Προς το περιεχόμενο

X-tream Pc

panoskk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

<OSA DEN FTANI I ALEPOU TA KANI KREMASTARIA EDOMASA RE...> Tha se voleve na einai autos o logos ALLA einai san to anekoto me ton pontio pou paei anapoda stin ethnikh.An oi polloi einai apo tin alli esy eheis to provlima.

@KWSN_Men> se ekeinon aforouse to post gia ti f

oto

Δημοσ.
...Ρε συ parsi...[Γιατί το αφαίρεσες βρε άνθρωπε;;;]

Τόπο στην οργή Ή ευγένεια. Όχι flame. Εγώ τέτοια φιλοσοφία περιμένω από όλους εμάς που είμαστε παλιότεροι εδώ μέσα. Για το καλό του Insomnia, αν μη τι άλλο. Και ας σου μένει η αίσθηση ότι είχες και άλλα να πεις, σε έπαιρνε κλπ...Τέλος πάντων, αυτά είναι για p.m., κάντε ο,τι σας φωτίσει... :neutral:

Δημοσ.

Τα ίδια Παντελή μου τα ίδια Παντελάκη μου.

Κάθε 2-3 μήνες έρχεται "κάποιος" κ ξεκινάει κ πουλάει μούρη με το φανταστικό σύστημα που πήρε,

χωρίς να καταλαβαίνει πόσα τζάμπα λεφτά έδωσε, για κάτι που μπορεί να του πουλήσαν χωρίς να το χρειάζετε, για κάτι που σε 2-3 μήνες δεν θα είναι φανταστικό, κ φτου ξανά μανά από την αρχή με τον επόμενο.

Έρμαια του καταναλωτισμού έχουν γίνει μερικοί.

Δικό τους θέμα. Σε αυτό ας πούμε πάμε πάσο. Δεν μας αρέσει σαν forum αλλά δεν παύει να είναι δικαίωμα του έκαστου χρήστη.

Εκείνο όμως που έχει το απίστευτο γέλιο, είναι πως όποιος "σκάσει" ένα τσούρμο άδικα λεφτά γίνεται αυτόματα κ φωτεινός παντογνώστης επί του αντικειμένου. (Ευτυχώς όχι σε αυτή την περίπτωση). Σε προχωρημένες περιπτώσεις δε, μπορείς να γίνεις κ φωτεινός παντογνώστης με το φανταστικό pc ενός φίλου σου!!! Αυτό δουλεύει ως εξής. Παίρνεις αγκαλιά μία κάμερα τραβάς μερικές photo το "φανταστικό" pc ενός φίλου σου, τρέχεις μια χούφτα benchmarks κ μετά χωροπερηφανεύεσαι σαν να ήταν δικό σου από τη ζήλια σου. Ψωροπερηφανεύεσαι για την "τεχνολογία" κ τα πράγματα που κουβαλάει λες κ κατασκεύασες εσύ ο ίδιος τα chipsets του.

Οι γνώμες/γνώσεις έγκριτων μηχ. μηχανικών + overclockers που πειραματίζονται επί του αντικειμένου επί σειρά ετών φυσικά κ δεν μετράνε καθώς αυτοί δεν έχουν την πανακριβή ( χωρίς λόγο; ) 8800, την καρα-υπερτιμημένη Zalman, GSkill + μπλέ ledάκια στους ανεμιστήρες άρα φυσικά & δεν ξέρουν από pc!!! Κ ας έχουν περάσει από τα χέρια τους δεκάδες τέτοια pc. ;)

Όλα από τη ζήλεια τους τα κάνουν κ όοοοοχι δεν είμαστε εμείς στενόμυαλοι. :P

[b']PANOSKK pame re na figoume...[/b]

Αλήθεια το λες ότι θα φύγεις; :D

Αυτός που πήρε τα infractions μην έρθει πάλι κλαίγοντας.

Τα post του -με αυτά που είπε- τα άφησα αυτούσια.

p.s.

Σας αφήνω τώρα, έχω να βάψω κάτι καλοριφέρ μαύρα, κάπου διάβασα στο Ιντερνέτ ότι ζεσταίνουν καλύτερα :P

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...