει που πίνει καφέ στο κολωνάκι...καλά κάνει ...μαγκια του.. εσείς αν μπορούσατε δηλαδή να πίνετε καφέ στο κολωνάκι δεν θα το κάνατε; Ο άνθρωπος δουλεύει και τα βγάζει. Αν μπορείτε σηκώστε και εσείς εκπομπή στον αέρα με τέτοια θέματα και βγάλτε και εσείς τόσα χρήματα...δεν σας είπε κανεις όχι.
Physics_Rulez Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 ο 30φυλλόπουλος τα βγάζει όλα στη φορα Ακριβώς εδώ διαφωνούμε. Εγώ δεν πιστεύω οτι τα βγάζει όλα στη φόρα. Βγάζει αυτά που τον βολεύουν. Οι υπόλοιπες απορίες σου του τύπου "Μήπως είστε από αυτούς που βολεύονται;" μήπως είναι λίγο too much?:roll:
KWSN_Men Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Kαι τι σας πειράζει που πίνει καφέ στο κολωνάκι...καλά κάνει ...μαγκια του.. εσείς αν μπορούσατε δηλαδή να πίνετε καφέ στο κολωνάκι δεν θα το κάνατε; Όνειρο της ζωής μου, να με αξιώσει κάποτε ο Θεός να έχω τα μέσα, να πιω καφέ στο Κολωνάκι!!!
gtsamour Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Το οτι ο 30φυλόπουλος δεν πήγε στρατό είναι από τα πιο "ελαφρά" σ'αυτή τη χώρα. Εδώ είχαμε (άκουσον άκουσον) φυγόστρατο προθυπουργό και υπουργό εθνικής άμυνας στο παρελθόν !!!!!
blueviper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Το πρόβλημα δεν είναι αν πήγε ή αν δεν πήγε στρατό, αλλά η πλήρης απουσία τσίπας, μια και φρόντισε να κράξει ουκ ολίγους άλλους που ακολούθησαν την ίδια οδό. Ο αδιάφθορος κι αδέκαστος thirtyleaf αποδίδει μομφές και κατηγόριες για παράπτωμα το οποίο κι ο ίδιος διέπραξε, λέγοντας υποκριτικά πως θα πήγαινε κι αυτή τη στιγμή. Εκ του ασφαλούς φυσικά μια κι ο στρατός δεν είναι και τόσο μαλθάκας για να βάλει τον κύριο "κρυφή κάμερα" στα σπλάχνα του. Λαμέ δημοσιογραφία εκφράζει κι ο κίτρινος τύπος. Από την μια Ρομπέν των Δασών, Δικαστής Ντρεντ και Τιμωρός, κι από την άλλη κι ο ίδιος εκφραστής συμφερόντων μεγαλοεφημερίδων, με light προσανατολισμό, τσόντα στο λαό, Αναστασιάδη παραπλεύρως (δείξε μου το φίλο σου...) και αποκάλυψη τάχα μου σκανδάλων που πουλάνε στα μάτια των αφελών. Έγινε ήρωας χρησιμοποιώντας παράνομες μεθόδους για να στιγματίσει τους θύτες και τα θύματα, επιμένοντας στο ρεπορτάζ των εντυπώσεων. Και κατά τα άλλα κυνηγάμε τις κάμερες των δρόμων...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Και κάθεστε και τον κατηγορείτε που δεν πήγε στρατό; Καλά έκανε! Εσείς δηλαδή που πήγατε τι καταλάβατε; Πιο ήτανε το χρέος σας προς την πατρίδα; Να μάθετε να λουφάρετε; Γιατί πέρα από το να λουφάρεις και να γίνεσαι ρουφιάνος και να γλυφτείς, τι άλλο σου μαθαίνει ο στρατός; Πως εκπληρώσατε το χρέος στην πατρίδα σας; Με το να ψάχνετε μέσον για το στρατό; Και μην γυρίσει κανεις και πει ότι δεν είχε μέσον; η ότι δεν έψαξε για βύσμα... και με αυτόν που βγάζει υπηρεσίες φιλαράκια ε; Έτσι ξέρετε να εκπληρώνεται το χρέος στην πατρίδα σας; (Μιλάω για τον ελληνικό στρατό με τι μορφή που έχει πάρει σήμερα) OK, δεν το πιστεύω ότι υπερασπίζομαι δεύτερη φορά το στρατό αλλά... (fireflies, συγγνώμη, πατάω που πατάω την υπόσχεση) Δεν ξέρω τι αισχρές εμπειρίες είχες όταν (αν) πήγες στρατό. Εγώ, Δευτέρα-Πέμπτη ξυπνούσα 5:30 για να φορτώσω καρβέλια ψωμί για 6 στρατόπεδα στον Έβρο. Παρασκευή δρομολόγιο Ορεστιάδα, ώρες στις γραμμές του τρένου να γεμίσουμε πετρέλαιο την 18τονη κοιλιά, μοίρασμα σε μονάδες, επιστροφή, ξαναγέμισμα και πίσω στο στρατόπεδο...