asxetoula Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Έχω ένα πρόβλημα με το pc, παρουσιάστηκε χθες βράδυ. Δεν μπορώ να ανοίξω το φάκελο "C:\Documents and Settings\user\Τα έγγραφά μου\Ληφθέντα αρχεία". Ο φάκελος δε με ενδιαφέρει, το θέμα είναι ότι δε μπορώ με τίποτα να τον διαγράψω και μου κολλάει συνέχεια το pc. Όταν προσπαθώ να ανοίξω το φάκελο εμφανίζεται αυτό που βλέπετε στην εικόνα που έχω επισυνάψει. Στο φάκελο αποθηκεύονται αρχεία από Windows Live Messenger & από Limewire. Χθες ο αδερφός μου κατέβαζε ό,τι να'ναι, ίσως κάποιο αρχείο να είχε virus ή κάτι τέτοιο. Έκανα scan με antivirus (ΝΟD32) αλλά δε βρήκε τίποτα, ούτε τα Spybot Search & Destroy και Ad-aware se. Tι να κάνω; Thanks
asxetoula Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Άλλη ερώτηση: Πώς μπορώ να διαγράψω έναν φάκελο στον οποίο δε μπορώ καν να κάνω κλικ; Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα;
asxetoula Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέσω command prompt. Πώς ακριβώς;
johnfocus Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 μπορεις να το διαγραψεις με το browser του Nero ή αλλιώς μπες σε safe mode (έχοντας πατημένο το F8 στην εκκινηση του ΒΙΟS) και διεγραψε το
antonl Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 start -> run -> γράφεις cmd πατάς enter -> πας στον κατάλογο που περιέχει αυτόν που θες να σβήσεις με την εντολή cd -> del κατάλογο.
asxetoula Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2007 start -> run -> γράφεις cmd πατάς enter -> πας στον κατάλογο που περιέχει αυτόν που θες να σβήσεις με την εντολή cd -> del κατάλογο. Αυτό ακριβώς έκανα, αλλά ενώ δεν έβγαλε κάποιο μήνυμα σφάλματος (ότι δεν αναγνωρίζεται η εντολή ή ότι δε μπορεί να βρεθεί η καθορισμένη διαδρομή δίσκου) ο φάκελος παραμένει στη θέση του. Έκανα επαναφορά συστήματος, δοκίμασα και σε safe mode αλλά ο φάκελος παραμένει εκεί. Είναι ενεργοποιημένη η αποτροπή εκτέλεσης δεδομένων (Data Execution Prevention - DEP) των Windows. Δοκίμασα να την απενεργοποιήσω για τα αρχεία του συγκεκριμένου φακέλου, αλλά μου πέταξε το παρακάτω: Παρουσιάστηκε μια εξαίρεση κατά την προσπάθεια εκτέλεσης "C:\Windows\system32\shell32.dll,Control_RunDLL "C:\Windows\system32\sysdm.cpl",Σύστημα" Τώρα τι κάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.