Filos19 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δεν ξερω αν βλεπεις τη διαφορα κ συγκεκριμενα στον οτε τα λεφτα δεν καλυπτονται αλλιως και οτι υπαρχει ανωνυμια ευεργετη/ευεργετουμενου(ως φυσικα προσωπα) ΓΙατί στον ΟΤΕ υπάρχει ανωνυμία ως φυσικό πρόσωπο και σε μια εφημερίδα όχι? Και γιατί έχει σημασία αυτό στο θέμα μας? Είναι κριτήριο νομιμοποίησης αυτό?
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι! Αχ οι δάσκαλοι η αδυναμία μου...
Filos19 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ποτε σου ειπα οτι με κανει σωστα σκεπτομενο? Οτι να ναι ομως! Απαντησα στο φιλο μου που μου ευχήθηκε να τελειωσω το δημοτικο! Σωστα σκεπτομενο με κανουν τα επιχειρηματα μου που παραθέτω σωρηδόν, ενω σε το μονο αντ-επιχειρημα ηταν οτι σκεφτομαι πολυ!! Γραψε κανα επιχειρημα κ σταματα να εκφραζεις τα κομπλεξ, εγω αν ρωτησεις κανενας δεν ξερει τι σπουδαζω γιατι φυσικα πιστευω οτι ο καθενας κρινεται απο τα επιχειρηματα του και μονο. Οποτε αλλου οι εξυπναδες, θελεις να πεις κατι στηρισμενο σε επιχειρηματα να σε ακουσω, αλλα οχι λασπη σε μενα φιλε μου. Εντάξει φίλε μου, ξέρω ότι σε στεναχώρησα αλλά μην το παίρνεις και κατάκαρδα! Για το καλό σου το κάνω! Δεν μου είπες ότι η ιδιότητα σου σε κάνει σωστά σκεπτόμενο αλλά το ενοείς έμμεσα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είχε λόγο ύπαρξης η αναφορά σε αυτήν. Ε, πσστ.. αν όλα αυτά που πετάς είναι επιχειρήματα τότε η Έφη Θώδη είναι μεγάλο μυαλό! -----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 01 : 43 : 38----- Υ.Γ εχω παρεκτρεψει τξν κουβεντα...γιατι θελω να μην μιλαμε για τον φιλο μου τον Τριαντ που απ το πρωτο ποστ ως το τελευταιο τον λεω λαμογιο(!!!)Υ.Γ #2 θα κανεις κ αλλα edit? Nα ξερω.. Υ.γ #3 ξεκινας τον συλλογισμος σου απο λαθος βαση, ποιος σου ειπε οτι ο Τριαντ ειναι σοβαρος δημοσιογραφος? 1)Όχι, την έχεις παρεκτρέψει γιατί θέλεις να μιλάμε για τον φίλο σου τον εκδότη και τις προθέσεις του και όχι για τον ξεπεσμό του φίλου σου του Τριαντ. που είναι και το θέμα μας. 2)Όχι. Αυτό είναι το τελευταίο. 3) Δεν ξεκινάω τον συλλογισμό μου από τη σοβαρότητα του τριανταφυλλόπουλου. Εκεί καταλλήγω κάνοντας απλά μια επισήμανση.