βράδυ. Μετέφερα τόνους κηροζίνης με ένα αισχρό μετασκευασμένο του '68 (β' άδεια κυκλοφορίας, από την πολεμική βοήθεια της Κορέας). Έμαθα να γεμίζω δεξαμενές με πετρέλαιο και να αδειάζω βόθρους. Κάποιοι συνάδελφοι που δεν τους γνώρισα ποτέ έφαγαν ψωμί γιατί έκανα τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπόρεσα. Αυτά σου τα λέω όχι για να το παίξω ήρως ή οτιδήποτε. Έβγαλα τη θητεία μου στον Έβρο, ωραία ήταν, μια φορά, Παρασκευή του Αγίου Δημητρίου πήγα απέναντι από το τρένο σε μια καφετέρια να πάρω πατατάκια και τσιπς και ο καφετζής, Δημήτρη τον λέγανε, μου τα κέρασε για τη γιορτή του. Ούτε που με είχε ξαναδεί. Τέλεια δεν ήταν στο στρατό. Και ρουφιάνους είχε, και αδικίες, και άχρηστες "ασκήσεις" και πολλά. Αλλά, έχω βαρεθεί να λέμε ότι κανείς δεν κάνει τίποτε στο στρατό και όλοι ξυνόμαστε. Δεν ξυνόμαστε όλοι και δεν είμαστε όλοι Τριανταφυλλόπουλοι. Και τη λογική "έλα, μωρέ, όλοι λουφαδόροι είμαστε" δε τη δέχομαι. Οπότε, αν και τον έχω γραμμένο τον Ρομπέν της Ζούγκλας και τις "αποκαλύψεις" του, θα μου επιτρέψετε να διατηρώ το δικαίωμα να μη θεωρώ τον εαυτό μου ίσα κι όμοια με τον Ζορρό της πλάκας.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Πάντως ότι και να λέτε 30φυλλόπουλος rulez...<snip> Πως εκπληρώσατε το χρέος στην πατρίδα σας; Με το να ψάχνετε μέσον για το στρατό; Και μην γυρίσει κανεις και πει ότι δεν είχε μέσον; η ότι δεν έψαξε για βύσμα... και με αυτόν που βγάζει υπηρεσίες φιλαράκια ε; Kαι τι σας πειράζει που πίνει καφέ στο κολωνάκι...καλά κάνει ...μαγκια του.. εσείς αν μπορούσατε δηλαδή να πίνετε καφέ στο κολωνάκι δεν θα το κάνατε; Ο άνθρωπος δουλεύει και τα βγάζει. Αν μπορείτε σηκώστε και εσείς εκπομπή στον αέρα με τέτοια θέματα και βγάλτε και εσείς τόσα χρήματα...δεν σας είπε κανεις όχι. Επειδή θα εκτοξεύσω κατηγορία κατά του τηλεοπτικού Ζορρό (όπως εύστοχα τον αποκαλεί ο Snoob), θέλω να προσπεράσω τις "κατηγορίες" του κατά τα λοιπά φίλτατου HexStatic περί λούφας και παραλλαγής κατά τη θητεία. Δυστυχώς, ως άλλος Τριανταφυλλόπουλος, μας καλεί να απολογηθούμε για κάτι που θεωρεί ως δεδομένο ότι κάναμε. Καταθέτωντας λοιπόν τα δικά μου "πιστοποιητικά νομιμοφροσύνης", απλώς λέω ότι πήρα απολυτήριο από την πρώτη και τελευταία τοποθέτησή μου: Πεζικό, νήσος Λήμνος, 290ΤΠ, Λιβαδοχώρι, δίπλα στα σφαγεία. Ούτε αποσπασμένος ούτε τίποτα. Απλός φαντάρος. Ούτε βύσμα ούτε τίποτα. Κι όταν ο Διοκητής του διπλανού τάγματος ήρθε και με βρήκε και μου είπε "παιδί μου, είμαι αδελφικός φίλος του τάδε συγγενικού σου προσώπου κι αν θες οτιδήποτε μου λες" του απάντησα "ευχαριστώ, να'στε καλά, είμαι μια χαρά". Ούτε μία διανυκτέρευση δεν ωφελήθηκα. Πέραν αυτού, υπάρχει θέμα με τον αυτόκλητο σωτήρα μας. Αναφέρομαι όλως δειγματοληπτικά σε μία μόνο περίπτωση "αποκάλυψης". Γιατί αν αναφερθώ στις περιπτώσεις με τις οποίες ασχολήθηκε το ΕΡΣ και η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, θα χρειαστούν σελίδες... Στις 2 και 5/12/1999 ο ALPHA μετέδωσε τις περιβόητες υποθέσεις με τις κασέτες του Στέφανου Κορκολή και την ατζέντα του Μιχάλη Ασλάνη. Κατά το ΕΣΡ, «στην εκπομπή προβάλλεται εκτεταμένης διάρκειας μαγνητοταινία στην οποία απεικονίζεται ο Σ.