Physics_Rulez Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Τι να κανω που δεν μπορουμε να μιλησουμε για τα κομματικα. Στείλε μου pm αδερφέ!
Chris_85 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δηλαδή το να ανοίξει κάποιος ένα λογαριασμό για να βοηθήσει τα παιδιά του που θα μείνουν στο δρόμο γιατί είναι κακό; σε τι φταίνε τα παιδιά; Βοηθάει λες στην ουσία έναν δολοφόνο... σε βρίσκω τουλάχιστον υπερβολικό έως ακραίο. Τα παιδιά των δολοφόνων δηλαδή δεν αξίζουν, μάλιστα. Επίσης είδες τι είπε; την πρωτοβουλία την πήραν από κοινού πολλά χρώματα και όχι μόνος του. Τέλος είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός το αν θα προβάλλει ή όχι την πράξη του. Μην κρίνεις έναν άνθρωπο από τα πολιτικά του πιστεύω... γιατί στην ουσία αυτό κάνεις. Να τον κρίνεις με βάση τις πράξεις του. Άλλο να μη συμφωνείς μαζί του ηθικά, (γιατί δεν άνοιξε λογαριασμό για την οικογένεια του θύματος?) και άλλο να συκοφαντείς για εκάστοτε σκοπιμότητες όπως κάνει ο Τριανταφυλλόπουλος. Με συγκινησες. Αγιος ανθρωπος τελικα ο εκδοτης της εφημεριδας. Το να ανοιξεις λογαριασμο για οποιονδηποτε (ειπα οτι εχει το δικαιωμα αλλα δεν το καταλαβες) ειναι δικαιωμα του. Αλλα το να ανοιξει κ να τον βαλει ΦΟΡΑ-ΠΑΡΤΙΔΑ στο εξώφυλλο ΞΕΡΟΝΤΑΣ οτι θα γινει ντορος και θα ανεβει σε αναγνωσιμοτητα η εφημεριδα σου, ειναι στυγνη εκμεταλλευση του γεγονοτος της δολοφονιας. Ηταν πραξη σκοπιμη για να κανει γνωστη την εφημεριδα του. Η μηπως θελεις να μου πεις οτι ηταν ανιδιοτελης η πραξη του?? Η μηπως θελεις να μου πεις οτι ηξερες κ απο χτες την εφημεριδα του?? -----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 11 : 32 : 42----- Aυτο καταλαβες εσυ?Επειδη το ειπε και αυτο στο τελος?Τα 3 βασικα επιχειρηματα του α)ενισχυση των 3 παιδιων β)υπερκομματικη πρωτοβουλια γ)ψεμα του μακη για σχολιο της εφημεριδας για τον Αλεξη και η τεκμηριωση τους δεν σου αρεσε?Οσο κολλημενος και να εισαι με την οποια ιδεολογια που υποστηριζεις,αυτα ειναι ξεκαθαρα πραγματα.Και μονο να εκτειθεσαι πετυχαινεις με το να τα μπερδευεις. Η ιδεολογια μου ειναι η Μπεζαντακου στη βουλη. Μπραβο ρε μεγαλε που το καταλαβες?
