Derekian Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Hello guys, ωραίο forum εχετε φτιαξει εδώ και είπα να δοκιμάσω την τύχη μου μήπως μπορεί να με βοηθήσει κάποιος. Έχω μια Asus 9600XT και πρόσφατα σταμάτησε να δουλεύει το ανεμηστιράκι. Μήπως ξέρει κανείς κάποιο μαγαζί στο οποίο μπορώ να πάρω ένα καινούριο? thx προκαταβολικα
Vatos_locos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 9800, SE, Pro, αν έχουν ίδιο PCB δέν το έψαξα πολύ ATI Radeon 9*** Series, ATI Radeon X*** Series αυτό λογικά πρέπει να είναι συμβατό 9600ΧΤ Στάνταρ πιανού vendor είναι η κάρτα σου ? welcome to Insomnia
simply_the_best Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 9800, SE, Pro, αν έχουν ίδιο PCB δέν το έψαξα πολύ ATI Radeon 9*** Series, ATI Radeon X*** Series αυτό λογικά πρέπει να είναι συμβατό 9600ΧΤ Στάνταρ πιανού vendor είναι η κάρτα σου ? welcome to Insomnia +1 Mε αυτά τα ανεμιστήρια θα μπορείς να κλοκάρεις την κάρτα σου άφοβα για επιδόσεις και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου από πλευράς θερμοκρασιών.. Βέβαια αν δεν θες να δώσεις τόσα πήγαινε σε ένα μαγαζί που έχει service Η/Υ να σου δώσει τσάμπα κανένα ανεμιστηράκι από καμια παλιά κάρτα γραφικών ή από καμια χαλασμένη (όπως cosmodata ας πούμε)..
Powerline Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 +1Mε αυτά τα ανεμιστήρια θα μπορείς να κλοκάρεις την κάρτα σου άφοβα για επιδόσεις και να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου από πλευράς θερμοκρασιών.. Βέβαια αν δεν θες να δώσεις τόσα πήγαινε σε ένα μαγαζί που έχει service Η/Υ να σου δώσει τσάμπα κανένα ανεμιστηράκι από καμια παλιά κάρτα γραφικών ή από καμια χαλασμένη (όπως cosmodata ας πούμε).. Απο cosmodata; Ο άνθρωπος θέλει ανεμιστηράκι που να ΔΟΥΛΕΥΕΙ
Derekian Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 thx για τις απαντήσεις παιδιά, τελικά έτσι όπως τριγυρνούσα στον Ιντερνετα βρήκα αυτό http://www.hacshop.gr/hac/servlet/gr.hac.display.Visualiser?action=showproduct&item=14272 και πήγα και το πήρα και είμαι οκ τωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.