Κ. με πολλές άσχετες με την ανάγκη της αντικειμενικής ενημέρωσης λεπτομέρειες να συνευρίσκεται ερωτικά με νεαρή σε ηλικία γυναίκα. Στην ίδια εκπομπή εμφανίζονται μαγνητοφωνημένες συνεντεύξεις δύο γυναικών που δηλώνουν ότι όταν ήταν ανήλικες είχαν ερωτικές σχέσεις με τον τραγουδιστή. Ο Τ. διατύπωσε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για τον καλλιτέχνη για τις κατά σύστημα σύναψη τέτοιου είδους ερωτικών σχέσεων και ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύντροφός του έκαναν χρήση κοκαΐνης. Οι υπεύθυνοι δε δήλωσαν ότι το βίντεο είχε φτάσει στο σταθμό ταχυδρομικώς. Σε κάθε περίπτωση δεν είχε δοθεί με την έγκριση του κ. Κορκολή. (...) Στην ίδια εκπομπή αναγνώστηκαν αποσπάσματα από το προσωπικό ημερολόγιο του κ. Ασλάνη που σχετίζονται με την ιδιαιτερότητά του. Επίσης διατυπώθηκαν καταγγελίες σε βάρος του για ασελγείς πράξεις. Ο θιγόμενος δεν κλήθηκε να απαντήσει και ο σταθμός ισχυρίστηκε πάλι ότι κι αυτό έφτασε μέσω ταχυδρομείου χωρίς φυσικά τη θέληση του κ. Ασλάνη. Το δικαίωμα του ιδιωτικού βίου προστατεύεται από το Σύνταγμα όπως ο σεβασμός της τιμής και της υπόληψης του κάθε ατόμου. Μόνο λόγοι δημοσίου συμφέροντος θα μπορούσαν να επιτρέψουν την προσβολή τέτοιων αξιών και όχι λόγοι τηλεθέασης». Με την Απόφαση 10/2/2000 επιβλήθηκε ποινή διοικητικής και ηθικής κύρωσης (3 μέρες μετάδοση της απόφασης) και 60 εκατ. δρχ. πρόστιμο για τις δύο εκπομπές. Η ΕΣΗΕΑ χαρακτήρισε τις εκπομπές ως «απαράδεκτο και αήθη τηλεοπτικό κανιβαλισμό». Οταν αθωώθηκε ο κ. Κορκολής, ο κ. Μ. συνέχισε να τον διασύρει και επέκρινε την απόφαση του δικαστηρίου, με επίθεση στον εισαγγελέα. πηγή: Εφημερίδα Ελευθεροτυπία, 21.11.2005 Σχόλιο ουδέν. Πέραν όλων των άλλων, η δική μου ένσταση εστιάζεται (κατ'αρχήν) στο εξής: Ποιός δύναται να ελέγξει τον ανέλεγκτο Τριανταφυλλόπουλο;
ALFR3D Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 δεν ξερω αν ειναι καλος αθρωπος η οχι,αλλα παντος δημοσιογραφος ειναι,γιατι αμα θεωρουμε σωστους τους hajiνικολαου και καποιους αλλους εκγαθετους που φωνασκουν και λαικιζουν για να τους αγοραζει ο κοσμος το< στο καρφι> η κατι τρακγες,τοτε παμε πολυ καλα ξερουμε να κρινουμε,1000 φορες καλητερα ο μακης και καθε μακης ,που ισως εχει κανει λαθη,αλλα εχει αποδηξεις και τα βρονταει και την κανει αμα λαχει,ααααααααααου
blueviper Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Μάγκας της πορδής είναι ο Μάκης. Γυρολόγος των καναλιών κι ο ίδιος, όποτε δει τα σκούρα από τις μηνύσεις και τα πρόστιμα. Και τα κόπρανα της πεθεράς σου πάντως, αν τα συγκρίνεις με ολόκληρο βόθρο, μια χαρά θα σου φανούν...δεν παύουν να είναι κόπρανα όμως. Όταν αναζητάω δημοσιογράφους κι όχι τραμπουκοειδή, κοιτάζω προς τη μεριά Κούλογλου προσωπικά.
