Lemuria Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπον εχω μια καρτουλα ασυρματη δικτυου την Netgear WG111v2 και εψαξα να βρω τους drivers για τα vista...Στο site της εταιρειας υπαρχουν καποιοι της εκδοσης 2.0 και 2.2 σε beta ομως...τους εγκατεστησα και παρα το γεγονος οτι συνδεομαι κανονικα στο τοπικο δικτυο δεν μπορω με τπτ να συνδεθω στο internet δεν δινει ip το router Μου... προσπαθησα να δωσω στατικη διευθυνση αλλα παλι τπτ...Το πρωτοκολλο για internet δεν λειτουργει...ολα τα αλλα πρωτοκολλα (media , printers κτλπ...) ανταποκρινονται αψογα.... Να τονισω οτι το προβλημα παρουσαιαζεται μονο σε vista κι οτι πριν 1μηνα οταν τα ξαναειχα εγκαταστησει σε αλλο σκληρο απο το ιδιο dvd και με τους ιδιους drivers της netgear λειτουργουσαν κανονικα....εμπαινα μια χαρουλα στο net...αν και μου εβγαζε που και που μηνυματα για προβληματικους drivers...να υποθεσω οτι οντως πρεπει να περιμενουμε ακομη μεχρι να μεταβουμε μονιμα στα vista ετσι? Οχι τπτ αλλο ειχα χαρει πριν 1 μηνα οταν τα χα πρωτο βαλει και ολα ηταν οκ.... Για να μην ξεκινησω και 2ο post δοκιμασα και τα x64 bit vista...μου αφησαν καλες εντυπωσεις να εξαιρεσω την μεγαλη απουσια ακομη σε λογισμικο πχ codecs...antivirus...κοκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.