auron12 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Φίλε Fidelio κατ' αρχας καλησπέρα.Εχεις όλα τα δίκια του κόσμου να παραπονιέσαι γιατί,για όνομα του θεού, ειμαστε στην Ελλαδα και όχι στην Ουγκαντα,αλλά εγω αναφερόμουν στον valantis315 που είπε καποιες ανακρίβειες σχετικά με την εταιρεία.Επισης προβλήματα παρόμοια με το δίκο σου εχουν και άλλοι, για άλλες εταιριες του χώρου.Δυστηχως στην Ελλάδα η συνεννόηση μεταξυ των οργανισμών(του ΟΤΕ με τις εταιρείες παροχης internet) είναι σε πολυ κακο επίπεδο και παντα δυστηχως την πληρώνει ο καταναλωτης.θα έλεγα πως η λυση είναι μόνο μία. Να πας απο τα γραφεία της εταιρείας.Εκει ο υπευθυνος που θα σε υποδεχτει θα ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να σου δωσει μια υπευθυνη απάντηση και να σου δώσει μία ημερομηνία επίλησης του προβλήματος σου αλλιώς να ζητησεις εκείνη την στιγμή τα λεφτά σου πίσω .Πρέπει να πας οπωσδήποτε από εκει και να ζητήσεις να μιλησεις με κάποιον υπευθυνο της εταιρείας και οχι με τους τηλεφωνητες της οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται το μέγεθος της-δίκαιης- οργής σου.
jonkal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2007 Λοιπόν παιδιά για να μην σας στεναχωρήσω, θα σας το πω. Περίμενα 11 μήνες για να βάλω Vivodi 1024. Όλα καλά όλα ωραία ήρθε ο ΟΤΕ και μου σύνδεσε το τηλέφωνο στο όνομα της Vivodi. Από εκεί αρχίσαν τα προβλήματα. Για να μην τα πολυλογώ μετά από πολλές προσπάθειες και δικές μου και του τεχνικού της Vivodi, με τον οποίο έγινα κολλητός, διαπίστωσα ότι για ολόκληρη την ταλαιπωρεία μου έφταιγε ο ΟΤΕ. Δοκίμασε να μιλήσεις και με κανέναν από τον ΟΤΕ μπας και βγάλεις καμιά άκρη και εσύ. Πάντως να σου πω την αλήθεια εγώ δεν βρήκα καμία άκρη και στο τέλος αναγκάστηκα να διακόψω την σύνδεση. Καλό κουράγιο!!!!!!!!!!
Fidelio Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Είτε το πιστεύετε είτε οχι , η σύνδεση ενεργοποιηθηκε μόλις πριν δυό μέρες , μετά απο ...δεκ,ιανου,φεβρουα,μαρτης,απρίλης . . . μετά απο 5 μήνες !!!!! Μπουαχαχαχα! Τέλος πάντων! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα όπου θα μπορώ να παρακολουθώ την ταχύτητα ; Γιατί αμφιβάλω οτι είναι στα 4mbs ! Οι τηλεορασίτσες δείχνουν για την ethernet συνδεση ... Thanx
Dimitris22 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Dokimase na ketvaseis auto edo kai pes mas entiposis gia tin grammi sou ftp://ftp.otenet.gr/FILELIST.gz
Fidelio Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Dimitris22 τι αρχείο είναι αυτο; Κάνω αποσυμπίεση και μου βγάζει μόνο το όνομα χωρίς να ξέρει τι τύπος αρχείου είναι. ?? Δεν μπορώ να το τρέξω .
sotstorm7 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Είτε το πιστεύετε είτε οχι , η σύνδεση ενεργοποιηθηκε μόλις πριν δυό μέρες , μετά απο ...δεκ,ιανου,φεβρουα,μαρτης,απρίλης . . . μετά απο 5 μήνες !!!!! Μπουαχαχαχα! Τέλος πάντων! Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα όπου θα μπορώ να παρακολουθώ την ταχύτητα ; Γιατί αμφιβάλω οτι είναι στα 4mbs ! Οι τηλεορασίτσες δείχνουν για την ethernet συνδεση ... Thanx oxi toso a3iopisto alla dokimase http://www.speedtest.forthnet.gr
gf030 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Dimitris22 τι αρχείο είναι αυτο; Κάνω αποσυμπίεση και μου βγάζει μόνο το όνομα χωρίς να ξέρει τι τύπος αρχείου είναι. ??Δεν μπορώ να το τρέξω . Δεν χειαζεται να το τρεξεις, απλα κατεβασε το και δες την ταχυτητα που κατεβαζεις (kb/s). Εγω το κατεβασα πιανοντας χαλαρα 60 kb/s... με συνδεση 4096/256!:evil: :twisted:
gslenis Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Δημοσ. 30 Μαΐου 2007 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα όπου θα μπορώ να παρακολουθώ την ταχύτητα ; Γιατί αμφιβάλω οτι είναι στα 4mbs ! Οι τηλεορασίτσες δείχνουν για την ethernet συνδεση Κι εμενα 2 κολλητοι μου πηγαν και πηραν το πακετακι της vivodi και τους εκανα τα ιδια κολπα.Ο ενας μετα απο πολλη ταλαιπωρια,πηγε απο τα γραφεια,τους ξεχεσε και πηρε τα λεφτα του πισω,ενω του αλλου μολις χθες του ενεργοποιησαν τη συνδεση.Και απ'οτι μου ειπε,μαλλον η συνδεση δεν ειναι 4Mbps αλλα 2!!!Καλα κρασια!!!
eliask Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Η ακύρωση έγινε στις 16/1/2007 - αυτοί και καλά την παρέλαβαν στα μέσα Φεβρουαρίου και τελικα τα λεφτά μου τα πήρα πίσω τον Μάρτιο. Πως όμως? Δεν μου έβαζαν τα λεφτά, λέει, γιατί δεν είχαν τον αριθμό λογαριασμού μου και θα έπρεπε να ξαναστείλω φαξ για να μου τα βάλουν σε "κανά 2-3 εβδομάδες". Τα έβαλαν την επόμενη μέρα, χωρίς εγώ να ξαναστείλω κάποιο φαξ, αφού όμως τους απείλησα για την προστασία καταναλωτή. Σόρρυ αν σας κούρασα....ένα έχω να σας πω: ΜΑΚΡΙΑ - έχουν καλές ταχύτητες αλλά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. ) Ακριβώς τα ίδια και με εμένα.Δεν μπόρεσαν να παρέχουν υπηρεσίες στην περιοχή μου και ζήτησα τα λεφτά μου πίσω!Μετά από 2 σχεδόν μήνες και αφού είχα πάρει πόσα τηλ και είχα γινεί Τurbo από τα νεύρα μου πέρνω μία τυπισα έκει πέρα και μου λέει τα χρήματα σας θα κάνουν 2-3 μήνές ακόμα να επιστρέψουν!!!!!!!!:evil: Δεν προλαβε να τελειωσει από τα μπινελίκια και κλεινοντας τους είπα πως θα κάνω καταγγελία στην ΕΕΕΤ.τΗΝ έκανα την ίδια μέρα την καταγγελία αλλά διαπίστωσα οτι την ίδια μέρα έβαλαν και τα λεφτά πίσω! Από οτι κατάλαβα το κάνουν επιτηδες οι τύποι εκεί! Δεν ξέρω πόσο μεγάλη εταιρεία είναι αλλά με τέτοιες συμπεριφορές σιγουρα θα γίνει μικρή πολύ σύντομα.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.