simply_the_best Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Πάντως ότι και να λέτε 30φυλλόπουλος rulez...Δηλαδή δεν κατάλαβα, σας αρέσει όλη αυτή η κατάσταση που επικρατεί και κατακρίνετε το γεγονός ότι ο 30φυλλόπουλος τα βγάζει όλα στη φορα; Μήπως είστε από αυτούς που βολεύονται;Εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει και δουλεύει σαν το σκυλί και αυτοί που μας κυβερνάνε ξεπλένουνε μαύρο χρήμα...... Kαι τι σας πειράζει που πίνει καφέ στο κολωνάκι...καλά κάνει ...μαγκια του.. εσείς αν μπορούσατε δηλαδή να πίνετε καφέ στο κολωνάκι δεν θα το κάνατε; Ο άνθρωπος δουλεύει και τα βγάζει. Αν μπορείτε σηκώστε και εσείς εκπομπή στον αέρα με τέτοια θέματα και βγάλτε και εσείς τόσα χρήματα...δεν σας είπε κανεις όχι. Άκυρος....
HexStatic Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Ρε συ παρέδωσε είχαμε ξανανοίξει ένα topic για τον 30φυλλόπουλο.Που είναι? Περί στρατού για να μην βγαίνουμε offtopic, ο στρατός είναι ένας καθρέπτης τις ελληνικής πραγματικότητας, κοινώς επικρατεί ο νομος του παραλογου.Κοινώς αυτό που λένε ότι εκεί που τελειώνει η λογική ξεκινάει ο στρατός. Snoob Δεν αμφιβάλλω καθόλου για αυτά που έκανες...μαζί σου υπάρχει πολλύς κόσμος που είναι στον Ευρο και στη κατζολία. Το θέμα είναι ότι άμα το δεις ουσιαστικά έφαγες ένα χρόνο από την ζωή σου χωρίς να κανεις τίποτα, χωρίς να προσφέρεις τίποτα.Καλύτερα να πρόσφερες τις ίδιες υπηρεσίες στο δήμο τις περιοχής που μένεις παρα σε ένα στρατόπεδο που βρίσκεται στη μέση του πουθενά και δεν έχει λόγο ύπαρξης. Όσο αφορά τον ρομπέν των δασών.Θα χαρώ πολύ να βγει κάποιος άλλος (δημοσιογράφος,εισαγγελέας, οτιδήποτε) και να βγάλει τα άπλυτα του μάκη στη φορα... Αλλα έλα ρε γμτ που δεν γίνεται κάτι τέτοιο... Πoλλούς χαρακτιρισμους άκουσα αλλα κανεις δεν απάντησε στην ερώτηση μου.... μήπως αυτοί που τον κατηγορείτε είστε από αυτούς που βολεύονται με την σημερινή κατάσταση? Μήπως βολεύεστε με το "δε βαριέσαι ρε μεγάλε" του ελληνάρα τις σύγχρονης ελλάδας; Είστε περήφανοι για τον νεοέλληνα; Εγώ προσωπικά ντρέπομαι για την ελλάδα του 2007. Είμαστε πίτα στην διαφθορά και όλοι έχουνε γίνει λαμόγια... Και σας πειράζει που ο 30φυλλόπουλος βγαίνει και τους κάνει όλους ρόμπα; Πειράζει δηλαδή που μαθαίνει ο κοσμάκης ποσο λαμόγια είναι αυτοί που ψηφίζουνε; Paredwse ο Κορκολής Αθωώθηκε αλλα σε τί περίοδο;Οταν το παραδικαστικό ήτανε στα high του;Αθωώθηκε απο ένα δικαστικό κύκλωμα όπου οι αποφάσεις παίρνονται κάτω από το τραπέζι; Αν δεν ήτανε ο κορκολής και ήτανε κάποιος "κοινός θνητός" θα τον βγάζανε αθώο; Μου φαίνεται έχετε εθιστεί τόσο πολλύ σε αυτή τι διαφθορά που επικρατεί, σε τέτοιο σημείο που δεν μπορείτε να δείτε την πραγματικότητα.
fireflies Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Snoob, by all means, my friend! Ον τόπικ, συμφωνώ με blueviper.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.