Chris_85 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Επειδη ειμαι σιγουρος οτι επειδη Ο τριανταφυλοπουλος θα διαβασει αυτο το ποστ η αν δεν το διαβασει θα τον ενημερωσει το επιτελειο του,ειναι μια ευκαιρεια να μας αποδειξει και αυτος αλλα και ο Κ.Χατζηνικολαου αν ειναι η δημοσιογραφια στην ελλαδα μας ειναι αμεροληπτη.Και τοτε θα τους παραδεχτω οτι ειναι οι καλυτεροι στον κοσμο. Στην πολη που ζω στην Δραμα εχουν πιασει πολλες εταιρειες με εικονικα τιμολογια.Αμιλεικτο το Υπουργειο εβαλε τεραστια προστιμα με αποτελεσμα να οι εταιρειες να δηλωσουν πτωχευση και να βρεθουν ανεργοι εκατονταδες πατριωτες μου. Και περναω στο θεμα για τα ποσα που βρηκαν σε αυτες τις εταιρειες που κλεισαν τα 10πλασια βρηκαν στον τηλεοπτικο σταθμο ΑΛΤΕΡ στο οποιο δουλευουν ο Μακης και Χατζηνικολαου.Νομιζω οτι θα εχουν ολη την μεγαλη ευκαιρεια να κανουν ενα μεγαλο ρεπορταζ για τις ατασθαλειες του Τηλεοπτικου τους οικου εναντι της πολιτειας (και οχι να βαζουν διαφημιση φορολογικης συνειδησης) και να ζητησουν οι εγκριτοι δημοσιογραφοι την τιμορια του σταθμου απο το Υπ οικονομικων για να δικαιωθουν οι εκατονταδες εργαζομενοι που απολυθηκαν στην πατριδα μου. Αγαπας Μακη&Νικο την Ελλαδα ΑΠΟΔΕΙΞΗ. +1000 (ειδικα για την διαφημιση) απλα τα καναλια ανεβοκατεβαζουν κυβερνησεις, ηταν ειναι κ θα ειναι στο απυροβλητο. Σιγα να μην δαγκωσουν το χερι που τους ταιζει.. #physics_rulez λειπει ενα τουβλο απ το ποστ σου!!!!(δεν αναφερομαι σε σενα) #αγορακι19 επιχειρηματα γ αυτους που λειπουν απ το ποστ του physics_rulez : -Εσυ εκδοτη. Εσυ ανοιγκει ενα λογαριασμο σε τραπεζα γκια να στηριξει παιδια. Εσυ λεει φιλους&γκνωστους επιχειρηματιες. Εσυ βαζει ανωνυμη αγγελια στη σελιντα γκια τις αγγελιες αναγκνωστων. ΕΣΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΚΕΝΕΙΑ, ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΚΕΝΕΙΑ ΕΣΥ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΝΤΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!! -Εσυ εγκδοτη. Εσυ θελει πουλησει πολλα φυλλα και γκινει γκνωστο ως εφημεριντα και ως επιχειρηματια. Εσυ βαζει πρωντοσελιντο το λογαριασμο που ανοιγκει η αγκιοσυνη σου!! Το διαντυμπανιζει παντου οτι βοηθαει!! και περιμενει!! Εσυ ειδοποιει το λομογιο το 30φυλ/λο αν ντεν τσιμπησει απο μονο του!! Εσυ συνεχιζει το ντορο(στελνοντας μπλουζες και σημειωματα για να υποκινησεις την κοντρα) γκιατι ετσι θα γκινει πολυ-πολυ ΓΚΝΩΣΤΟ!!! ΕΣΥ το παιζει ηθικο ατομο!! ΕΣΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ για την οικογενεια, ΓΚΙΝΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΜΠΑΣΙΓΚΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΥΛΛΑ!!! ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗ ΒΑΡΕΣΕΙ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΠΟΥ Σ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΣΣΙΑ!!! (τωρα οτι εκανες ρομπα την οικογενεια του θυτη (που δεν φταιει σε τιποτε), οι πραξεις σου ηταν ιδιοτελεις και απαισχυντες..ΕΛΑ ΜΩΡΕ!!! ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ?? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΕΡΝΤΙΣΩ Κ ΓΚΩ ΚΑΤΙ??) Δε μπορω πιο απλα να το εξηγησω. Παραδειγματα 5ης δημοτικου. Αλλα δεν περιμενω θαυματα (και δεν μιλαω καθολου για τις επιπτωσεις στη μανα και τους συγγενεις του νεκρου παιδιου που εχει μια τετοια κινηση, πριν καλα καλα θαψουν το παιδι τους κ στεγνωσουν τα δακρυα τους. Δε μπορουσε να περιμενει 2-3 μηνες μια τετοια κινηση κ ως τοτε αν πιστευες οτι η οικογενεια ειχε αναγκη δωστους εσυ λεφτα. Ποσο θα κοστιζε?? Αλλα οχι επρεπε να γινει οσο το θεμα ειναι ακομα επικαιρο.) Λυπαμαι για το ποσο ανανδρα φερθηκε. Λυπαμαι ομως ακομα περισσοτερο πως αυτα τα τσογλανια βρισκουν υποστηρικτες. Κ οσο για τη σποντα π εβαλε την αστυνομια διπλα σε διαχρονικες αξιες για πολλους ανθρωπους(που εγω το δεχομαι), πατριδα-θρησκεια-οικογενεια, δεν σας λεει τιποτε?? Η αποσκοπουσε σε συγκεκριμενο ακροατηριο?? Μαυρα μεσανυχτα εχουμε σα λαος γι αυτο ειμαστε εκει που ειμαστε.
