Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

...πριν τα χριστούγεννα έκανα αίτηση στην vivodi για adsl. Εχει μπει ο Μάρτης σχεδόν και δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας ο καθένας μου λέει οτι θέλει , μερικοί μάλιστα και αυτό έγινε 4 φορές , με διαβεβαιωσαν οτι θα ενεργοποιηθεί σε συγκεκριμένη ημερομινία. Ο τελευταίος που πήρα τηλέφωνο μου είπε ... "απορρώ πως σας δώσανε ημερομινιά , δεν γνωρίζω ποτε θα σας ενεργοποιηθεί θα σας ειδοποιήσουμε".

 

Στο μεταξύ έχω παραλάβει με sms και με συστατική επιστολή τους κωδικούς ενώ γνωρίζω οτι έχει παραδοθεί η γραμμή από το ΟΤΕ κάτι τέτοιο μου είπαν ! . . ." και για αυτό απορρούμε έχει γίνει λάθος" , τελικά ακόμα δεν ξέρουν , σήμερα, πότε θα ενεργοποηθεί .

 

Στην αγανάκτηση μου και αφού μου σπάσανε τα νευρα έστειλα και ένα μαιλ , και μπηκα και εδω να βρώ παρόμια περιστατικά , αλλά από όσο είδα είμαι ο μόνος που εδώ και 3 μήνες ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ @@ΑΡΙΑ ΤΟΥΣ!

 

Έχω αγανακτήσει, μέχρι τώρα ήμουνα ευγενικός, δεν ξέρω και πιο είναι το όλο καταστατικό τι γίνεται δηλαδή με το όλο σκηνικό , ωστε να πάω αυτοπρωσόπος στα γραφεία τους και να γίνει της πουτάνας. Δεν έχω και τις γνώσεις να κάτσω να τους πιέσω , να μην μου λένε μαλακίες δηλαδή ....έχει να προτίνει κανείς κάτι; Σας παρακαλω δηλαδή......

  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

file mou an exeis parei to Paketaki tis vivodi me to mple router , tote prepei gia na sinxronistei na to giriseis se annexA pou einai gia Pstn ( me tin proipothesi vevaia oti exeis pstn). To leo auto giati kai ego kapos etsi piga na tin patiso giati to routeraki itan rythmismeno se annexB kai eno ola itan sosta den mou sinxronizotan. Eytixos pou to pira eidisi egairos!

Δημοσ.

...ψαρώνουν αμα τους πω οτι θα σας καταγγείλω στην ένωση καταναλωτών κτλ ;

βασικά δεν είναι πρόβλημα δικό μου , φίλε wild_king , εννοώ στις ρυθμήσεις του router και τα συναφή, την σύνδεση δεν την έχουν ενεργοποιήσει ΑΥΤΟΙ καθώς με θρασος μου το επιβαιβεώνουν συνεχώς εδω και 3 μήνες ,επομένως οτι ρυθμήσεις και να κάνω . ..

Δημοσ.

Λάθος σου που επέλεξες μία εταιρία η οποία συνεχώς κλείνει κόμβους, το μέλλον της εταιρίας είναι αβέβαιο, για αυτό άρχισαν και αυτά τα παιχνίδια.. Θα σου πρότεινα να τους απειλήσεις ότι θα κινηθείς δικαστικά εάν δεν σου το ενεργοποιήσουν εντός 10 ημερών, και αν σου πούνε κανένα κουλό τότε πες τους θέλω να ακυρώσω την αίτηση και μετά ψάξε να βρεις ένα πιο αξιόπιστο πάροχο. Θα σου πρότεινα εάν είσαι σε περιοχή με ιδιόκτητο δίκτυο κάποιας εταιρίας πάνε κατευθείαν εκεί γιατί όλο το δίκτυο του ΟΤΕ ειδικά σε αστικά κέντρα σέρνετε.

Δημοσ.

...masta το είχα σκεφτεί να το ακυρώσω και να απευθυνθώ αλλού αλλά πίστευα οτι είναι χάσιμο χρόνου με την εννοια οτι θέλω έπιτέλους μια γρήγορη σύνδεση ...γρήγορα , αλλα εδώ που φτάσαμε .... , ενδιαφέρομαι για την καλλιθέα , υπάρχει για αυτήν την περιοχή τέτοια εταιρία καθώς λές ;

thanx ...

Δημοσ.

Kalispera "Fidelio".Eixa kai ego gia para poli megalo diastima 2 minon ena problima me tin vivodi.Apo taleporia se taleporia kai apo xreoseis se xreoseis sto tilefono.

