sotosko Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Εγω ενα access point D-Link το DWL-900AP+(αρκετα παλιο) και εχω και ενα λαπτοπ με ασυρματη καρτα δικτυου Intel ! Το φοβερο ειναι οτι ενω "βρισκονται" μεταξυ τους οταν παταω απο το λαπτοπ να συνδεθει δεν θελει με τιποτα! Το εχω δοκιμασει και με ΧΡ και με τα vista ! Αλλα τιποτα!!! Επισης εχω δοκιμασει χωρις κωδικο αλλα παλι τιποτα! Αν μπορει καποιος να βοηθησει ας μου το πει !
tsakonas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 dokimase na valeis new drivers sti karta tou laptop kai kane k ena firmware update sto D link sigoura tha xei kati new afou einai palio....kai ksanadokimase bas k...
sotosko Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Ξεχασα να γραψω οτι εχω το τελευταιο firmware στο D-Link και τους τελευταιους οδηγους για την καρτα του λαπτοπ!
tsakonas Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 shiiiiiiiiiiitttttttt dokimase na valeis manual to standard 802.11b kai sta 2 i oti exei telospantwn vgalto apto auto....genika thelei skalisma na vreis ti fteei....isws en telei na fteei ena format...pithanon oxi...ade na vgaleis akri
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.