Προς το περιεχόμενο

X-tream Pc

panoskk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

"Το καλό συστημα μου, (στην υπογραφη), βγαζει 8200 στο 3dmark 05...

Δλδ τα μισα. Και κανει αυτη τη στιγμη ουτε 800? αμα το πουλησω"

Αυτο ακριβώς εννοούσα... Πόσα δίνεις και τι δυναμη παίρνεις για αυτά τα χρήματα... Αλλά είπαμε.. οποιος γουστάρει πολύ τα χώνει και φτιάχνει το super σύστημα... Δεκτόν.

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Panta etsi den paei...to thema einai oti gia auto kukloforei auto to hardware,gia na to agorazeis...polu kali agora alloste den yparxei kai tpt kalutero...to mono pou gia mena einai polu akrivo einai to cpu...ama pesoun kato apo 500£ tote tha xtupiso kai go ena quad...me geia adelfe kai theoro oti to OC einai peritto gia fetos...asto gia tou xronou...

Δημοσ.

min agxoneste..oloi tha parete XXX-tream PC &laptop malista..me 100$

ayto..me ti manivela..pou ftiaxnei o NEGROpontis..

:)

afiste to kosmo na ksespasei sta PC..

kamia foto den mas edikses mono megale..apo to X-tream PC sou..

Δημοσ.

Koita to MEGALO bug pou vlepw einai o epeksergastis, mono o AMD mporei na kanei aksiopoihsh tosis megalis RAM, suggekrimena de mporei efarmogi px mia java efarmogi na sikwsei panw apo 1550mb mnimi epanw sto idio proccess, opote ta 4g einai ousiastika axrista, anyway na to xairesai kala games!

i mallon gia na diorthwsw ti frasi mou, mono ME AMD

Δημοσ.
Το καλό συστημα μου, (στην υπογραφη), βγαζει 8200 στο 3dmark 05...

Δλδ τα μισα. Και κανει αυτη τη στιγμη ουτε 800? αμα το πουλησω :P

Για αυτον και μονο τον λογο, εγω δεν θα εδινα 5000-6000χιλιάρικα με την καμια, εκτος αμα μου περισσευαν (που και παλι, για κανα αμαξι θα κοιταγα :P )

Παντως μπραβο στο παιδι!!! :)

Στο 3DMark 06 Ποσα Βγάζει??

Δημοσ.

Αν και μάλλον έχουμε φύγει λίγο off-topic :) ...

[...]mono o AMD mporei na kanei aksiopoihsh tosis megalis RAM, suggekrimena de mporei efarmogi px mia java efarmogi na sikwsei panw apo 1550mb mnimi epanw sto idio proccess, opote ta 4g einai ousiastika axrista[...]

Στηρίζεται κάπου αυτό; Δε ρωτάω για την java (που δεν έχω ιδέα αλλά ούτε νομίζω να αποτελεί κάποιου είδους benchmark αυτό) αλλά για την αποκλειστική εκμετάλλευση της «μεγάλης» RAM από τους AMD.

Δηλαδή εννοείς ότι δε θα χρησιμοποιηθεί ποτέ όλη η RAM ακόμα κι αν χρειαστεί κάτι τέτοιο επειδή έχει cpu intel; Δε νομίζω να τίθεται τέτοιο θέμα. Ίσως πάλι να μην κατάλαβα καλά...

Δημοσ.

Na to nomizeis, gia na mporesei na ekmetaleutei OLOI i ram i alliws megethos panw apo peripou 1550mb prepei na exeis 64bit proccessor kai leitourgiko. akoma prepei to software na to upostirizei => na exei ginei compile kai build epanw se 64bit proccessor. i arxitektoniki tou AMD kai tou INTEL einai entelos diaforetiki kai oxi compatible. Ta windows ousiastika kanoun ena emulation kai trexoun epanw tous se ena middle tier layer. To linux on the other hand i kathe dianomi tou einai compiled akrivos gia ton epeksergasti, gi auto kai tha deis dianomes pou sou lene for INTEL64 click here kai for AMD64 click here.

I java virtual machine tis SUN px DEN exei ginei compile gia INTEL 64 alla mono gia AMD, tis IBM pali i JRocket exei ginei merikws. Auo sti praksi simainei oti OPOIODIPOTE proccess xreiastei na paei PANW apo 1550mb tha skasei kai de tha paei pote. I mnimi en telei mporei na xrisimopoihtheo oloi alla KSEXWRISTA to kathe proccess tha paei mexri 1550mb

Auta...

Δημοσ.

Καταρχάς όλοι οι νέοι επεξεργαστές είναι πλέον 64bit (δε θυμάμαι αν κυκλοφορούν κάποιοι low-budget @32bit) και τα Vista έχουν και 64bit εκδόσεις, όπως θα γνωρίζεις (δεν αναφέρω Linux και WinXP 64bit). Θα συμφωνήσω ότι η πλειοψηφία του software είναι ακόμα στα 32bit.

Όσο για την χρησιμότητα της RAM >2GB θα σε παραπέμψω εδώ :). Από ό,τι κατάλαβα η διαφορά μας είναι πως εσύ μιλάς για την ποσότητα της μνήμης που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα πρόγραμμα ενώ εγώ για όλα όσα τρέχουν μια οποιαδήποτε στιγή.

Παρόλα αυτά (συγνώμη αλλά) εξακολουθώ να μην πιστεύω πως οι intel έχουν «περιορισμένες δυνατότητες» στην εκμετάλλευση μεγάλων ποσοτήτων μνήμης, σε σχέση με τους AMD. Αν κάτι τέτοιο ισχύει, πόσο είναι αυτό το μέγεθος; Αν εξαρτάται από το εκάστοτε πρόγραμμα, φταίει η intel ή ο προγραμματιστής;

Just for the record, έχω δει 32bit εφαρμογή σε 32bit λειτουργικό να «τρώει» σε σύστημα με C2D ~1700MB RAM.

• Moderators
Δημοσ.
Στο 3DMark 06 Ποσα Βγάζει??

3500-4000.... αλλα ζοριζεται πολυ ασχημα....

antonl, εμενα ετυχε να κανει μια χαζομαρα ενα προγραμμα που εφτιαξα, (δλδ απειρα loops, απειρους υπλογισμους, η εντολη ΑΝ...ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ να μην τελειωνει ποτε) με αποτελεσμα να γινει memory overflow, αφου πρωτα ειδα στον task manager να καλυπτει η συγκεκριμενη εφαρμογή και τα 2GB της ραμ, αλλά και τα άλλα 2 του pagefile...

ΛΟΛ!!!

Δημοσ.
Πήρα καινούριο πισί πιο ακριβό από το δικό σας.Ανοίχτε τις στοματάρες σας μωροθάμαχτοι...

.....malista

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...