kostassid Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Παιδια,εχω το Mozilla 2.0.0.1 και συνδεση dsl μεσω αλλου pc στο διαδικτυο.Απο μονος του , ο Μοzilla,εκανε update στην εκδοση 2.0.0.2 και απο τοτε, ενω δεν εχω αλλαξει καμια παραμετρο στο pc μου, ουτε σε αυτο απο το οποιο εχω προσβαση (ειναι διπλα μου) δεν μπορω να μπω στο Internet. Το κουφο ειναι οτι με Iexplorer μπαινω κανονικα.Ειχε αλλος αυτο το προβλημα; Καμια βοηθεια;
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Επιδημία έχει πέσει; http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=180246
kostassid Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 ευχαριστω για την απαντηση αλλα μαλλον εχω το αντιστροφο προβλημα...Ειχα τον 2.001 και εβαλα τον 2.002 και δεν δουλευει. Επισης ο Mozilla ανοιγει αλλα δεν μπαινει σε σελιδες , χαρακτηριστικο ειναι οτι το μηνυμα unable to connect το βγαζει κλασματα δευτερολεπτου αφου πατησω enter, αρα δεν ψαχνει...κατι μπλοκαρει τη συνδεση
Freakster Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μηπως το firewall σου μπλοκαρε αυτοματα το προγραμμα βλεποντας πως εχει τροποποιηθει;
GRECTORAS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 UNINSTALL και βάλε την προηγούμενη.Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει εύκολα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Tέτοιου είδους προβλήματα έχουν πολλοί με τον 2.0. Μα beta είναι και το κρύβουν; Μερικά add ons τον μπλοκάρουν,και πρέπει να αφαιρεθούν. Ισως ένα καινούριο profile να σώσει την κατάσταση πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.