Filos19 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Τα παιδιά των δολοφόνων δηλαδή δεν αξίζουν, μάλιστα. Σύμφωνοι! Όχι απλά αξίζουν, αλλά αξίζουν και μεγαλύτερη βοήθεια γιατί έχουν μπλέξει χωρίς να φταίνε σε τίποτα, επειδή ο βλάκας ο πατέρας τους έκανε φόνο. Γιατί θα έπρεπε αυτό το συμβάν να στιγματίσει τη ζωή των παιδιών? Καλά έκαναν λοιπόν και βοήθησαν τα παιδιά αυτά, και δικαίωμα του εκδότη ήταν να το γράψει στην εφημερίδα του. Αφού δεν κάνει κανείς καλές πράξεις με το αζημίωτο, τουλάχιστον ας κάνουν και ας διαφημίζονται. Γιατί ενοχλεί αυτό τον "κύριο ξεφτίλα" (κατά το "κύριε φασίστα" ) Τριανταφυλλόπουλο. Και όποιος νομίζει ότι ο "κύριος ξεφτίλας" πολεμάει τη διαφθορά, το έγκλημα και την αδικία ας δει καλύτερα τις εκπομπές* του και θα καταλάβει οτι το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει πραγματικά είναι η AGB και τα νούμερα της. * Παραλλήρημα Χατζηστεφάνου εναντίον δημάρχου Παραλλήρημα Χατζηστεφάνου εναντίον Εκλεγμένου Βουλευτή χαρακτηρίζοντας τον φασιστόμουτρο Καρβέλας εναντίον Λαζόπουλου (θέμα σοβαρής εκπομπής ε?) Καρβέλας+Πάνια εναντίον των αστυνομικών που, άκουσον άκουσον, τους σταμάτησαν για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη και ταχύτητα. . . . Και όλα αυτά με την ανοχή του μεγάλου δημοσιογράφου που αποκαλύπτει και ξεσκεπάζει τη διαφθορά. -----Προστέθηκε 9/1/2009 στις 11 : 44 : 40----- Ηταν πραξη σκοπιμη για να κανει γνωστη την εφημεριδα του. Η μηπως θελεις να μου πεις οτι ηταν ανιδιοτελης η πραξη του?? Και αν ήταν σκόπιμη (που ήταν) τι σε ενδιαφέρει εσένα και τον κάθε δημοσιογράφο? Καλά έκανε και το δημοσίευσε. Δώσε και εσύ χρήματα και βγες να πεις ότι εσύ τα έδωσες!
Chris_85 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2009 Κοιτα αν δεν καταλαβαινετε τα αυτονοητα δεν μπορω να κανω κατι (πραγματικα δεν γινεται το εχω προσπαθησει) Παντως καπου ειχα δει μια υπογραφη (δε θυμαμαι γμτ ποιανου) π ταιριαζε γαντι σ αυτα τα ποστ. ''Το δικαιωμα σας να ομιλειτε δεν σημαινει οτι υποχρεουμαστε να σας παιρνουμε στα σοβαρα" (θεος το παλικαρι που το γραψε) Καληνυχτα απο μενα παω ν ακουσω λιγη Μπεζαντακου!
BaLsAmoMenos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Chris_85 τον εφαγες τον ανθρωπο. Μια χαρα εκανε που το εβαλε πρωτοσελιδο, δικια του εφημεριδα ειναι ουτως η αλλως. Το μονο που τον χαλασε ηταν το μηνυμα αφυπνησης περι θρησκειων και πατριδων γιατι καλα τα εχωνε στο βιντεο στους "πανω" αλλα μαλλον ξεχασε οτι αυτες οι πατριδες, οικογενεις και θρησκειες ηταν καποτε και αυτες εκει ψηλα στον θρονο της εξουσιας.
