ikaros81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Sorry παιδιά αλλά θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση. Είναι 2 pc ενώμενα με crossover καλώδιο. Επειδή θέλω να φτιάξω μια προέκταση θα χρησιμοποιήσω μια μούφα. Τι καλώδιο θα βάλω για την επέκταση ? crossover ή straight ??
dimokritos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 giati den vgazeis auto to kalodio pou exeis kai na valeis ena crossover megalutero kateutheian? glitoneis kai tous linkers.
ssof Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 θα χρησιμοποιήσεις straight καλώδιο.Η αναστροφή υπάρχει στο πρώτο σου καλώδιο.Αν συνδέσεις άλλο ένα crossed θα το μετατρέψεις σε straight. ps αν παίζεις σε 100αρι δίκτυο θα πρέπει η μούφα σου να είναι cat5
RapidShade Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Sorry παιδιά αλλά θέλω να κάνω μια χαζή ερώτηση. Είναι 2 pc ενώμενα με crossover καλώδιο. Επειδή θέλω να φτιάξω μια προέκταση θα χρησιμοποιήσω μια μούφα. Τι καλώδιο θα βάλω για την επέκταση ? crossover ή straight ?? Straight....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.