Προς το περιεχόμενο

bataria kai reuma

cyberstorm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν δεν εχεις λογο να την εχεις πανω του, βγαζε την. Εγω αποφευγω να την εχω φορτισμενη και να το δουλευω και στο ρευμα. Υποτιθεται πως δεν φορτιζει το κυκλωμα, αλλα και παλι κατι γινεται γιατι βλεπω πως η μπαταρια ζεστενεται.

Anyway, στο προηγουμενο μου φορητο κρατησε η μπαταρια 3 χρονια μια χαρα με ελαχιστη απωλεια αποδοσης. Την εκφορτιζα-επαναφορτιζα πληρως 1 με 2 φορες τον μηνα και μετα εμπαινε στο ντουλαπι. Ο φορητος ηταν συνηθως στο ρευμα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εμενα με την τακτικη που αναφερει ο cyberstorm -απο αγνοια- κρατησε περιπου ενα χρονο. Τωρα χωρις ρευμα κραταει ενα τεταρτο. Αν παω να της κανω τεστ με τα εργαλεια που ειχε ο φορητος, το τεστ δε τελειωνει ποτε.

(R.I.P. battery 2003 Ιουνης - 2004 Απριλης)

Den mporw na ekferw kapoia gnwmi gia na voithisw se kati mias kai tha apoktisw to prwto mou Notebook se liges meres.

Parolauta exw kai egw mia sxetiki erwtisi:

Otan douleueis sto reuma kai ginei mia diakopi reumatos i ptwsi tasis tote to Notebook tha parei aytomata reuma apo tin mpataria?

An nai ayto tha to prostatepsei apo tyxon zimia.

Diladi tha exeis kati san leitourgia UPS me ayti tin texniki?

Nαι, αν και τα οφελη μου φαινονται λιγοτερα απο τη ζημια. Γνωμη μου παντα.

Ti ennoeis?

Oti to na zhsei perissotero h bataria sou (~ 1 xrono parapanw) vgazontas tin apo to Notebook otan einai sto reuma exei megalytero ofelos apo to na sou kaei skliros, motherboard i mnimi apo ptwsh reumatos?

An ayto ennoeis tha diafwnisw mazi sou, kathws zimia se mia mpataria den zugkrinetai se xrimata me tis alles zimies.

Αγοραζεις ενα ups και δουλευεις εκει, οταν θα δουλευεις στο σπιτι με ρευμα, απλο.

Κοστιζει λιγοτερο απο μια μπαταρια φορητου και θα χρησιμευσει και για αλλα μηχανηματα.

Αγοραζεις ενα ups και δουλευεις εκει, οταν θα δουλευεις στο σπιτι με ρευμα, απλο.

Κοστιζει λιγοτερο απο μια μπαταρια φορητου και θα χρησιμευσει και για αλλα μηχανηματα.

Swsto kai ayto. Parolauta xaneis kata kapoio tropo tin foritotita

otan exeis panw apo mia statheres baseis,

me tin ennoia oti an metakineis to Notebook px. apo spiti se spiti

i apo spiti sti douleia tha prepei na exeis pantou ena UPS (i na to kouvalas mazi sou :) ).

Anyway, ayto pou les einai swsto alla nomizw oti analoga me tin xrisi tou kathenos den einai panta to kalitero.

Anyway, ayto pou les einai swsto alla nomizw oti analoga me tin xrisi tou kathenos den einai panta to kalitero.

E ναι, για αυτο εβαλα και ενα ''γνωμη μου'' στο πανω ποστ για τετοιες στιγμες :mrgreen: :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...