Chris_85 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Λοιπον μια τελευταια προσπαθεια: -Εσυ εκδοτη. Εσυ ανοιγκει ενα λογαριασμο σε τραπεζα γκια να στηριξει παιδια. Εσυ λεει φιλους&γκνωστους επιχειρηματιες. Εσυ βαζει ανωνυμη αγγελια στη σελιντα γκια τις αγγελιες αναγκνωστων. ΕΣΥ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΚΕΝΕΙΑ, ΕΣΥ ΟΥΤΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΚΕΝΕΙΑ ΕΣΥ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΝΤΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!!! -Εσυ εγκδοτη. Εσυ θελει πουλησει πολλα φυλλα και γκινει γκνωστο ως εφημεριντα και ως επιχειρηματια. Εσυ βαζει πρωντοσελιντο το λογαριασμο που ανοιγκει η αγκιοσυνη σου!! Το διαντυμπανιζει παντου οτι βοηθαει!! και περιμενει!! Εσυ ειδοποιει το λομογιο το 30φυλ/λο αν ντεν τσιμπησει απο μονο του!! Εσυ συνεχιζει το ντορο(στελνοντας μπλουζες και σημειωματα για να υποκινησεις την κοντρα) γκιατι ετσι θα γκινει πολυ-πολυ ΓΚΝΩΣΤΟ!!! ΕΣΥ το παιζει ηθικο ατομο!! ΕΣΥ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΦΤΑ για την οικογενεια, ΓΚΙΝΕΣΑΙ ΟΜΩΣ ΜΠΑΣΙΓΚΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΥΛΛΑ!!! ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗ ΒΑΡΕΣΕΙ ΧΤΥΠΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΑΠ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΠΟΥ Σ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΣΣΙΑ!!! (τωρα οτι εκανες ρομπα την οικογενεια του θυτη (που δεν φταιει σε τιποτε), οι πραξεις σου ηταν ιδιοτελεις και απαισχυντες..ΕΛΑ ΜΩΡΕ!!! ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ?? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΚΕΡΝΤΙΣΩ Κ ΓΚΩ ΚΑΤΙ??) Δε μπορω πιο απλα να το εξηγησω. Παραδειγματα 5ης δημοτικου. Αλλα δεν περιμενω θαυματα (και δεν μιλαω καθολου για τις επιπτωσεις στη μανα και τους συγγενεις του νεκρου παιδιου που εχει μια τετοια κινηση, πριν καλα καλα θαψουν το παιδι τους κ στεγνωσουν τα δακρυα τους. Δε μπορουσε να περιμενει 2-3 μηνες μια τετοια κινηση κ ως τοτε αν πιστευες οτι η οικογενεια ειχε αναγκη δωστους εσυ λεφτα. Ποσο θα κοστιζε?? Αλλα οχι επρεπε να γινει οσο το θεμα ειναι ακομα επικαιρο.) Λυπαμαι για το ποσο ανανδρα φερθηκε. Λυπαμαι ομως ακομα περισσοτερο πως αυτα τα τσογλανια βρισκουν υποστηρικτες. Κ οσο για τη σποντα π εβαλε την αστυνομια διπλα σε διαχρονικες αξιες για πολλους ανθρωπους(που εγω το δεχομαι), πατριδα-θρησκεια-οικογενεια, δεν σας λεει τιποτε?? Η αποσκοπουσε σε συγκεκριμενο ακροατηριο?? Μαυρα μεσανυχτα εχουμε σα λαος γι αυτο ειμαστε εκει που ειμαστε.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Περίεργος ο τρόπος που σκέφτεσαι. Όταν δηλαδή λέει ο ΟΤΕ ότι κάθε κλήση την 1ο χρονιά δίνει ένα λεπτό στο χωριό SOS σημαίνει οτι εκμεταλλεύεται ξέρω γω για να προβληθεί.... θα πρεπε να το κάνει χωρίς να μας το ανακοινώνει. Κάνε το καλό και ρίξ΄ το στο γιαλό όπως λέγαμε στην 5η δημοτικού.
Chris_85 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Βρε συ Κρις δεν πηγες για υπνο τελικα?Αν εχεις μαθει να αντιμετωπιζεις τον κοσμο λαμογιστικα βλεπεις παντου σχευωριες και διαπλοκες.Οχι πως δεν υπαρχουν αλλα αν τις βλεπεις παντου,τοτε κινδυνευεις να χαρακτηριστεις κυνηγος φαντασματων οχι απο εμενα αλλα απο ολους.Με την ευχη μου παντως σε δυο χρονια και στο γυμνασιο. Οταν φτανω στο σημειο να απολογηθω επειδη σκεφτομαι...ε εχω φτασει στα ορια της σατιρας!! (παρεπιπτοντως ο πολυεθνικος οργανισμος που διαφημιζεται ουτως η αλλως και μαζευει εκατομμυρια για τις αναγκες των χωριων(γιατι τοσες ειναι οι αναγκες τους) τι σχεση εχει με εναν αυτοκλητο μεσσια που το παιζει ευεργετης για λιγες χιλιαδες ευρω δεν μπορω να καταλαβω) Τεσπα το κουρασαμε το θεμα, εχω την αποψη μου, εχετε τη δικη(!) σας, τελος. Απλα στις ειρωνιες και τους χλευασμους κατι με κανει ν απανταω Α! σε 2 χρονια πτυχιο ιατρικης εννοεις, εγω το βγαλα το δημοτικο!!
