stelios2809 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 ρε παιδιά, αυτός ο μάκης είναι τελικά τόσο καθαρός? δεν έχει κάνει τπτ??
Powerline Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Σημασία δεν έχει αν είναι ή οχι καθαρός, αλλά αν μπορεί κάποιος να αποδείξει αυτά που πιθανόν έχει κάνει. Όσο ο Μάκης και ο κάθε Μάκης ξέρει και φυλάγεται, ακόμα και αν έχει κάνει τα χειρότερα, καθαρός θα φαίνεται.
Spartacos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 den exei kanei tpt?? στρατο;:twisted: :twisted:
Powerline Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Καλύτερα που δεν πήγε στρατό. Αν είχε πάει, θα είχε μείνει στην ιστορία θητεία του. Θα είχε ρουφιανέψει ολόκληρο το στράτευμα.
gtsamour Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Αυτό που έχει αφήσει σαν ιστορία η στράτευσή του, είναι ότι φώναζε "είμαι π@υστης, είμαι π@υστης" στο στρατόπεδο που παρουσιάστηκε για να τη γλιτώσει. Και φυσικά τη γλίτωσε.... φυσικά ούτε κουβέντα ο Μάκης για το τότε γεγονός.... γαργάρα
Powerline Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Ρε γαμώτο, να μην είμαι σε μια μεριά να των δω! Θα το είχα κάνει number1 επιτυχία στο youtube
omnislash Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Καλά κανει και δεν πήγε στρατό.Το ξέρετε μαγκες μου ότι κάθε τόσο γίνονται αυτοκτονίες στο στρατό και καμιά δε βγαίνει στα κανάλια;
Gigenis Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Καλά κανει και δεν πήγε στρατό.Το ξέρετε μαγκες μου ότι κάθε τόσο γίνονται αυτοκτονίες στο στρατό και καμιά δε βγαίνει στα κανάλια; Κι όλοι εμείς που υπηρετήσαμε φυσικά ήμαστε οι μαλάκες ε; ή μήπως αυτοκτόνησα και δεν το έχω πάρει ακόμη χαμπάρι;
Powerline Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Omni, πέρασα δυόμιση χρόνια στο Ναυτικό, με ταξίδια πολλών εβδομάδων σε δύσκολα σημεία (Αδριατική σε ΝΑΤΟική περίπολο, πολυεθνικές ασκήσεις στη Μεσόγειο, περίπολοι στα ανατολικά του Αιγαίου) με δεκάδες αγήματα δασοπυρόσβεσης στην πλάτη, όταν δεν ήμουν εν πλω, με σκοπιά που χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω όπλο στο τέλος της θητείας μου και το μόνο που έχω να θυμάμαι απο θανάτους, ήταν ένα ατύχημα με ένα παιδί που δεν ήξερε κολύμπι και έπεσε απο την Έλλη στη Σαλαμίνα. Οτι γίνονται αυτοκτονίες, γίνονται. Όχι όμως τόσες όσες προβάλλουν κάποια κανάλια, για να προκαλέσουν εντύπωση.
1980 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 και εγω ζωντανος ειμαι ακομα. αφου πηγα εγω και ο καθε νορμαλ ανθρωπος απαιτω να πανε ολοι οσοι τηρουν τις προυποθεσεις και δεν εχουν καποιο προβλημα. ακου καλα εκανε. φλωροι ολοι.
gtsamour Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Αυτοκτονίες γίνονται καθημερινά και παντού. Αν κάποιος έχει προβλήματα, μπορεί να αυτοκτονίσει οπουδήποτε, δεν του φταίει ο στρατός. Άσε που ειδικά τώρα ο στρατός είναι κατασκήνωση. Το πρόβλημα ίσως βρίσκεται στο να "ανιχνεύουν" σωστά και έγκαιρα τους ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα και να τους απαλλάσουν.
KWSN_Men Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Καλά κανει και δεν πήγε στρατό.Το ξέρετε μαγκες μου ότι κάθε τόσο γίνονται αυτοκτονίες στο στρατό και καμιά δε βγαίνει στα κανάλια; Μου αρέσει που αλλού το παίζεις πατριώτης και εδώ μας λες καλύτερα. Τρικυμία εν κρανίω κανονική.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Ζήτω ο επαγγελματικός στρατός. Κατοστάρικο και Τουρκική κεφάλα. Γιούργια και τους φάγαμαν. omni, είσαι απολαυστικός
understatement Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ δεν είμαι πατριώτης, ούτε ευελπιστώ να γίνω. Αρκετά έκαναν οι πρόγονοι μου για αυτή την χώρα, χωρίς αντίκρισμα, χωρίς ευχαριστώ. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του νεκρού. Ελλάδα σεβάσου τους ΝΕΟΥΣ σου. ΩΣ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.