Filos19 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 #physics_rulez λειπει ενα τουβλο απ το ποστ σου!!!!(δεν αναφερομαι σε σενα) Που χάθηκες πάλι βρε? Κρυφτό θα παίζουμε? #αγορακι19 επιχειρηματα γ αυτους που λειπουν απ το ποστ του physics_rulez : Εντάξει ρε χριστάκη, μας έπεισες. Ιδίως όταν κάνεις copy paste τέτοιες σταθερές αξίες οφείλω να ομολογήσω ότι από επιχειρήματα είσαι άψογος.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Οι Μανιάτες κατά παράδοση χρηματοδοτούν τον υπόκοσμο, μήπως και επανέλθει η χούντα και επανέλθουν οι δουλειές με τις φούντες και τους νταβατζήδες σε ανθηρά επίπεδα στα μανιάτικα, όπως άλλες εποχές. Γιατί έχουν ξεπέσει κι αυτοί από τότε που τα Ζωνιανά πήραν όλους τους πελάτες. Τι διάολο, δεν πέθανε ο Κορκονέας και σ' αυτή την χώρα υπάρχουν 15.000 φυλακισμένοι. Μήπως να κάνουμε έναν έρανο για την οικογένεια Πάσσαρη; Γιατί δεν κάνουμε έναν έρανο για την οικογένεια Ξηρού; Υ.Γ Οι συγκεκριμένοι Μανιάτες πάντως δεν είναι καθόλου ανεξάρτητοι. Είναι υποστηρικτές γνωστού φασιστικού κόμματος.
Filos19 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ο συγκεκριμένος εκδότης είναι γνωστό που ανήκει. Το λέει στο βίντεο. Δεν είναι κρυφό και ούτε ο ίδιος αλλα ούτε και εμείς είπαμε ότι είναι ανεξάρτητος. Πάντως όπως είπα και πριν, δεν το έκανε για να πάει στον Παράδεισο ε. Φυσικά και είχε σκοπιμότητες, αυτό δεν ανερεί όμως ότι ο Τριανταφυλλόπουλος φέρθηκε απαράδεκτα +ότι η έρευνα του δεν είχε λόγο ύπαρξης. Αυτό είναι και το θέμα μας όμως, μην ξεχνιώμαστε! edit. Καληνύχτα σε όλους, επανέρχομαι αύριο!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ε τότε, όσους τους πήρε ο πόνος για την δήθεν οικονομική ενίσχυση της οικογένειας Κορκονέα, θα έλεγα ότι δεν είναι ούτε για φτύσιμο αυτοί οι τύποι. Είναι γεννημένα θύματα. Εγώ επιμένω πάντως να κάνουμε έναν έρανο για την οικογένεια Ξηρού. Φυλακισμένος είναι κι αυτός για δολοφονίες. -----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 02 : 10 : 28----- Η ουσία είναι μία: Οι Μανιάτες γουστάρουν αυτό που έκανε ο μπάτσος, απλώς δεν έχουν τα παντελόνια να το δηλώσουν δημοσίως. Τα υπόλοιπα είναι πίπες. Γενικά Μανιάτες και Κρητικοί είναι μάγκες μόνο σε αριθμούς άνω των 10 ατόμων, όλοι εναντίον ενός. Ένας-ένας είναι.... σα τους Κρητικούς. Για να βάζουν τα κλάματα στο πρώτο χαστούκι. Φασίστες, θρασύδειλοι και υπόκοσμος.