gf030 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Φυσικα και χρειαζεται ο τοπος τετοιους δημοσιογραφους. Ο Τριανταφυλλοπουλος δεν ηταν αυτος αλλωστε, ο οποιος κατακεραυνωνει τον εργοδοτη του (τον Κυριακου), για τα στρεμματα που εχει παρει με το ετσι θελω στο Πεδιο του Αρεως για να φτιαξει τα γηπεδα 5χ5 του Πανελληνιου. Ή για το οτι κατασκεύασε αυθαίρετη προβλήτα μπροστά από την ιδιοκτησία του στον Άγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι καθώς και για αυθαίρετες κατασκευές στον Αιγιαλό Δεν καταλαβα καλα, αμφιβαλεις οτι εχει βγαλει στη σεντρα τον Κυριακου σε παλιοτερες εκπομπες, με κρυφες και φανερες καμερες, μεχρι και με ληψεις απο ελικοπτερο? Οσο για τους φιλους αναρχικους που απο μοδα και αμφισβητηση για ολα και για ολους κραζουν, να υπενθυμισω οτι το 1995 η 96, ηταν ο μονος δημοσιογραφος που υπερασπιστηκε τον πιτσιρικα που ειχε καψει τη σημαια στο πολυτεχνειο και τον ειχαν κανει μαυρο οι μπατσοι απ' το ξυλο. Και ειχε δεχτει τοτε επιθεση και κριτικη για αυτο απο ολους.
pournaras Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Οταν φτανω στο σημειο να απολογηθω επειδη σκεφτομαι...ε εχω φτασει στα ορια της σατιρας!! (παρεπιπτοντως ο πολυεθνικος οργανισμος που διαφημιζεται ουτως η αλλως τι σχεση εχει με εναν αυτοκλητο μεσσια που το παιζει ευεργετης δεν μπορω να καταλαβω) Τεσπα το κουρασαμε το θεμα, εχω την αποψη μου, εχετε τη δικη(!) σας, τελος. Απλα στις ειρωνιες και τους χλευασμους κατι με κανει ν απανταω Α! σε 2 χρονια πτυχιο ιατρικης εννοεις, εγω το βγαλα το δημοτικο!! Κατηγοριοποιεις πολυ ευκολα καποια πραγματα, και δινεις στο ενα πραγμα αφεση και στο αλλο καταδικη. Γιατι μια εταιρια (οτε, goodys, κλπ κλπ) μπορει να αυτοδιαφημιστει μεσα απο μια καμπανια οπου ενα ποσοστο κερδων θα παει για καποια ιδρυματα, και το βροντοφωναζουν κιολας, ενω καποια αλλη εταιρια (οσο αυτοκλητος μεσσιας και να φαινεται, δεν παυει να ειναι εταιρια, ειτε μικρη ειτε μεγαλη), γιατι λοιπον η αλλη εταιρια, δεν δικαιουται να το κανει και να το δειξει στο πρωτοσελιδο της, και να και να το πει κιολας, παρα μονο επιτρεπεται να το βαλει ανωνυμα στις αγγελιες (ελα; ). Αν το εκανε ο Ελ. τυπος ή η ελευθεροτυπια η καποια αλλη "μεγαλη" εφημεριδα θα ειχε αλλη βαρυτητα, πιο "ευεργετικη" , απλα και μονο γιατι εκει δεν υπαρχει "ενας" αλλα ολοκληρο προεδρειο;
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Σωστός ο pournaras. Γιατι μια εταιρια (οτε, goodys, κλπ κλπ) μπορει να αυτοδιαφημιστει μεσα απο μια καμπανια οπου ενα ποσοστο κερδων θα παει για καποια ιδρυματα.... Το λένε Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Εταιρική Φιλανθρωπία στην προκειμένη περίπτωση. Και είναι αποδεκτό από οποιαδήποτε επιχείρηση. Απ ότι φαίνεται πρέπει να τα κάνουμε όλα λιανά. **Α ρε pournaras που δεν είχε βενζινάδικο ανοιχτό ένα βράδυ στην Άρτα... hahahaha!
