Houston Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 χριστοπαναγίες που έχω ακούσει στο στρατό από κρητικούς δεν έχω ξανακούσει πουθενά
nske Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Είναι λάθος να γίνονται τέτοιες γενικεύσεις. Όσοι Κρήτες γνωρίζω είναι μια χαρά άτομα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 λίγο καζαμπούμπου όμως σαν τον κολλητό μου
LL_NEO Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ακόμα θυμάμαι τι α;ναγραφόταν σε τουαλέτα του ταγματος μου στη Μυτηλήνη. Όλοι οι Κρητικοί είναι ΖΖΖΖΖιωτάδες. Πέρα απο τη γενίκευση είχε πλάκα εκείνο το Ζ.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τι, μαυροι? καμία σχέση απλά καζαμπούμπου
LL_NEO Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Πάντως επειδή έτυχε να δω την εκπομπή. Disclaimer: Για να μη βγει κανα ζωό και μου πει ότι δεν έχω τα παντελόνια να πω ότι χαίρομαι: Και μόνο που ο νεκρός ήταν οπαδός του Παναθηναικού αυτόματα στενοχωρήθηκα. Ναι αν ήταν γαύρος μάλλον θα ήμουν σε δυσκολότερη θέση να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Απο κει και πέρα. Ασχέτως της τύχης του Κορκονέα (για την οποια έχω συζητήσει σε άλλο τοπικ). Η οικογενειά του τι φταίει; Γιατί να τους σταυρώσουμε και αυτούς; Ναι επικροτώ το γεγονός ότι βρέθηκαν άνθρωποι να τους στηρίξουν. Και απο ότι άκουσα στη συνέντευξη ο τύπος που μίλησε στον Μάκη μπορεί να είναι φασίστας, νοσταλγός της Επαναστάσεως του 67 (για να μη ξεχνιόμαστε δλδ δικός μου) αλλά είπε οτι το σχετικό άρθρο το συνυπογράφει μαζί με άλλους Μανιάτες που ανήκουν σε άλλους πολιτικούς χώρους, κάπου εκεί ο Μάκης άρχισε να ξερνάει βρισιές μου ήρθε τάση για εμετό και το άλλαξα. Έχασα τίποτα παρακάτω που να αντικρούει αυτό που είπε ο Μανιάτης και που να ακυρώνει τον υπερκομματικό χαρακτήρα της κίνησης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.