Προς το περιεχόμενο

περίεργο πρόβλημα με Χ1600ΧΤ

sa3rdna

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παίδες, θέλω την βοήθειά σας. Έχω μια ASUS EAΧ1600ΧΤ 256mb σε πάνω σε μια MSI Κ9Ν Νeo-F και οθόνη Belinea 17 tft. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι όποιον καινούριο driver και να βάλω η οθόνη δείχνει μέχρι την μπάρα των XP και μετά σβήνει και μπαίνει σε stand-by βγάζοντας ένα μήνυμα που λέει "No signal", ενώ με τους drivers που είχε στο cd(αν δεν κάνω λάθος ήταν οι 6.6 ή οι 6.9) πάιζει κανονικά. Να πώ εδώ ότι δοκίμασα σε μια LG 194WT και έπαιζαν κανονικά οι drivers της σειράς 6 ενώ με τους 7 έκανε τα ίδια. Επίσης να πώ ότι όταν η κάρτα ήταν σε μια ASUS M2N32 SLI Deluxe (αυτό έλλειπε να μη δούλευε) έπαιζε κανονικά μέχρι τους 6.12 που είχα βάλει χώρις το παραμικρό πρόβλημα. Παιδιά σας παρακαλώ αν έχετε διαβάσει κάτι σχετικά με την συγκεκριμένη κάρτα ή αν έχετε κάποια παρόμια εμπειρία πείτε μου τι να κάνω. Ευχαριστώ όλους για τον χρόνο που θα διαθέσουν να διαβάσουν το πρόβλημά μου και ελπίζω να μου δώσετε κάποια λύση.

PS. Επειδή όλο το βράδυ το έφαγα πάνω από την εν λόγω κάρτα χωρίς να βρώ λύση λέω να πάω για ύπνο τώρα οπότε αν αργήσω να απαντήσω ζητώ συγγνώμη από τώρα. Περιμένω όμως τις προτάσεις σας. Καλημέρα σε όλους.

Δημοσ.

φίλε παναγιώτη επειδή τελικά δεν μπόρεσα να βγάλω άκρη παρήγγειλα χθές ένα ASUS board και αύριο θα κάνω την τράμπα. αν δουλέψει το MSI θα το σπάσω...

Δημοσ.

τελικά φίλε μου μόνο ok δεν πήγαν τα πράγματα. το πρόβλημα παραμένει ως έχει και μετά την αλλαγή της μητρικής πάμε πλέον και για αλλαγή οθόνης και βλέπουμε. Γ@μώ την κwλοasus μου δηλαδή.

Δημοσ.

το τι φταίει τώρα πια το ξέρω: υπάρχει ασυμβατότητα κάρτας γραφικών και οθόνης. το θέμα είναι γιατί προκύπτει. πάντως για να μην τα πολυλογώ άλλαξα οθόνη και δούλεψε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...