Chris_85 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Κατηγοριοποιεις πολυ ευκολα καποια πραγματα, και δινεις στο ενα πραγμα αφεση και στο αλλο καταδικη.Γιατι μια εταιρια (οτε, goodys, κλπ κλπ) μπορει να αυτοδιαφημιστει μεσα απο μια καμπανια οπου ενα ποσοστο κερδων θα παει για καποια ιδρυματα, και το βροντοφωναζουν κιολας, ενω καποια αλλη εταιρια (οσο αυτοκλητος μεσσιας και να φαινεται, δεν παυει να ειναι εταιρια, ειτε μικρη ειτε μεγαλη), γιατι λοιπον η αλλη εταιρια, δεν δικαιουται να το κανει και να το δειξει στο πρωτοσελιδο της, και να και να το πει κιολας, παρα μονο επιτρεπεται να το βαλει ανωνυμα στις αγγελιες (ελα; ). Αν το εκανε ο Ελ. τυπος ή η ελευθεροτυπια η καποια αλλη "μεγαλη" εφημεριδα θα ειχε αλλη βαρυτητα, πιο "ευεργετικη" , απλα και μονο γιατι εκει δεν υπαρχει "ενας" αλλα ολοκληρο προεδρειο; Oxi με παρεξηγησες. Βασικα εγω δεν εκφραστηκα σωστα. Ουσιαστικα και ο οτε παιζει παρεμφερες παιχνιδι αλλα με 2 σημαντικες διαφορες : 1ον το ποσο που χρειαζεται για τα χωρια sos ειναι πολλα εκατομμυρια ευρω (και οχι μερικες χιλιαδες που θα μπορουσαν να τακτοποιηθουν ανετοτατα απο τον εκδοτη κ 5-6 επιχειρηματιες αντελως διακριτικα) και 2 ον ο οτε κ ο καθε οτε ειναι ανωνυμες εταιριες που βοηθουν τα χωρια sos (διαφημιζοντας στην ουσια παραλληλα το προιον τους εννοειται) δεν ειναι ο ταδε μεσσηνιος εκδοτης που βοηθαει τα παιδια του θυματος Δεν ξερω αν βλεπεις τη διαφορα κ συγκεκριμενα στον οτε τα λεφτα δεν καλυπτονται αλλιως και οτι υπαρχει ανωνυμια ευεργετη/ευεργετουμενου(ως φυσικα προσωπα)
grdimis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Επειδη ειμαι σιγουρος οτι επειδη Ο τριανταφυλοπουλος θα διαβασει αυτο το ποστ η αν δεν το διαβασει θα τον ενημερωσει το επιτελειο του,ειναι μια ευκαιρεια να μας αποδειξει και αυτος αλλα και ο Κ.Χατζηνικολαου αν ειναι η δημοσιογραφια στην ελλαδα μας ειναι αμεροληπτη.Και τοτε θα τους παραδεχτω οτι ειναι οι καλυτεροι στον κοσμο. Στην πολη που ζω στην Δραμα εχουν πιασει πολλες εταιρειες με εικονικα τιμολογια.Αμιλεικτο το Υπουργειο εβαλε τεραστια προστιμα με αποτελεσμα να οι εταιρειες να δηλωσουν πτωχευση και να βρεθουν ανεργοι εκατονταδες πατριωτες μου. Και περναω στο θεμα για τα ποσα που βρηκαν σε αυτες τις εταιρειες που κλεισαν τα 10πλασια βρηκαν στον τηλεοπτικο σταθμο ΑΛΤΕΡ στο οποιο δουλευουν ο Μακης και Χατζηνικολαου.