Houston Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 +1 Aigeas Κάποια αθώα θύματα έχουν μείνει στο πατρίς θρησκεία οικογένεια και νομίζουν ότι πρεσβεύονται απ το γνωστό φασιστικό κόμμα. Επίσης δε ξέρουν ότι όλα αυτά τα φασιστόμουτρα ήταν κάποτε το δεξί χέρι των σοσιαλιστών και τώρα είναι στη φυλακή Και ποια θα έπρεπε να είναι η αντίδραση ενός δημοσιογράφου που ο καλεσμένος του τον καταγγέλλει για δημοσιογραφική αλητεία? -----Προστέθηκε 10/1/2009 στις 02 : 15 : 09----- Γενικά Μανιάτες και Κρητικοί είναι μάγκες μόνο σε αριθμούς άνω των 10 ατόμων, όλοι εναντίον ενός. . τα βάζουν κ με γυναίκες ... παρθενοφύλακες
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Τι να σου πω ρε Houston, έτυχε να περάσω μια ολόκληρη ζωή δίπλα στα μανιάτικα. Μιλάμε για φασιστόμουτρα (παραδόξως), υπόκοσμο, έμπορους ναρκωτικών, νταβατζήδες, δολοφόνους (πισώπλατα πάντα) και αλήτες από τους λίγους, σε ποσοστό αμορφωσιάς μεγαλύτερο του 90% Η πλάκα είναι που είναι περήφανοι για την φυλή τους. Ουδέποτε έχω δει Μανιάτη να κάνει φασαρία μόνος του, μόνο αν είναι καμιά 30αριά άτομα. Με τα μανιάτικα δεν θέλουν σχέσεις ούτε οι ίδιοι οι Πειραιώτες. Θεωρείται κατώτατη συνοικία ακόμα και για λιμάνι.
Chris_85 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 και μετα να σου λεν οι αλλοι κανε το καλο κ ριξτο στο γυαλο!! αν ειναι δυνατον
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Από την προχθεσινή εκπομπή κανένας δεν έβγαλε όμως το ενδιαφέρον κομμάτι, πράγμα που δείχνει και το ήθος του κοινού που ασκεί κριτική: Την συνέντευξη του Έλληνα μετανάστη εργάτη στη Σουηδία, με τον εξευτελιστικό μισθό των 2500 ευρώ, από τα οποία δεν πληρώνει ούτε για θέρμανση, ούτε και πλήρωσε ποτέ μια γόμα ή ένα μολύβι για το σχολείο των παιδιών του. Σε μία χώρα που πληρώνει τα μισά λεφτά στο ενοίκιο για πλήρες επιπλωμένο σπίτι και που πληρώνει την εισαγόμενη ελληνική φέτα στο σούπερ-μάρκετ 2 ευρώ και όχι 4. Δε θα γίνετε ποτέ Σουηδία ρε. Γιατί ο Τριανταφυλλόπουλος έχει πάρει... I5 και έχει λεφτά και 4 σπίτια και 5 αυτοκίνητα. Σαμποτάρει το μέλλον σας.