Afou den borousa na bgalo akri piga apo ekei 3 fores kai epitelous meta apo afadasti taleporia epanalambano 2 minon kai xreoseis megales sto tilefono ola taktopoiithikan.Tora tha sou sinistousa na pas apo koda kai na zitiseis ton ipefthino na miliseis mazi tou.Tha mou peis esi re file brikes akri pou piges apo koda.Brika bebea meta apo 3 fores alla apo ekei toulaxiston milagame face to face kai den sikona logia tou aera.Efxomai to problima sou na lithei grigora!

Δημοσ.

Οντως πηγαινε απο εκει γιατι δεν θα βρεις ακρη.Ειναι ψιλιομπαχαλο η κατασταση.Ειχα παει εκει τα χαρτια με τις αιτησεις με ενα φιλο μου.Ολα ωραια,ολα καλα αλλα περναγαν οι βδομαδες και η ενεργοποιηση δεν γινοταν.Μετα απο 2-3 τηλεφωνα ζητησαν να ξαναπαμε κατι χαρτια.Ολα αυτα περσι τον Οκτωβρη-Νοεμβρη.Η γραμμη ενεργοπιηθηκε τελη Ιανουαριου!

Join the club.Παντως αν μπορεις κανε αυτο που λεει ο valantis315.Καλη τυχη!

Δημοσ.

vivodi και εγω!

Επισης 3 μηνες ενεργοποιηση περιμενα!

Τους εστειλα email στο customerservice@vivodi(καπως ετσι ηταν το email)

και αφου ανεφερα πως εχει η ολη κατασταση και τη συζητησεις ειχα μαζι τους ολο το διαστημα τους ζητησα "να διακοπει η διαδικασια ενεργοποιησης του πακετου και να μου επιστραφουν αμεσα τα λεφτα" με πηραν τηλεφωνο την αλλη μερα το πρωι με ρωτησαν πως εχει η κατασταση κλπ και σε μια ωρα μου δωσαν κωδικους και μου ενεργοποιησαν την συνδεση,

και εγω ταλαιπωρηθηκα 3 μηνες με φασαριες κλπ

αα κ επισης καλο θα ηταν οταν μιλας με καποιον τηλεφωνητη να του ζητας την "θέση-αριθμό" του ετσι ωστε εαν γινει κατι αργοτερα να ξερεις με ποιον μιλησες!

Δημοσ.
vivodi και εγω!

Επισης 3 μηνες ενεργοποιηση περιμενα!

Τους εστειλα email στο customerservice@vivodi(καπως ετσι ηταν το email)

και αφου ανεφερα πως εχει η ολη κατασταση και τη συζητησεις ειχα μαζι τους ολο το διαστημα τους ζητησα "να διακοπει η διαδικασια ενεργοποιησης του πακετου και να μου επιστραφουν αμεσα τα λεφτα" με πηραν τηλεφωνο την αλλη μερα το πρωι με ρωτησαν πως εχει η κατασταση κλπ και σε μια ωρα μου δωσαν κωδικους και μου ενεργοποιησαν την συνδεση,

και εγω ταλαιπωρηθηκα 3 μηνες με φασαριες κλπ

αα κ επισης καλο θα ηταν οταν μιλας με καποιον τηλεφωνητη να του ζητας την "θέση-αριθμό" του ετσι ωστε εαν γινει κατι αργοτερα να ξερεις με ποιον μιλησες!

 

Φιλε tacuma,εγω περιμενω 3 βδομαδες τωρα, DSL CUBE.

Το κακο ειναι οτι μετα απο πολλα τηλ,μου ειπαν ευθαρσως

αλλες 30 εργασιμες και βλεπουμε...λες αν κανω τα ιδια

με σενα,να εχω αποτελεσμα?

 

Φιλικα

f030

Δημοσ.

παιδια και εγω με adsl cube ξεκινησα και εδω και ενα χρονο δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα.η ενεργοποιηση εγινε σε 21 μερες.

Δημοσ.

δεν εισαι ο μόνος

εγώ είχα κάνει αίτηση μέσα Απριλίου και ενεργοποιήθηκε Ιούλιο!!!

 

Μία ο ΟΤΕ, μία το router που ειχε πρόβλημα, μετά η μεικτόνομηση, μετά πάλι το router μέχρι που εξαντλήθηκε η υπομονή μου τους έστειλα mail στο [email protected] , είχα μιλήσει κ με το τεχνικό τμημα κ ζήτησα υπεύθυνο κλπ

 

με το που εστειλα Mail (Σάββατο ήταν) Δευτέρα μου τηλ στο κινητό κ το επόμενο Σάββατο ήρθε τεχνικός σπίτι...

 

καλή η ευγένεια αλλα μερικές φορές και ο άγιος φοβέρα θέλει

 

αλλα πρέπει να ομολογήσω οτι απο τότε η γραμμή δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...