Νομιζω οτι θα εχουν ολη την μεγαλη ευκαιρεια να κανουν ενα μεγαλο ρεπορταζ για τις ατασθαλειες του Τηλεοπτικου τους οικου εναντι της πολιτειας (και οχι να βαζουν διαφημιση φορολογικης συνειδησης) και να ζητησουν οι εγκριτοι δημοσιογραφοι την τιμορια του σταθμου απο το Υπ οικονομικων για να δικαιωθουν οι εκατονταδες εργαζομενοι που απολυθηκαν στην πατριδα μου. Αγαπας Μακη&Νικο την Ελλαδα ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
Filos19 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Α! σε 2 χρονια πτυχιο ιατρικης εννοεις, εγω το βγαλα το δημοτικο!! Και αυτό αυτομάτως σε κάνει και σωστά σκεπτόμενο? Πλανάσαι! Σου υπενθυμίζω: Ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι! Μερικές φορές ισχύουν και τα γενικόλογα στερεότυπα του λαού. Τελικά ο Chris85 έχει καταφέρει να παρεκτρέψει τελείως την κουβέντα. Το θέμα δεν είναι ο ανώνυμος εκδότης αλλά ο Τριανταφυλλόπουλος. Θεωρείς ότι το πρωτοσέλιδο αυτό είναι θέμα δημοσιογραφικής έρευνας? Είναι δυνατόν ένας (κατα τα άλλα σοβαρός) δημοσιογράφος να κάνει ρεζίλη έναν μικροεκδότη που τόλμησε να γράψει στο εξώφυλλο του τέτοια πράγματα? Έλεος ρε παιδιά. Αφήστε τα φαντάσματα και μπείτε λίγο στην ουσία του θέματος.
Chris_85 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Και αυτό αυτομάτως σε κάνει και σωστά σκεπτόμενο? Πλανάσαι!Σου υπενθυμίζω: Ουδείς μωρότερος των ιατρών αν δεν υπήρχαν οι δάσκαλοι! Μερικές φορές ισχύουν και τα γενικόλογα στερεότυπα του λαού. Ποτε σου ειπα οτι με κανει σωστα σκεπτομενο? Οτι να ναι ομως! Απαντησα στο φιλο μου που μου ευχήθηκε να τελειωσω το δημοτικο! Σωστα σκεπτομενο με κανουν τα επιχειρηματα μου που παραθέτω σωρηδόν, ενω σε το μονο αντ-επιχειρημα ηταν οτι σκεφτομαι πολυ!! Γραψε κανα επιχειρημα κ σταματα να εκφραζεις τα κομπλεξ σου, εγω αν ρωτησεις κανενας δεν ξερει τι σπουδαζω γιατι φυσικα πιστευω οτι ο καθενας κρινεται απο τα επιχειρηματα του και μονο. Οποτε αλλου οι εξυπναδες, θελεις να πεις κατι στηρισμενο σε επιχειρηματα να σε ακουσω, αλλα οχι λασπη σε μενα φιλε μου. Υ.Γ εχω παρεκτρεψει τξν κουβεντα...γιατι θελω να μην μιλαμε για τον φιλο μου τον Τριαντ που απ το πρωτο ποστ ως το τελευταιο τον λεω λαμογιο(!!!) Υ.Γ #2 θα κανεις κ αλλα edit? Nα ξερω.. Υ.γ #3 ξεκινας τον συλλογισμος σου απο λαθος βαση, ποιος σου ειπε οτι ο Τριαντ ειναι σοβαρος δημοσιογραφος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.