Houston Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Από την προχθεσινή εκπομπή κανένας δεν έβγαλε όμως το ενδιαφέρον κομμάτι, πράγμα που δείχνει και το ήθος του κοινού που ασκεί κριτική: Την συνέντευξη του Έλληνα μετανάστη εργάτη στη Σουηδία, με τον εξευτελιστικό μισθό των 2500 ευρώ, από τα οποία δεν πληρώνει ούτε για θέρμανση, ούτε και πλήρωσε ποτέ μια γόμα ή ένα μολύβι για το σχολείο των παιδιών του. Σε μία χώρα που πληρώνει τα μισά λεφτά στο ενοίκιο για πλήρες επιπλωμένο σπίτι και που πληρώνει την εισαγόμενη ελληνική φέτα στο σούπερ-μάρκετ 2 ευρώ και όχι 4. Δε θα γίνετε ποτέ Σουηδία ρε. Γιατί ο Τριανταφυλλόπουλος έχει πάρει... I5 και έχει λεφτά και 4 σπίτια και 5 αυτοκίνητα. Σαμποτάρει το μέλλον σας. ετσι... ενα ζευγάρι παίρνει 3500 ευρώ στη Σουηδία πληρώνει το ενοίκιο 400 - 500 ευρώ και μέσα είναι και το ρευμα που θα κάψει...το σπιτι έχει όλες τις ηλεκτρικές συσκευές κομπλέ η θέρμανση είναι δωρεάν. από κει κ πέρα τα είπε ο Aigeas επίσης δεν υπάρχει άνεργος χωρίς εισόδημα, δεν υπάρχει άπορος με λίγα λόγια. Επίσης κατι πολύ σημαντικό γι το σωφρονιστικό σύστημα : ένας φίλος καλεσμένου πήγε γι κάποιο λόγο στη φυλακή ...τη στιγμή λοιπόν που άνοιξε η πόρτα της φυλακής τέτοια αγάπη τέτοια αποδοχή ''ούτε'' από την μάνα του δεν είδε, και όταν βγήκε έξω δεν του πέρασε ποτέ από το μυαλό να βλάψει άνθρωπο ...αυτό σας λέει κάτι? βεβαια τέτοιες εκπομπές τέτοιοι δημοσιογράφοι δεν αρέσουν εδω μέσα αλλά κ παραέξω. Θέλουν να τους χαιδεύουν τ αυτιά με εύκολα λόγια τέτοιος είναι ο ''πανεξυπνος '' ελληνικος λαός απο την άλλη μ αρέσει που βγαίνετε κ καταδικάζετε το σύστημα τι σκ* θέλετε τελοσπάντων? ανατροπή του συστήματος , τέλος στον δικομματισμό και το σάπιο πολιτικό καθεστώς ή να εξακολουθήσουν να σας πατάνε το σβέρκο?
johnnyestia Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ένας-ένας είναι.... σα τους Κρητικούς. Για να βάζουν τα κλάματα στο πρώτο χαστούκι. Φασίστες, θρασύδειλοι και υπόκοσμος. Ρε αιγέα, καλά τα λές και στο τέλος τα σκατώνεις. Μήπως έφαγες κανένα ξυλίκι στο στρατό από Κρητικό και σου έμεινε άχτι?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Ρε αιγέα, καλά τα λές και στο τέλος τα σκατώνεις. Μήπως έφαγες κανένα ξυλίκι στο στρατό από Κρητικό και σου έμεινε άχτι? Έτυχε και είχα κάτι δουλειές στο Πανεπιστήμιο στο Ηράκλειο και στο Ρέθυμνο και έζησα κι εκεί περίπου 8 μήνες. Μια χαρά τις έφαγε ο τύπος αλλά έζησα για λίγο με το άγχος ότι θα μου τη φυτέψει πισώπλατα ο παππούς του. Συνήθεια μάλλον από τις εγκληματικές εκτελέσεις αλεξιπτωτιστών στον αέρα. Στο τέλος γύρισε το πειραιώτικο μάτι μου εντελώς τούμπα και έτσι αποσύρθηκε όλο το σόι, στα βουνά όπου ανήκει. Μα τω θεώ πρώτη φορά έφτασα σε σημείο να θέλω να σπάσω τα πόδια ηλικιωμένων, εκτός από τους νέους. Δεν μου έχει ξανατύχει. Τι να σου κάνουν όμως και τα πιστόλια απέναντι στην τρέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.